Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Stegeman zet handtekening: ‘Nog meer dan voldoende ambitie’

Laatste update:

John Stegeman nam in 2014 in eerste instantie tijdelijk de honneurs waar voor de opgestapte Jan de Jonge, maar het functioneren van de trainer beviel Heracles Almelo zo goed dat zijn tijdelijke aanstelling al snel werd omgezet in een vast contract met een loopduur tot de zomer van 2017.

/

De verbintenis van de trainer loopt dus over een half jaar af, maar als het aan de club en Stegeman zelf ligt, komt daar snel verandering in: “We hebben een goed en open gesprek gevoerd. We hebben geëvalueerd, verbeterpunten besproken, eigenlijk is alles aan bod gekomen. We gaan met de zaakwaarnemer van John in gesprek”, vertelt directeur Nico-Jan Hoogma aan TC/Tubantia.

De veertigjarige Stegeman zelf ziet een langer verblijf ook wel zitten: “Ik ben een jonge trainer, die nog veel kan leren. Ik heb het naar mijn zin bij Heracles. Ze hebben het vertrouwen in me uitgesproken, dat is altijd prettig.” Over de duur van het nieuwe contract zijn nog geen uitspraken gedaan.

Update 6 januari 17.40 uur: Stegeman zet handtekening: ‘Nog meer dan voldoende ambitie’
John Stegeman heeft vrijdag zijn contract bij Heracles Almelo met een jaar verlengd. De coach van Heracles zette zijn handtekening en staat nu tot de zomer van 2018 aan het roer in Almelo. "Ik heb het goed naar mijn zin bij de club”, zegt Stegeman op de clubsite. “En we hebben met elkaar nog meer dan voldoende ambitie."

Vind jij dat Heracles Almelo door moet gaan met John Stegeman?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij doet het met beperkte middelen opvallend goed !

Hij moet ook niet te lang bij Heracles blijven hangen. Na volgend seizoen moet hij naar een club uit de subtop toe. Doorgroeien. Wie weet Vitesse als opvolger van Frã¤ser....

22 december 2016 om 18:44

Waarom zou hij niet blijven hangen (zolang het goed gaat) en wat is er mis met een clubman te zijn? Laat em nog maar zitten zou ik zeggen.

6 januari 2017 om 19:21

Natuurlijk, grote voorbeelden uit de P.l.
Waarom zou dit niet bij Heracles kunnen?
Zolang het draait als nu, is het toch prima lijkt me.
Of de trainer moet zelf andere ambitie's hebben, dan laat je hem gaan.

7 januari 2017 om 07:24

@nufc_u2

idd word er weer goed gepresteerd in Almelo, dit is echter (uitgezonderd de Jonge) al met vele trainers het geval.

Vraag me af of dit aan de rest leiding van de club te danken is TD, voorzitter etc. of dat ze een zeer gelukkige hand in het aannemen trainers hebben.

De beste man voor Heracles op dit moment. Eist veel van zijn spelers en dat stralen ze uit.
Stegeman is altijd pissed off als hij verloren heeft en als er een slechte partij op de mat gelegd is. Lekker man!

Stegeman is de juiste trainer voor Heracles op dit moment, omdat hij een jonge, enthousiaste trainer is met een jonge gretige groep. Hij maakt zijn fouten ook wel (5-3-2 spelen tegen Utrecht zonder de nodige voorbereiding in de training) maar dat is voor hem ook een leerproces.

Hopelijk krijgt hij zijn gewenstr contract en ook zijn gewenste verdediger de komende transferperiode.

Top! Goede trainer voor ons!

Uitstekende trainer voor ons. In 2018 kunnen de club en hij wel weer verder zien. Als hij wederom goed presteert met deze selectie (en natuurlijk wat aanvulling) dan zou hij best een stap kunnen maken. Ik denk dan aan Ajax, als Spijkerman met pensioen gaat en Bosz dan nog wel bij Ajax moet zitten. Dan kan Hendri Kruzen weer terug naar Almelo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren