Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Sulejmani met succes geopereerd aan schouder

Laatste update:

Het seizoen van Miralem Sulejmani is woensdagavond tot een einde gekomen. De 25-jarige aanvaller mocht in de basiself beginnen tijdens de Europa League-finale, maar ging al binnen een half uur geblesseerd naar de kant. Federico Fazio van Sevilla beging een pittige overtreding op de Serviër, die niet door kon spelen voor Benfica.

Onderzoek heeft uitgewezen dat Sulejmani een operatie aan zijn schouder nodig heeft: aanstaande zaterdag zal hij al onder het mes gaan, bericht A Bola. De finale van de Taça de Portugal, zondag tegen Rio Ave, zal hij moeten laten schieten. Sulejmani moet zich gaan richten op het seizoen 2014/15 in dienst van de Portugezen.

Vorig jaar zomer verliet Sulejmani de gelederen van Ajax na vijf seizoenen. Hij stapte transfervrij over naar Lissabon en tekende er voor vier jaar. Dit seizoen begon hij in de competitie maar tweemaal in de basis; negen keer was hij invaller.

Update 17 mei 15.24 uur - Sulejmani met succes geopereerd aan schouder
Miralem Sulejmani is zaterdagochtend met succes geopereerd aan zijn schouder. De 25-jarige aanvaller van Benfica mocht woensdagavond in de basiself beginnen tijdens de Europa League-finale tegen Sevilla, maar ging al binnen een half uur geblesseerd naar de kant. Onderzoek wees uit dat hij een operatie aan zijn schouder nodig had. Zaterdag heeft hij de ingreep ondergaan in het Hospital da Luz. Sulejmani kan zich nu gaan richten op het seizoen 2014/15.

Miralem Sulejmani zal het in zijn tweede jaar bij Benfica beter doen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sulejmani, wat is er toch mis gegaan met die man. Bij Heerenveen zag je aan alles dat het een topper kon worden. Bij Ajax hopeloos gefaald waarschijnlijk mede door de transfersom. Maar bij Benfica lijkt hij ook al geen potten te kunnen breken. Hij moet gewoon weer naar een club als Heerenveen, hij kan de druk van een topclub klaarblijkelijk niet aan.

16 mei 2014 om 11:31

Nou hij was wel de Beste man tijdens de finale de eerste half uur.
Hij begint langzaam te komen. Ik weet niet waar het aan kan liggen. De syssteem? Spelwijze?
of hij mist Pranjic

16 mei 2014 om 11:34

Hij heeft inderdaad zo zijn goede momenten, maar hij is alles behalve constant. Waar het aan ligt, ten eerste mentaliteit. Wat ik me kan herinneren bij zijn periode bij Ajax is dat die nogal te zwaar was. En Sulejmani is iemand die een vrije rol moet hebben en niet teveel opdrachten mee moet geven.

Of hij Pranjic mist? Ik heb gehoord dat ze dagelijks webcammen met elkaar dus dat zal meevallen

16 mei 2014 om 13:53

Hij werd na 15 minuten gewisseld, dus erg veel kon hij niet laten zien..

Toch jammer hoe het gelopen is met Sulejmani, bij Heerenveen een potentiële topper, in Amsterdam volledig geflopt. Zonde!

16 mei 2014 om 13:49

Wat heeft hij gepresteerd om hem toen voor 17 miljoen euro te halen, een half jaartje goed gedaan bij Heerenveen.

17 mei 2014 om 18:36

Één woord. Motivatie. Iedere zomer kwam hij te zwaar terug bij Ajax. Iedere coach speelde hem. De fans stonden achter hem. Iedereen wilde die jongen in staat stellen om goed te spelen. Was persoonlijk ook fan van hem. Maar hoe hij vervolgens uit gehaald heeft naar Ajax toen hij weg was, daar heeft hij in mijn ogen mee afgedaan. Heb nog een shirt met zijn naam erop. Daar zit inmiddels al een dikke laag stof op.

Die heeft echt bij Heerenveen z'n best gedaan....contract bij Ajax verdient en dacht toen, ach....transfer vrij naar een grotere club. Dan kom je nooit meer in het ritme..... Als hij was doorgegaan met presteren en groeien zoals bij Heerenveen had hij nu bij Real, Manchester, City of Barca gespeeld. Zonde da sommige gasten zo met hun talent en inzet omgaan....

16 mei 2014 om 21:14

Is alleen mislukt omdat hij te vaak van het Amsterdamse nachtleven genoot.

Heeft niet een goede voetballersmentaliteit, is altijd door het Amsterdamse publiek in bescherming genomen.

Heeft maar heel weinig goeds gebracht bij Ajax.

Zo te zien komt hij ook niet erg veel aan de bak bij Benfica, toch jammer voor hem dat hij nu hij net opgesteld is gelijk weer een operatie moet ondergaan.

Zijn hoge transfersom is vooral niet goed geweest. Maar ook zijn begin bij Ajax was niet lekker, van Basten stelde hem steeds op op de 'nummer 10' positie en dat terwijl hij furore maakt bij Heerenveen op de linkshalf. Ik denk dat als ie nog een jaar bij Heerenveen was gebleven en dan naar een middenmotor of subtopper in het buitenland was gegaan dat ie dan nu inderdaad bij een Europese topclub had gezeten.

16 mei 2014 om 12:17

Ook onder v. Basten speelde Ajax zonder een echte nr.10 zoals nu onder FdB dat deed Ajax wel onder Koeman, ten Cate en Jol.

16 mei 2014 om 16:53

Ja maar alsnog werd Sulejmani op het middenveld gebombardeerd door heer van Basten, opmerkelijk want van Basten kon toendertijd een prachtige aanval creëren met Sulejmani - Huntelaar - Suárez.

Jammer ! Was bij Heerenveen heer eb meester.
bij Ajax , is hij schuldig aan zijn te kort aan inspanning en overgewicht.
maar frank is ook erg schuldig hier aan.
een soort verhaal maaskant en kostic .
nu heb ik hem zitten volgen en de laatste paar wedstrijden werd hij steeds beter, bin Benfica.
heeft z'n snelheid terug , dat konden we zien tegen Sevilla waar hij nu ook door geblesseerd is, anders was hij er langs.
ook tegen Kroatië speelde hij erg goed , maar kreeg een doodtrap van Simunic , ook daar liet hij zien dat hij het weer een beetje terug heeft.

wat hij nodig heeft is vertrouwen van z'n medespelers en trainer.
die vertrouwen krijgt hij nu van z'n landgenoten bij Benfica en de coach .

ik wens m veel sterkte nu en hopelijk want hij is nog maar pas 25 , dat hij vanaf volgend seizoen de oude kan worden.!

mikey Samo napred !

17 mei 2014 om 15:49

Partizanbgd,

Heeft seizoen 2013 -2014 totaal 11 wedstrijden in de competitie gespeeld, waarbij een aantal invalbeurten zaten.

Heeft in de Portugese beker 5 keer mogen starten en voor de rest heeft hij nog 9 wedstrijden meegespeeld, waaronder ook een aantal invalbeurten.

In die 9 wedstrijden zaten CL en El.

Dus afgelopen seizoen totaal 25 keer actief voor Benfica, dat kan beter.

Hoop dat hij voorspoedig hersteld en fris aan het volgend seizoen kan beginnen.

Volgens kenner Derks deed Sulejmani het zichzelf aan door heel theatraal te vallen en door te rollen. Volgens mij zit Derks er weer eens een keertje naast.

17 mei 2014 om 15:53

Inderdaad.....

17 mei 2014 om 16:01

Volgens mij zit hij er niet naast. Hij had de tackle met gemak kunnen ontwijken als hij had gewild. Alleen omdat hij geopereerd moet worden heeft Derksen ongelijk? Hij had deze blessure kunnen voorkomen. Precies zoals Derksen zei. Hij viel expres, en dan kun je pech hebben dat het zo uitpakt.

17 mei 2014 om 18:22

Die jongens zitten er wel vaker naast bij Vi.
niet meer serieus te nemen het is meer een seks praatprogramma dan voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren