Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: UEFA heft schorsing op thuiswedstrijden van Israëlische clubs op

Laatste update:

De UEFA heeft donderdag aangekondigd dat er veiligheidsmaatregelen genomen worden rondom Europese duels die plaatsvinden in Israël of Oekraïne en Rusland. Vanwege de spanningen in het Midden-Oosten moeten Israëlische clubs hun thuisduels elders afwerken, terwijl bij aankomende lotingen Oekraïense clubs niet aan een Russische tegenstander kunnen worden gekoppeld.

/

De maatregelen houden concreet in dat Maccabi Tel Aviv een nieuwe locatie moet zien te vinden voor de returnwedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen FC Santa Coloma, terwijl Hapoel Tel Aviv en Hapoel Be'er Sheva voor hun Europa League-optredens moeten uitwijken. De UEFA vindt het te gevaarlijk om de wedstrijden af te werken in Israël, dat in conflict is met het Palestijnse Hamas.

Ook in Oekraïne is het onrustig. Separatisten willen dat het land een pro-Russische koers vaart. Zijn staan lijnrecht tegenover landgenoten die juist streven naar verder aansluiting bij het westen. De bloedige strijd tussen de separatisten en het leger kostte al vele mensen het leven. Om wederzijdse spanningen voor te zijn, heeft de UEFA besloten dat clubs uit Oekraïne en Rusland elkaar voorlopig niet kunnen treffen.

Update 18 september 21.53 uur - UEFA heft schorsing op thuiswedstrijden van Israëlische clubs op
De Europese voetbalbond heeft de ban op internationale thuiswedstrijden van Israëlische clubs in eigen land met onmiddellijke ingang opgeheven. De UEFA legde de clubs in juli een verbod op naar aanleiding van het conflict in de Gazastrook.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren