Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Ten Rouwelaar heeft laten weten dat hij bij NAC wil blijven'

Laatste update:

Kort voor het sluiten van de transfermarkt begint de keeperscarrousel in de Eredivisie te draaien. Feyenoord haalt Kenneth Vermeer, waardoor Warner Hahn verhuurd kan worden aan Excelsior, en Ajax heeft met Diederik Boer reeds de opvolger van Vermeer in huis gehaald. PEC Zwolle is nu nog op zoek naar een nieuwe doelman en zet in op de komst van Jelle ten Rouwelaar.

/

Volgens Voetbal International heeft PEC zich inmiddels gemeld bij NAC Breda, maar kreeg de bekerwinnaar te horen dat NAC niet wil meewerken aan een transfer. De 33-jarige Ten Rouwelaar schijnt echter wel wat te voelen voor een hernieuwde samenwerking met Ron Jans, die hij nog kent van zijn tijd bij FC Groningen en FC Emmen. Mogelijk komt het dus tot een hereniging.

Ten Rouwelaar staat al sinds 2007 op de loonlijst bij NAC en was ook in beeld bij Ajax als mogelijke opvolger voor Vermeer. De landskampioen heeft echter voor Boer gekozen en nu verkast Ten Rouwelaar mogelijk naar Overijssel.

Update 31 augustus 23.40 uur - 'Ten Rouwelaar heeft laten weten dat hij bij NAC wil blijven'
De supporters van NAC Breda hoeven niet te vrezen voor een vertrek van Jelle ten Rouwelaar. De keeper was in beeld bij PEC Zwolle om Diederik Boer op te volgen, maar heeft laten weten dat hij geen transfer zal gaan maken. Technisch directeur Graeme Rutjes kreeg zondagavond een telefoontje van Ten Rouwelaar. "Jelle heeft aangegeven dat hij bij ons wil blijven en daarmee is een vertrek naar PEC niet meer aan de orde", maakt de sportbestuurder duidelijk aan Voetbal International.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gebasseerd op feiten of had dit een "in de wandelgangen" bericht moeten zijn?

31 augustus 2014 om 21:34

Pec heeft zich officieel gemeld bij Nac, alleen Nac wil niet meewerken

31 augustus 2014 om 21:56

Redelijke keeper voor Zwolle zolang de transfersom niet meer dan 200k wordt, anders kun je beter Coutinho nemen die is transfervrij ....

Alternatief kan ook nog zijn

Verhoeven van Utrecht, die keepte beter dan Robbin Ruiter.....

31 augustus 2014 om 22:25

Als je Verhoeven verbiedt zijn doelgebied uit te komen is het een prima keeper. Kreeg toch weer een goal tegen door op zijn Vermeers als een blind paard uit te komen. Verder wel paar haast onmogelijke ballen gestopt

Prima opvolger. Toch een stapje omhoog voor ten Rouwelaar.

31 augustus 2014 om 21:39

Nou dat vraag ik me af... Op korte termijn is het wel een stap omhoog maar ik betwijfel of het ook op lange termijn een stap omhoog is.

31 augustus 2014 om 22:23

Zo die komt binnen!! .. Sportief nu wel even maar NAC is toch echt een vele grotere club.. 18500 man op de tribune is toch wel iets anders dan rond de 10.000

31 augustus 2014 om 22:37

Aantal mensen op de tribune zegt weinig over de grootte van een club, het gaat meer om prestaties en historie. Ik vind PEC absoluut niet groter dan Nac, historisch gezien is Nac een grotere club dan Pec.

31 augustus 2014 om 23:58

Tja. Iets met successen uit het verleden.....
PEC is wel een veel meer gestructureerde clyb dan nac, waar het de lastste 5 jaar continu rommelt. NAC heeft het verleden. PEC de toekomst. Kies maar. ...

1 september 2014 om 01:22

Volgens die theorie is Herta BSC ook een grotere club dan Chelsea.

2 september 2014 om 16:29

Het gaat nu goed met NAC hoor,beter dan de afgelopen pakweg 10 jaar,stilletjes aan wordt er nu echt een goede organisatie neergezet.
Natuurlijk zitten ze nog in cat 1,maar verwacht wordt dat volgend jaar dit eindelijk tot het verl;eden behoort.
En zeg nu zelf,kijk bv naar afgelopen zondag,thuis spelen voor altijd een uitverkocht stadion met top 3 sfeer in Nederland,of in dat lelijke stadionnetje van Zwolle spelen waar je als doelman achter je die muur hebt ipv fanatieke supporters die je vooruit schreeuwen....

Dit is toch niet echt een stap vooruit voor hem? Of is hij toe aan iets nieuws?

31 augustus 2014 om 21:36

pec is toch beduidend beter dan nac

2 september 2014 om 16:23

Ja dat zagen we zondag....

Volgens mij gewoon een prima keeper en een goede vervanger van Boer hoewel een minuutje Twitter bezichtigen ik heel andere geluiden hoor van andere Zwollenaren. Ik zou het wel toejuichen, al is het alleen omdat wij dan heel hard ''bassie'' kunnen roepen bij iedere uittrap

Lijkt me niet echt een stap vooruit...

Hmm zou benieuwd zijn of dat doorgaat...
NAC kan echt wel een paar cent gebruiken en als dat je geboden wordt voor een 33 jarige dan wil ik het nog weleens zien...

31 augustus 2014 om 22:28

Helemaal mee eens.. Sterker nog van mij mag hij best naar Zwolle.. Scheelt een behoorlijk salaris en tranferinkomsten van (4 ton?)... Kun je toch een vervanger voor halen en nog wat geld houden.

Ten Rouwelaar zou een geweldige vervanger zijn voor Boer!

Nou nou de keepers carrousel komt nog lekker op gang. En dat allemaal doordat Vermeer in misschien wel een jaar tijd geen nieuwe club kon vinden die hem wilde halen voor 7 ton. Nee dat moest op de laatste dag en ook nog eens naar de enige aartsrivaal, best komisch.

Ze kunnen toch ook boy de jong voor de leeuwen gooien? Was toch een van de grootste keeperstalenten van heel Nederland

Welke eredivisie clubs hebben nog geen nieuwe keepers gehaald? Worden er aardig wat verhandeld binnen de eredivisie deze zomer.

Niet echt een stap vooruit.

Jelle is bij NAC de laatste grootverdiener. Vraag me af hoe PEC dat gaat ophoesten.

31 augustus 2014 om 21:59

Ten Rouwelaar wil wel naar PEC waar je geen vetpot hoeft te verwachten natuurlijk. De transfersom is ook geen probleem lijkt mij aangezien er in zijn contract een gelimiteerde transfersom staat en ik het raar zou vinden wanneer PEC bij NAC aan zou kloppen terwijl wij die transfersom niet kunnen betalen. Alles bij elkaar is het salarisplafond bij ons 190.000 euro en als meneer Ten Rouwelaar dat niet wil verdienen blijft hij gewoon lekker in Breda en nemen wij De Winter of Room die ik ook wel als adequate vervangers zie.

31 augustus 2014 om 22:12

Ala dat het plafond is zie ik weinig gebeuren

31 augustus 2014 om 22:54

exclusief wedstrijdpremies & (opstel)bonussen, werkgeverslasten en tekengelden

Zwolle moet gewoon die couthinho halen, is transfervrij

Erwin Mulder zal nu ook wel weg willen bij Feyenoord,kortetermijndenken voor hem

Misschien is Marsman of Stevens ook wel wat voor Zwolle?

31 augustus 2014 om 22:18

Kunnen ze beter nog een verdediger op doel zetten.. Het spijt me, maar die kunnen er echt niks van, ik vraag mij echt af waarom Twente niet op zoek is naar een nieuwe keeper

geen rouwelaar, aub gewoon begois en Boy de jong, geld steken in linkerverdediger die eindelijk van Hintum uit de basis gaat spelen...koolwijk?!

31 augustus 2014 om 21:58

Grappig dat je zo nodig een linksback wil halen, maar vervolgens om middenvelder Koolwijk vraagt.

31 augustus 2014 om 22:01

Begois is geblesseerd en De Jong is te jong. Bovendien wordt er naast een keeper ook een linksbenige verdediger gehaald. Maenpaa en Andersen zijn ook opties.

Nooit fan geweest van Ten Rouwelaar. Zwolle moet toch wel wat beters zien te vinden, willen ze dit seizoen weer verrassen.

Is Elroy Room niet haalbaar en een prima keeper voor Pec?

Holy shit ik vind deze keepeeswissels van eredevisie doelmannen helemaal niks het slaat gewoon nergens op eigenlijk is geen enkel team op deze keeperwissels beter geworden behalve excelsior (warnerhahn)

31 augustus 2014 om 22:22

Vermeer is beter dan Mulder hoor, Mulder was tegen Zorha Luhansk schuldig aan minimaal 1 goal, ik wil eigenlijk 2 à 3 zeggen dat hij er onzeker uit zag. Dat doet hij al 2-3 jaar.

Mulder is een aardige keeper, maar pakt geen punten voor je. Een Vermeer in vorm doet dat wel. Maar ook hij heeft zijn blunders gemaakt... misschien is hij daar wel overheen gegroeid.

En Ten Rouwelaar is gewoon een goede lijnkeeper hoor... en Boer is ook een dergelijk type. Waarbij ik persoonlijk Ten Rouwelaar beter vind dan Boer... dus dan tel ik al 2 clubs die erop vooruitgaan........met Hahn naar Excelsior zijn dat er 3...

Hahn naar Dordrecht, zou ook leuk voor Hahn zijn! Hij bracht hun deels naar de Eredivisie...

Zwolle... haal (verlos ons) gewoon Esteban op!
Aardige gozer, goede keeper en volledig toerekeningsvatbaar

Wij hebben Sergio Rochet en Yves de Winter al!

Yves de Winter is overigens wel realistisch, die wilde weg in de voorbereiding en is daardoor gedegradeerd van 2de naar 3de keeper. Maar was bij De Graafschap wel een zeer goede keeper.

misschien weet je het nog niet jan maar we zoeken een keeper die ballen kan tegen houden,geen grabbelaar

Gratis tip voor Pec Zwolle: Yves de Winter halen top doelman

Jelle blijft gewoon lekker in Breda.

Wat een grap zeg. Ten rouwelaar had in plaats van Boer ook best naar Ajax kunnen gaan. Maat aangezien Zwolle ook geen Europees voetbal meer speelt is er geen enkele reden om te verkassen. Tenzij hij daar het dubbele aan salaris kan opstrijken.

misschien is hij dat gezeur en gedoe iedere x wel zat in breda,in breda zal het altijd onrustig blijven,terwijl het in zwolle lekker rustig is en alles op rolletjes verloopt

Wie is eigenlijk de 2e man in zwolle en kan die er wat van?

1 september 2014 om 06:59

Begois. Ook een ervaren keeper die vorig seizoen voor een lange tijd Boer moest vervangen, en dit gewoon heel goed deed. Maar hij is op het moment gebleseerd.

1 september 2014 om 10:41

Moeten ze dan met de derde keeper aan de slag?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren