Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: VfB Stuttgart onthult op dag van ontslag Labbadia nieuwe trainer

Laatste update:
/

Het seizoen is nog nauwelijks begonnen, maar VfB Stuttgart heeft nu al besloten de samenwerking met hoofdcoach Bruno Labbadia stop te zetten. De Duits landskampioen van 2007 startte het nieuwe voetbaljaar met drie competitienederlagen op rij en ging ook in de play-offronde van de Europa League onderuit. Naast Labbadia, sinds 2010 in dienst, mag ook assistent Erdinc Sözer zijn spullen pakken.

Het is een drastische maatregel van het bestuur van die Schwaben, die voortvloeit uit de verliespartijen tegen FSV Mainz 05, Bayer Leverkusen en FC Augsburg. Stuttgart staat daardoor samen met Eintracht Braunschweig onderaan in de Bundesliga. De 2-1 nederlaag bij het Kroatische NK Rijeka van afgelopen donderdag hielp ook al niet mee. Maandagmiddag om 15.00 uur heeft de club een persconferentie belegd, waarin het meer duidelijkheid verschaft over het besluit.

Technisch directeur Fredi Bobic liep zondagavond, even na de 2-1 nederlaag bij Augsburg, alvast voorzichtig vooruit op wat komen ging. “Dit is een zeer slechte start voor ons. Het is ons hier in Augsburg niet gelukt om iets klaar te spelen. Wat in deze wedstrijd is gebeurd zal doorwerken en dat moeten we even op een rijtje zetten. We zitten in een lastige situatie en dat moeten we zien op te lossen. We zullen dat op een zo nuchter mogelijke wijze doen.”

Update 26 augustus 15.12 uur - VfB Stuttgart onthult op dag van ontslag Labbadia nieuwe trainer
VfB Stuttgart heeft Thomas Schneider aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Dat brengen die Schwaben maandag, enkele uren nadat bekend werd gemaakt dat Bruno Labbadia was ontslagen, via de officiële kanalen bekend. Sinds het seizoen 2011/12 trainde Schneider de Onder-17 ploeg van Stuttgart. Vorig seizoen werd hij kampioen van Duitsland met de B-junioren: hij heeft nu voor twee jaar getekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gevalletje Alex Pastoor? Het zal niet alleen aan deze vijf wedstrijden liggen, maar ook aan vorig seizoen, lijkt mij. Kan iemand mij vertellem of dat juist is?

26 augustus 2013 om 09:27

Ja, desondanks een aardige beker competitie ging het in de reguliere competitie niet echt lekker met een, voor Stuttgart, matige 12de plek.

26 augustus 2013 om 09:35

Misschien Labadia naar NEC en Pastoor naar Stuttgart.

Zat er eerlijk gezegd een beetje aan te komen, vorig jaar wou het ook al niet echt vlotten.

Misschien is dit de verandering die ze nodig hebben om weer een echte sub top ploeg te worden.

Stuttgart heeft ook niet meer de topspelers.

De tijd van Soldo, Gomez, Balakov is ook voorbij

Tja, ze hebben een zeer slechte start bij Stuttgart dus het is begrijpelijk. VFB moet altijd kunnen winnen van FC Augsburg. 0 uit 3 is voor een middenmoter slecht

Hadden eigenlijk met 2-0 moeten verliezen van Rijeka dik buitenspel doelpunt van Stuttgart werd goedgekeurd anders was het bye bye Stuttgart in de EL!

26 augustus 2013 om 11:06

De treffer was zeker buitenspel maar gezien de kansenverhoudingen had Stuttgart dik moeten winnen in Kroatië, gelukkig dat de 2-1 alsnog viel, ook al was het inderdaad buitenspel. Want eerlijk is eerlijk, Stuttgart is veel meer een ploeg voor de EL dan Rijeka.

26 augustus 2013 om 11:36

Stuttgart moet veel beter kunnen tegen die Bulgaren van Plovdiv ontsnapte ze ook al. In de slotfase miste hun een enorme kans anders was Stuttgart toen al naar huis. Bij uitschakeling S04 is het ook schluss voor Keller, maar denk persoonlijk dat Schalke wel CL gaat halen. Ze spelen in een leeg stadion een gigantisch nadeel voor de Grieken.

Zat er dik in dat hij ontslagen werd, de Stuttgarter-fans waren woedend na die nederlaag tegen Augsburg. In het eerste seizoen toen hij aangesteld werd stond Stuttgart stijf onderaan en ontliepen ze alsnog degradatie met Labbadia, 2e seizoen op de 6e plaats was natuurlijk prima en vorig seizoen was de eindrangschikking met een 12e plaats natuurlijk teleurstellend, maar via de bekerfinale werd alsnog Europees voetbal veiliggesteld.

Maar de vooruitgang ontbrak in Stuttgart, met name op voetballend vlak is er de laatste 2,5 seizoenen niets verbeterd, en nu beginnen ook de prestaties slecht te worden, dan is het ontslag logisch. Hopelijk halen ze donderdag alsnog de Europa League, dat moet zeker gehaald worden tegen zo'n zwakke tegenstander.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren