Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Verbeek kan aanwinst pas volgende maand opstellen

Laatste update:
/

Denni Avdic speelt ook komend seizoen in de Eredivisie. De aanvaller werd vorig seizoen door Werder Bremen uitgeleend aan PEC Zwolle, maar een langer verblijf in Duitsland zat er niet in. AZ maakt vrijdagmiddag via de officiële kanalen melding van de contractering van de 1.92 meter lange aanvaller uit Zweden.

"Denni kiest voor zijn ontwikkeling. In Alkmaar kunnen we hem een vaste thuisbasis bieden, zoals we eerder ook deden bij Jozy Altidore", verklaart directeur voetbalzaken Earnest Stewart op de clubsite. In 23 Eredivisie-duels maakte Avdic acht doelpunten, onder meer tegen Ajax, Feyenoord, FC Twente en AZ.

Avdic genoot sinds zijn periode bij IF Elfsborg al interesse van AZ, maar desondanks koos hij voor Werder Bremen. Dat was geen succesvol huwelijk. De Bundesliga-club wilde de aanvaller dan ook graag verkopen. "Met zijn 1.92 meter is hij zeer gevaarlijk met het hoofd. Zeker in thuiswedstrijden tegen defensievere tegenstanders kan Denni een heel belangrijke speler worden", stelt Stewart.

Update 9 augustus 10.56 uur - Verbeek kan aanwinst pas volgende maand opstellen
AZ heeft de komst van Denni Avdic reeds afgerond, maar Gertjan Verbeek kan voorlopig nog niet over de aanvaller beschikken. "In Zweden heeft hij de laatste maanden alleen met een individuele trainer gewerkt", zegt Verbeek tegen Voetbal International. "De volgende stap is aansluiting bij de groep en daarna zal hij zijn eerste minuten in het tweede moeten gaan maken. Ik denk dat zijn rentree nog wel een week of vier, vijf op zich laat wachten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie wordt er eerste spits? De Amerikaanse Ijslander of Avdic?

2 augustus 2013 om 16:35

Johannson is de eerste spits. Avdic is nog niet fit - hij krijgt nog tijd om te wennen en rustig mee trainen. Na 1 maand kan hij bij de selectie aansluiten. Hij wordt denk ik gebruikt eerst als stomram daarna kan hij met de andere spitsen concurreren.

2 augustus 2013 om 19:15

Jóhannsson kan volgens mij ook op de vleugel uit de voeten. Ik neem aan dat die daar dan zo nu en dan wordt uitgespeeld. Ofwel gaan ze misschien met twee spitsen spelen, al geloof ik daar niet in. Anders heb je Jóhannsson, Avdic en Babelj voor één positie, dat zou wel heel veel zijn.

Johansson - Avdic - Beerens/lewis
Gudelj - Overtoom - Henriksen

Deze zou ik ook wel prima vinden, ben niet zo'n fan van Elm en Gudmundsson, Martens speelt wel uiteraard als ie nog een keer fit wordt. en blijft

2 augustus 2013 om 17:09

Gudmundson is juist in vorm en Johansson is een beest in de 16. Zie jouw opstelling niet zo snel gebeuren

Goeie aankoop! Ik heb hem een paar weken geleden nog 'opgeschreven' als tweede spits, toen Utrecht interesse toonde. Hij is, zoals Stewart al zegt, complementair aan de andere spitsen. Hij is sterk aan de bal en kan goed koppen en af en toe ook scoren.
Wel balen dat 'ie voorlopig nog niet inzetbaar is. Maarja.. Jóhannsson is topfit.

Kan iemand mij uitleggen wat de reden is dat Overtoom geen basisplaats heeft bij AZ? Hij heeft het zo goed gedaan bij Heracles (veel goals, veel assists). Ook vorige week viel hij goed in tegen Ajax.
Zal het komen doordat Verbeek meer een coach van de zekerheid is?

2 augustus 2013 om 16:58

Dat komt omdat hij slecht speelt. Geen inzet, geen kwaliteit. Z'n website is wel in orde, maar daar heeft niemand iets aan. Kortom, bezig met randzaken en niet met zijn werk. Het is gewoon een kleine smurf die tot nu toe vies tegenvalt. Hopelijk stopt hij met voetbal en gaat ie wat anders doen.

2 augustus 2013 om 22:35

@jacks

''het is gewoon een kleine smurf die tot nu toe vies tegenvalt. Hopelijk stopt hij met voetbal en gaat ie wat anders doen.''

Jouw bovenstaande reactie is totaal onnodig. Ik kan uit jouw reactie halen dat je een afkeer hebt tegen smurfen

On: We gaan denk ik veel plezier van Avdic beleven.

3 augustus 2013 om 00:45

Overtoom heeft inderdaad teleurgesteld het afgelopen seizoen. Had erg veel moeite met het tempo en het fysieke dat bij AZ wordt gevraagd, en AZ speelt toch wel iets anders dan Heracles. Bovendien stevige concurrentie op het middenveld, tot voor kort Maher, en nu is Martens weer terug terwijl ook Henriksen en Elm rechtstreekse concurrenten zijn.

Niet mijn keuze, maar ik vertrouw op de scouting van az die doorgaans prima is op een enkeling na (gorter, reijnen).
Las ook ergens dat hij maar 250.000 eutjes gekost heeft dus een hoge prijskaart met bijbehorende verwachting heeft hij niet.
Hopen dat dit een gevalletje altidore word...........wie weet.
Neem aan dat aron de eerste keuze zal zijn/blijven.

2 augustus 2013 om 16:56

de scouting van AZ valt mij al tijden op door hun goede werk. Avdic kost Az maar 2 a 3 ton. Dus dan is de gok zo gemaakt.
Denk dat hij ook als 2e spits wordt gehaald. Zoals het al staat beschreven. Als je tegen een hechte verdediging speelt kan je met voorzetten van de zeikanten ( vooral Beerens ) toch goed gevaarlijk zijn.

3 augustus 2013 om 00:46

Hoop het ook maar Altidore was een stuk jonger toen hij binnenkwam.

Az gaat denk ik verrassen dit seizoen, altijd vertrekken er goeie spelers maar krijgen ze er weer leuke voor terug

Niet fan van Elm? Ik vind hem juist de beste middenvelder bij Az.. vind dat dr Alkmaarders het echt goed doen deze transferperiode. Voor Maher en Altidore goed gecrasht en ze slaan met Gudelj, Wuytens Gouweleeuw goed in. Avdic vind ik wel een vraagteken, daarmee kan het het echt alle kanten op.. Zijn mensen het er mee eens dat Az hoger gaat eindigen als FC Twente? Ik zie dat namelijk wel gebeuren!

2 augustus 2013 om 17:06

Lol, Elm is echt dramatisch. Afgelopen seizoen tenminste de wedstrijd tegen Ajax was hij wel ok.

on: hij is me nooit echt opgevallen bij Pec. We zullen zien of Avdic het gaat maken.

2 augustus 2013 om 17:38

Ja Rasmus Elm was fantastisch maar Viktor Elm is niet veel. Een middenveld met Henriksen - Overtoom - Gudelj is trouwens erg goed.

AZ heeft wellicht nog interesse voor Nwofor van VVV zodat Verbeek een ruime selectie heeft gezien deze speler zowel op de vleugels als in de spits uit de voten kan.

2 augustus 2013 om 18:12

Nwofor voor AZ? Ze hebben nu drie centrumspitsen en redelijk wat spelers voor de vleugel...
Ik kan het me haast niet geloven

Ik ben blij dat AZ een plan B heeft aangetrokken !

Ik benieuwd wat zo'n jonge kost en wat zijn loon is. Voor erbij/ als pinch hitter is geen slechte. Maar als hij een veel heeft gekost en ook een dik salaris heeft, dan denk dat je te veel betaald. Hij is me bij PEC nooit opgevallen, noch positief noch negatief. Daarentegen vond ik Klich wel uitblinken, maar die is voor PEC behouden gebleven dacht ik. Dat vind ik nou wel een speler die AZ echt sterk zou maken.

3 augustus 2013 om 15:46

250.000 euro dus een koopje.
Salaris zal wel wat hoger zijn: 4 ton is al heel veel voor een wisselspeler.

3 augustus 2013 om 17:53

Kwart miljoen is wel een bedrag waarvoor je zo'n speler kan halen. Vier ton salaris zou ik dan weer wat aan de hoge kant vinden. Dan ben je bij een club als AZ al snel bij de beter verdienende spelers.

type boymans dus, hoop alleen voor hem dat hij meer minuten mag maken

ik vind dat hij een speler is die past bij Ajax en dat je sigthorsson verkoopt want deze avdic is een zeer kopsterke spits en dan kan eriksen of siem daar omheen zwerven bijvoorbeeld als je tegen real madrid speelt dan heb je een kopsterke spits die alles door kopt naar de medespeler en dat is de reden waarom deze avdic naar ajax moet komen.

Ik ben blij voor AZ maar ben verrast dat Feyenoord nooit in de race is geweest. Advic is nl een type Pelle en voor dat geld had Feyenoord zich eenvoudig kunnen indekken tegen een blessure van Pelle.
Maar goed, AZ heeft prima gehandeld !

9 augustus 2013 om 10:59

Hij wil zelf niet vergeleken worden met Pelle

Ik betwijfel of Advic het niveau van AZ aankan. AZ wil dit seizoen weer meedoen in de top 5, maar of hij dat aankan betwijfel ik. Hij speelde bij PEC soms ook erg zwak.

Maar goed, bij Pelle had ik ook eerst mijn twijfels en die bleken ook niet terecht. Hoewel hij zondag tegen PEC erg zwak was (heel feyenoord trouwens).

9 augustus 2013 om 13:12

avdic maakte vorige seizoen met fc zwolle 8 doelpunten uit 23 wedstrijden en enkele wedstrijden als wissel gescoord. met betere spelers en spelmakers om zich heen zal hij er makkelijk meer scoren. avdic is minder wendbaar en behendig als johansson maar is een echte nummer 10 die een neusje voor de goal heeft

Heeft gewoon een heel seizoen bij Zwolle gespeeld en dan denk je toch dat hij in de zomer toch wel dermate fit kan blijven dat hij snel kan aansluiten bij een nieuwe ploeg, 5 weken is toch wel lang hoor.

Die jongen had toch gewoon nog een contract bij Werder dan mag hij toch gewoon meetrainen of met het eerste of anders het 2de team lijkt me.
Was dan gewoon topfit bij AZ gekomen en was gelijk beschikbaar geweest, aparte zaak als je het mij vraagt.

9 augustus 2013 om 11:31

@ Iturbe

Helemaal geen aparte zaak als je bedenkt dat hij terugkomt van een blessure.

Voor 250.000 euro een koopje en denk dat ie prima zal renderen onder de hand van GJ Verbeek.
Kijk naar Dost

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren