Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Roda JC bevestigt komst van tweede zomeraanwinst

Laatste update:

Adil Auassar speelde tot nu toe 112 wedstrijden voor Excelsior en daar zal het ook bij blijven. De Rotterdammers hadden namelijk goede hoop dat de middenvelder een nieuw driejarig contract zou signeren, maar Auassar kiest toch voor een andere optie: hij verkast transfervrij naar Roda JC Kerkrade.

/

Algemeen directeur Ferry de Haan van Excelsior was al in de veronderstelling dat de contractverlenging zo goed als zeker was en was volgens RTV Rijnmond dan ook ‘not amused’ toen hij een belletje van Auassar kreeg met de mededeling dat er toch een einde komt aan de samenwerking. Hij is na Sander Fischer, Brandley Kuwas en Tom van Weert alweer de vierde speler die vertrekt uit Kralingen.

De 29-jarige Auassar speelde eerder voor De Graafschap, Feyenoord (dat hem ook verhuurde aan RKC Waalwijk), VVV Venlo en FC Dordrecht.

Update 15 juni 16.04 uur - Roda JC bevestigt komst van tweede zomeraanwinst
Adil Auassar zet zijn loopbaan inderdaad voort in Limburg. Roda JC Kerkrade maakt via de officiële website van de club bekend dat de middenvelder, die transfervrij overkomt van Excelsior, voor drie seizoenen gaat tekenen. Na Roel Brouwers is hij de tweede nieuwkomer bij Roda voor komend seizoen.

Roda JC is een mooie club voor Adil Auassar

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmmm, ik heb niet genoeg van deze jongen gezien om te weten of hij een versterking is voor ons. Ervaring heeft hij wel, getuige zijn leeftijd en wedstrijden in de eredivisie.

15 juni 2016 om 14:33

Ik denk dat Excelsior precies zijn niveau was. Net goed genoeg voor de eredivisie en kan met ervaring nog een rol van betekenis spelen. Denk alleen niet dat dit een speler is voor de basis, als je tenminste verder wil dan waar ze vorig jaar geëindigd zijn.

15 juni 2016 om 14:48

Oke, bedankt voor je uitleg. Dit idee had ik ook al ongeveer van deze speler. Wel mooi voor in de breedte. Inceman is aardig op leeftijd en ik weet dan ook zeker dat Auassar van waarde kan zijn.

15 juni 2016 om 14:56

Dat denk ik ook wel. Heeft ook een goed schot en is vrij sterk, alleen wel vrij traag in lopen en handelingssnelheid vind ik.

Leuke aanwinst. Op naar de volgende speler...

15 juni 2016 om 19:59

Van mij mogen jullie Hupperts gratis hebben ;-)

kuwas is ook weg en van mieghem ook vx

Pff, en dat is nummertje zoveel.. Om gek van te worden.

15 juni 2016 om 14:35

Heb het wel een beetje met jullie te doen. Alweer de vijfde basisspeler die vertrekt en dan is Stans volgens mij ook nog transfervrij. Hoop voor jullie dat er nog wat is wat Excelsior aan eredivisie waardige spelers moet helpen. Je moet alleen wel bedenken dat er nog zo'n 4/5 ploegen in het zelfde vijvertje vissen, alleen al in Nederland.

15 juni 2016 om 14:55

Helaas het lot van excelsior.. hoop dat ze nog wat leuke aanwinsten kunnen halen. Ze hebben met koolwijk in ieder geval een goede voetballer erbij die de club door en door kent.. nu nog een goede spits, centrale verderdiger en buitenspeler

15 juni 2016 om 15:01

We weten dat het lastig word.. Ik mag inderdaad hopen dat er straks nog een bekkie eredivisiewaardige spelers bijkomen. Enige probleem is dat iedereen wel een goede en scorende spits zoekt en ook een goede centrale verdediger.. Het word/is een zware zomer, en ben reuze benieuwd hoe veel spelers er bij de eerste training op het veld staan, op dit moment zitten we op 14 volgens mij..

15 juni 2016 om 15:27

Klopt zeker! Ben benieuwd hoe de selectie eruit komt te zien!

15 juni 2016 om 15:00

niet verwacht idd

ik vind dat excelsior echt uitermate slecht bezig is op de transfermarkt. van weert en fischer gewoon laten gaan, en nu auassar, kuwas volgens mij laatst naar heracles... wie blijven er nu nog over?

edit: is van mieghem nou ook al weg? overigens vind ik dit wel een goede aanwinst voor roda, volgend jaar echt prima seizoen verwacht ik!

15 juni 2016 om 14:49

Voor een club als Excelsior is het niet echt een kwestie van 'de speler gewoon laten gaan' natuurlijk he. Als ze een speler wiens contract afloopt naar hun mogelijkheden een aanbieding doen en de speler zegt nee dan houdt het op zonder dat Excelsior daar iets aan kan doen. Dat zowat iedere speler die nu weg is gegaan naar een directe concurrent gaat is wel heel jammer natuurlijk. Ik hoop dat Feyenoord Nigel Robertha kan verhuren aan Excelsior. Zie hem graag een seizoen op de flanken spelen in de ED. Daarnaast zal er toch ook een redelijke CV moeten komen en een spits.

15 juni 2016 om 15:03

Ik heb een beetje het idee dat ze bij ons niet meer zo zitten te wachten op huurlingen die niet op z'n minst in hun laatste jaar van contract zitten. Laatste speler die we huurde was Kuipers, die dus in z'n laatste jaar van contract zat bij Ajax. Ik denk dat we alleen moeten huren als het een directe versterking is, en niet, zoals in het verleden gebeurde met talenten van Feyenoord, om maar de selectie te vullen.

Hij is de vierde speler. Kuwas is ook al vertrokken.

Excelsior wordt echt uitgekleed en hebben volgens mij financieel vrijwel nul armslag. Ondanks hun creatief vermogen m.b.t. selectiesamenstelling zie ik het somber in voor de Kralingers.

15 juni 2016 om 14:20

Van Fischer en van Weert was al vroeg duidelijk dat ze zouden vertrekken, net als van Mieghem. Neem dus wel aan dat ze hier op in spelen. Kuwas hebben we een aardige prijs voor gehad, dus er is financieel wel iets mogelijk.

15 juni 2016 om 14:26

Maar toch is het ongelooflijk lastig zoveel sterkhouders op te vangen. Neem het maar aan van een Cambuur supporter, een sterkhouder lukt nog wel maar zoveel vliegen ga je denk ik niet in een klap slaan. Al hoop ik natuurlijk dat het jullie wel lukt.

15 juni 2016 om 14:31

Ik weet het, ik zie het somber in. Maar we proberen natuurlijk positief te blijven. Met de komst van Koolwijk toch wel een leider erbij met veel ervaring die de club kent, en hopelijk vertrekt er nu niets meer (bruins, Kuipers en Karami zouden nog zomaar eens kunnen vertrekken..)

Ik snap wel dat ze weg gaan maar het is toch om moedeloos van te worden. Volgend seizoen 34 wedstrijden en je mag hopen op 20 punten.

Toch ook een stukje vermogen wat je moet hebben om dit soort spelers langer aan je te binden. Als hij bij Excelsior 1 ton kan verdienen en bij Roda 1.5ton is de keuze makkelijk gemaakt.

Ik ben een beetje bang dat de niet te stuiten leegloop bij Excelsior ertoe zal leiden dat de club van Woudestein weer een soort satellietclub van Feyenoord gaat worden. Waar spelers die (nog) tekort komen voor de Club van Zuid ervaring kunnen opdoen en speelminuten kunnen maken in Kralingen.

15 juni 2016 om 14:17

Zou een mooie kans zijn voor Feyenoord, er zitten volgens mij echt een paar supertalenten in onder19 en onder20 op dit moment.

Wel een ervaren speler voor Roda. Weet iemand of die Inceman daar blijft?

15 juni 2016 om 14:20

Hij heeft een contract tot 2017 dus ik zie hem nog wel een jaar blijven.

15 juni 2016 om 14:28

Lijkt mij ook. De eerste wedstrijden na de winterstop stak hij er ook bovenuit. Daarna viel hij iets terug maar het lijkt me sterk dat Inceman niet blijft.

15 juni 2016 om 15:05

Die blijft zeker, hij sluit bijna zeker zijn voetbalcariëre bij Roda af. Hij is een Duitse-Turk. Hij is naar Roda gekomen omdat hij in Aken is opgegroeid en daar wil hij ook zijn zoon laten opgroeien. Daarom is hij naar Roda gegaan en blijft hij bij ons!

15 juni 2016 om 16:16

Goed lulverhaal hang je op, @rjckoempel Adil is geboren in Dordrecht en is een Nederlandse Marokkaan..

15 juni 2016 om 16:19

Uhh, hij heeft het over Inceman dus is geen lulverhaal.

15 juni 2016 om 16:28

Als je goed leest zie je dat het over Inceman gaat...

Wordt een zeer lastig voor zowel de Graafschap als Excelsior denk ik. Ik verwacht dat zowel Sparta als Go Ahead wel een aardig aantal punten boven beide ploegen eindigen.

15 juni 2016 om 15:29

Bij de Graafschap is het allemaal nog onduidelijk. Waar spelen ze en wie kunnen ze nog aantrekken. Los van vooral vd Pavert zijn anderen wel sneller op te vangen. De noodzaak bij de Graafschap is de centrale / verdedigende middenvelder, een linker centrale verdediger en een rechtsback (ervan uitgaande dat Will niet blijft).

Excelsior is inmiddels met Fisher, vd Weert en Auassar de volledige as kwijt. Dit waren samen met Stand de belangrijkste spelers van Exselsior.

Geen idee of dit een goede speler voor Roda is weet wel dat hij ooit voor Feyenoord speelde. We zullen het zien hoop dat hij van waarde kan zijn komend seizoen.

Ben niet zo kapot van deze voetballer. Aardige speler, traag, een degelijk schot. Hoop toch dat we wat meer mogen verwachten, als ze uit de onderste regionen willen blijven. Waar deze jongen altijd gevoetbald heeft.

Wanneer wordt nu eens de nieuwe trainer bekend gemaakt!?!?!

15 juni 2016 om 22:57

Roda zou op enkele details na rond zijn met Anastasiou, als er geen gekke dingen gebeuren wordt dat gewoon de nieuwe trainer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren