Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: SC Heerenveen rondt komst van Japanner eerdaags af

Laatste update:

SC Heerenveen wil nog twee middenvelders aantrekken en Yuka Kobayashi is in beeld om een van die plekken in te nemen. Technisch manager Gery Hamstra laat aan Voetbal International weten dat hij naar Japan reist om hem aan het werk te zien. Kobayashi zou naar Nederland komen, maar dat lukte ‘om verschillende redenen’ niet.

/

“We hebben hem op beelden uitvoerig bekeken, maar we kunnen ons geld maar één keer uitgeven. Zijn club Júbilo Iwata is in competitie dus dan kunnen we hem live zien”, aldus Hamstra. De bestuurder legt ook uit waarom Quincy Owusu-Abeyie een tijdje meetrainde.

Owusu-Abeyie zakte niet door het ijs, maar stak er volgens Hamstra ook niet bovenuit. Dat de aanvaller enige tijd in Friesland meetrainde, heeft volgens Hamstra ook te maken met Sam Larsson. “Er sluimert iets, zonder dat het direct concreet is.”

Update 23 juli 08.00 uur - SC Heerenveen rondt komst van Japanner eerdaags af
SC Heerenveen gaat zich versterken met Yuki Kobayashi. Sponichi meldt dat technisch manager Gerry Hamstra overtuigd is van de 24-jarige aanvallende middenvelder en dat de deal naar alle waarschijnlijkheid binnen een paar dagen wordt afgerond. Kobayashi kwam in dienst van Júbilo Iwata tot dusverre tot dertien doelpunten en elf assists in 114 officiële wedstrijden.

Denk je dat Yuka Kobayashi een goede speler is voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha die gozer ken ik, die kan wel ballen, zou een leuke aanwinst zijn voor Heerenveen!

Iemand die meer informatie over deze jongen heeft? Heb hiervoor nog nooit van hem gehoord.
Voordeel is dat er door een oud verdrag geen grof geld neergelegd hoeft te worden voor een salaris voor buiten de EU.

Fijn om te lezen dat ze naast deze jongen nog een middenvelder willen halen, naast mij hopen velen dat dat om Schaars zal gaan..

13 juli 2016 om 18:06

"voordeel is dat er door een oud verdrag geen grof geld neergelegd hoeft te worden voor een salaris voor buiten de Eu."

Heb je daar een bron van? Dit heb ik namelijk nog nooit gelezen. Zou wel een goede zaak zijn, want spelers uit landen als Japan kunnen hele goede aanwinsten zijn voor Nederlandse clubs.

Daarom denk ik ook dat deze jongen een goede toevoeging kan zijn voor Heerenveen. Speelt daar toch op het hoogste niveau.

13 juli 2016 om 18:34

http://www.volkskrant.nl/economie/vergeten-verdrag-geeft-japanners-recht-op-werk-in-nederland~a3824621/ ik denk dat hij dit bedoeld. Dan is er geen werkvergunning nodig. Ik kan me niet voorstellen dat er in zo'n oud verdrag voorwaarden staan over wat een voetballer zou mogen verdienen.

13 juli 2016 om 19:03

In het artikel wordt verwezen naar een 'begunstigde' land in dit geval Zwitserland. Daarmee heeft Nederland ook een verdrag. Deze zouden dus gelijkwaardig verdienen als anderen uit de EU. Kortom het is aannemelijk dat de salaris die ze kunnen aanbieden net zo hoog is als voor een speler uit de EU.

13 juli 2016 om 20:22

Bedankt Ik heb het ook nog een keer gelezen en ik heb het de eerste keer duidelijk te snel gelezen. Jammer dat het verdrag niet beide kanten op werkt voor beide landen, vooral voor andere sectoren. Voor Nederlandse clubs is het dus inderdaad wel gunstig.

23 juli 2016 om 08:34

Volgens mij staat dat verdrag op de schop per 1-1-2017

23 juli 2016 om 12:29

klopt Hans maar het heeft geen gevolgen voor een al lopend contract.
Met andere woorden leg je hem voor 1-1-17 vast dan geldt het salaris voor alle contract jaren tot het contract afloopt .

Er mag alleen niet een nieuw contract na 1-1-17 gesloten worden met een binnen de EU salaris.

Een aanvallende middenvelder, creatieve speler. Maar helaas niet al teveel scorend vermogen (net als een Thern). Ben wel benieuwd.
Dat er een controleur moet komen is wel duidelijk, voor ons echt een must om er dit seizoen iets van te maken.

14 juli 2016 om 11:08

Aanvallende middenvelder lijkt me ook een beetje overbodig. Controleurs missen we nu juist, zeker als St. Juste ook weer een linie terug wordt gezet.
We hebben toch Thern als Cam, daarnaast Namli, Larsson en van Amersfoort die daar uit de voeten kunnen. Ook Vlap en wellicht Zahovic moeten kansen kunnen krijgen als de tijd daar is.
Voor de plekken van vd Boomen, Thorsby en Amin is eerder versterking/concurrentie nodig lijkt mij. Of gaan we komende seizoen met 2 aanvallende middenvelders spelen?

Alle voetballogica op een rijtje om deze jongen te halen, ik kan mij alleen maar voorstellen dat deze Japanner is gehaald met het oog op de Japanse en Aziatische markt om een goed betalende hoofdsponsor te vinden. Kortom, Kobayashi als commerciële investering.

Ik weet het niet hoor, je moet wel heel zeker zijn wil je zo'n jongen halen. grootste uitdaging voor veel van dit soort spelers is de cultuur en dus de aanpassing. Ik had liever gezien dat ze een speler dichter bij huis ophalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren