Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Problemen Heerenveen houden aan: ‘Duurt zeker enige weken’

Laatste update:

SC Heerenveen is ambitieus, maar in de eerste wedstrijd na de winterstop maakte de ploeg van trainer Foppe de Haan een wankele indruk. PEC Zwolle was met 5-2 te sterk voor de Friezen, die tegen Willem II ook nog eens moeten spelen zonder aanvoerder Joey van den Berg. De middenvelder kreeg rood tegen PEC Zwolle en zijn protest werd afgewezen. De Haan moet puzzelen, zo laat hij weten via de clubwebsite.

/

Omdat Jerry St. Juste (geblesseerd) ook niet inzetbaar is, weet De Haan nog niet hoe en met wie hij gaat spelen. “Met Joey en Jerry was het geen probleem geweest, ik weet nu nog niet met welke poppetjes ik ga spelen”, vertelt de coach. De oefenmeester heeft er vertrouwen in dat het ‘goed komt’ met sc Heerenveen.

“Het is niet zo dat ik er wakker van lig, maar je bent er wel voortdurend mee bezig. Je wilt dat het goed gaat en het liefst zo snel mogelijk.” Tegen PEC Zwolle maakte de ploeg van De Haan in ieder geval geen goede indruk. “Het waren allemaal fouten. Het is net een lekke band die je plakt. Je plakt een lek en vervolgens ontstaat er ergens anders een lek. Hij is voortdurend lek. Dat moet echt beter.”

Update 27 januari 12.10 uur - Problemen Heerenveen houden aan: ‘Duurt zeker enige weken’
Foppe de Haan baalt erbehoorlijk van dat hij bij sc Heerenveen niet over een volledige selectie kan beschikken en voorlopig is de ervaren oefenmeester nog niet van die problemen af; de Friezen moeten Jerry St. Juste ook de komende weken missen, is woensdag duidelijk geworden. Een MRI-scan heeft uitgewezen dat St. Juste een spierscheurtje in zijn bovenbeen heeft opgelopen, meldt Heerenveen op de officiële website, en dat het herstel ‘zeker enige weken’ duurt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
22 januari 2016 om 14:49

Je kunt ook als een lafaard met de staart tussen de benen vetrekken zoals de heer lodeweges deed. Dan heb ik dit liever.

27 januari 2016 om 13:32

Ik vond het juist verstandig van Lodeweges. Hij kreeg het duidelijk niet aan de praat, en stapte er in overleg uit. Tegen beter weten in door blijven gaan heeft ook geen zin. Ik denk niet dat we hem iets kunnen verwijten.

22 januari 2016 om 15:09

Ik denk niet dat het seizoen er nou zoveel beter op zou worden met een andere coach na de winter. Gewoon zorgen dat we ergens in het midden eindigen en weer echt omhoog kijken (hopelijk) volgend seizoen

Rewan Amin of Willem Huizing een kans geven op het middenveld?

27 januari 2016 om 12:27

Verwacht v/d Berg weer op het midden en een centrum met van Aken en Otigba. Maar zou Amin, Vlap en Huizing graag eens zien spelen tegen een eredivisie ploeg met name Vlap en Amin zijn echte talentjes. Vraag me af hoe ze stand kunnen houden tegen over eredivisie spelers.

27 januari 2016 om 13:14

Kan toch met otigba en van Aken spelen? Of zijn die ook geblesseerd? Heb je met bijker, cavlan, Marzo en van anholt alsnog 4 backs voor 2 posities. Volgens mij heeft bijker ook wel vaker lcb gestaan met cavlan naast hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren