Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Transfer Ajax-keeper afgeketst door medische keuring

Laatste update:

Stan van Bladeren vervolgt zijn loopbaan bij Helmond Sport. De 21-jarige verlaat Ajax voor de club uit de Keuken Kampioen Divisie, zo maken beide clubs maandagavond wereldkundig. Van Bladeren had nog een contract tot medio 2020 in Amsterdam. Hij tekent een éénjarige verbintenis, met een optie voor nog een seizoen.

Van Bladeren speelde sinds 2012 in de jeugdopleiding van Ajax en verlengde zijn contract vorig jaar nog. Hoewel beide clubs geen uitspraken doen over een eventuele transfervergoeding, meldt het Eindhovens Dagblad dat de keeper transfervrij de overstap maakt. In Helmond gaat de sluitpost de concurrentie aan met eerste keeper Stijn van Gassel.

“Wij zijn erg blij met het vastleggen van Stan, een keeper met een goede opleiding die hij bij Ajax heeft doorlopen en tevens onderdeel is geweest van verschillende Nederlandse jeugdelftallen”, reageert algemeen directeur Leon Vlemmings op de clubwebsite. “We waren al enige tijd op zoek naar een extra keeper ter versterking van onze selectie en dat is gelukt, waardoor het keeperstrio compleet is.”

Van Bladeren maakte op 6 februari 2015 zijn debuut in het betaalde voetbal tijdens het duel tussen FC Volendam en Jong Ajax. Hij verdedigde vijftien keer het doel van Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. De sluitpost moet nog wel een medische keuring ondergaan.

Update 30 augutsus 15.40 uur - Transfer Ajax-keeper afgeketst door medische keuring
Stan van Bladeren verlaat Ajax toch niet voor Helmond Sport. Beide clubs meldden reeds een akkoord over de overgang, maar tijdens de medische keuring is gebleken dat de polsblessure van de keeper een langer herstel vergt dan aanvankelijk door de club uit de Keuken Kampioen Divisie werd gedacht. Daarop is besloten dat de doelman bij Ajax blijft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk een goede zet van Helmond. Jeugdspelers van Ajax hebben (inter)nationaal gezien altijd een streepje voor.

26 augustus 2019 om 18:23

Sowieso bizar hoeveel keepers met een Ajax-jeugd verleden er rondlopen op de Nederlandse velden: Vermeer, Bizot, Padt, Zwinkels, Mous, Hahn (gedeeltelijk) etc

27 augustus 2019 om 08:51

Bizar ja. Je zou bijna denken dat we het hier hebben over een club die in eigen land het meeste geld heeft, de meeste prijzen, die in de hoofdstad zit enzo.. Bizar dat zo'n club zo vaak de grotere keepers talenten uit het land weet aan te trekken.

Prima. Ajax heeft al genoeg (teveel?) keepers. Dit benadrukt het vertrouwen in Scherpen en Kotarski. Goed voor Stan om ergens heen te gaan waar hij speeltijd krijgt.

Ik ken deze jongen alleen van naam maar als je Onana, Varela, Scherpen, Kotarski en El Maach? voor je hebt en al 21 bent is dit denk ik de juiste oplossing. Hopelijk voor hem kan hij bij Helmond zn potentie laten zien en uiteindelijk nog een mooie stap maken.

Prima joh, afvallertjes van jong Ajax en de A1 onderbrengen bij de andere BVO’s. Prima zaak dit. Uiteindelijk is elke speler met een Ajax opleiding interessant voor op zijn minst keuken kampioen niveau. Hoop dat al deze jeugdspelers in Nederland blijven om het niveau wat op te krikken.

Maar goed dan dat ze eerst even polshoogte hebben genomen.

30 augustus 2019 om 15:59

Mocht je op theatertour gaan, ik koop graag tickets bij je!

ON: vervelend dat de kwetsuur hem weerhoud van een transfer en kans op speelminuten..

30 augustus 2019 om 16:30

Is maar de vraag hoeveel speelminuten hij mist hierdoor, afhankelijk van de ernst van z'n blessure en andere factoren die zullen meespelen..

30 augustus 2019 om 16:36

Matige keeper zou naar amateurs gaan dus was blij dat dit voorbij kwam wel jammer voor hem dat het nu niet door gaat

30 augustus 2019 om 16:28

Nu een kwestie van een vinger aan de pols te houden zodat ze hem in de winterstop alsnog kunnen overnemen.

30 augustus 2019 om 18:13

Vitesse91 kwam deze reactie uit de losse pols

Jammer voor Stan, hopelijk klopt er in de winterse transferperiode nog een mooie club voor hem aan, of anders het komende seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren