Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Tottenham ontvangt circa 18,8 miljoen na officiële statements

Laatste update:

De wegen van Nabil Bentaleb en Tottenham Hotspur zullen zeer waarschijnlijk scheiden. Britse media verzekeren dinsdag dat de middenvelder op het punt staat om definitief tot de gelederen van zijn tijdelijke werkgever Schalke 04 te behoren.

Bentaleb, 21 jaar, maakte afgelopen zomer op huurbasis de overstap naar Schalke. Volgens de laatste berichten uit Engeland móet de Bundesliga-club een optie tot koop lichten als de Algerijns international deze voetbaljaargang minimaal twintig competitieduels in actie komt. De teller staat momenteel op negentien optredens.

Indien Bentaleb zondag tegen 1. FC Köln binnen de lijnen komt, dan kan Tottenham naar verluidt een al vastgesteld bedrag van 18,8 miljoen euro tegemoet zien. De middenvelder presteert uitstekend voor die Königsblauen, die echter op een teleurstellende elfde plaats staan. Bentaleb speelde ook vier duels in de Europa League en was goed voor in totaal vier doelpunten.

Update 24 februari 18.28 uur - Tottenham ontvangt circa 18,8 miljoen na officiële statements
Tottenham Hotspur en Schalke 04 hebben vrijdagavond bevestigd dat Nabil Bentaleb in de zomer definitief overstapt naar Schalke 04. De middenvelder, die een contract tot medio 2021 krijgt, wordt dit seizoen verhuurd door the Spurs. Britse media verzekerden onlangs al dat Schalke 04 een verplichte optie tot koop had als Bentaleb twintig duels zou spelen, wat is gebeurd. "Al sinds mijn komst in de zomer was mijn doel om zo vaak te spelen, dat ik de club zou overtuigen om me definitief vast te leggen", reageert de Algerijn zelf. "Het feit dat het nu is gelukt en dat alles is geregeld, voelt geweldig." Naar verluidt mag Tottenham 18,8 miljoen euro tegemoet zien.

Is Nabil Bentaleb 18,8 miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doet het goed bij Schalke 04, Goede aankoop en voor Tottenham toch een goed bedrag

Wat ben ik hier blij mee! Een van de lichtpuntjes dit seizoen bij Schalke.

15 februari 2017 om 11:33

Mooi om te horen dat jij er blij mee bent. Want wij hoeven hem niet meer.

15 februari 2017 om 15:45

Ik denk dat Bentaleb zoals hij nu speelt en zeker in de toekomst ook van waarde kan zijn voor Tottenham!

17 februari 2017 om 09:18

Soms komt een speler op een bepaalde plek gewoon niet uit de verf

17 februari 2017 om 10:59

Precies wat je zegt, helemaal mee eens. Kansen genoeg gehad bij ons en niet waar gemaakt. Overigens had hij bij ons ook een heel andere rol dan bij jullie.

Mooi dat hij definitief is overgenomen. Zo'n bedrag is tegenwoordig normaal voor zo'n getalenteerde speler. Van alle nieuwe spelers die in de zomer gehaald werden, komt hij nog het beste uit de verf en voegt veel toe aan het spel van Schalke. Vooral zijn inzicht en steekpasses komt het spel ten goede. Verder heeft hij af en toe prachtige acties om te zien. Gelukkig kan hij nu veel wedstrijden spelen, dat was bij Tottenham waarschijnlijk niet meer gelukt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren