Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ook tweede aanwinst Bournemouth is een doelman

Laatste update:

Artur Boruc krijgt een nieuwe kans om zich te laten zien in de Premier League. De doelman beschikte over een aflopend contract bij Southampton, dat dinsdagochtend bekendmaakte dat Boruc niet in aanmerking zou komen voor een nieuwe verbintenis. AFC Bournemouth heeft direct van de situatie gebruik gemaakt en meldt op de website van de club dat Boruc is vastgelegd.

/

De 35-jarige Pool speelde in het afgelopen seizoen al op huurbasis voor Bournemouth en had met 37 competitiewedstrijden, allemaal als basisspeler, een groot aandeel in het kampioenschap in de Championship. Bournemouth mag door dit succes volgend seizoen in de Premier League spelen en Boruc gaat met de ploeg van Eddie Howe mee naar het hoogste niveau.

"Toen ik hier kwam, dacht ik niet dat promotie mogelijk was", geeft Boruc toe. "Maar ik trof een groep spelers die erg hard werkte en een manager die geweldig werk leverde. Na een paar wedstrijden wist ik dat we toch wel konden promoveren en ik ben blij dat ik hier nu kan blijven." Boruc tekende voor een jaar, met een optie voor nog een seizoen, en is de eerste aanwinst van Bournemouth voor het nieuwe seizoen.

Update 27 mei 16.28 uur - Ook tweede aanwinst Bournemouth is een doelman
Bournemouth is echt van plan om zijn selectie voor komend seizoen van achter naar voren op te bouwen, zo lijkt het. De promovendus maakt dinsdag al melding van de komst van Artur Boruc en heeft een dag later ook Adam Federici vastgelegd. De Australische doelman is transfervrij overgenomen van Reading en heeft een driejarig contract getekend bij zijn nieuwe club.

Artur Boruc is een prima keeper voor Bournemouth

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is er mwt hem gebeurd legende van celtic en nu bij bourthmouth

26 mei 2015 om 13:06

Ouderdom

26 mei 2015 om 13:35

Nou ja, voetballers zijn net mensen, als het bij de mooie club waar ze actief zijn niet meer werkt maar ze wel gesettled zijn met hun gezin in de regio blijven ze daar graag, ook als dat betekent dat ze dan naar een klein clubje moeten verhuizen. Vandaar dat Boruc van Southampton bij Bournemouth terecht kwam. Dat Gomes naar Watford ging na Tottenham is ook een voorbeeld hiervan.

27 mei 2015 om 16:55

Heeft hij niet ook ooit voor Celtic gespeeld?

27 mei 2015 om 18:05

Dat had je al kunnen zien als je verder kijkt dan je neus lang is

Wie leid deze club, zwaait hier ook een oliesjeik met de scepter?

26 mei 2015 om 13:05

Jammer genoeg wel, een Russische zakenman is daar de baas. Tot nu toe hebben ze echter nog geen gekke dingen gedaan op transfergebied.

26 mei 2015 om 13:49

Jammer genoeg wel? Je kent duidelijk de situatie niet. Hij heeft de club niet als een speeltje gekocht maar kocht de club toen de schulden t voortbestaan in gevaar brachten. Mede dankzij een dergelijk beleid is de club nu waar het staat en moet je die eigenaar niet zien als een eigenaar die van alles bepaald. Hij ziet erop toe dat er geen rare dingen gebeuren, beetje wat er gebeurt bij Utrecht een soort Frans van Seumeren.

26 mei 2015 om 13:55

Ik heb liever dat lokale mensen zich in zo'n club inkopen. Verder heb je gelijk dat hij meer als een soort onderhouder de leiding heeft.

26 mei 2015 om 14:06

Nee lokaal is hij inderdaad niet, maar ik zelf volg ik Bournemouth op de voet en heb ooit gehoord dat Maxim de club gekocht heeft omdat hij graag in Bournemouth kwam en hoorde dat t niet goed ging met de club. Vervolgens heeft hij t gekocht en heeft hij een zeer royaal huis daar laten bouwen/gekocht. Dusja lokaal in de zin van geboren en getogen is hij niet maar hij was wel bekend met de regio toen hij er binnen kwam.

26 mei 2015 om 14:10

Bedankt voor de goede toevoeging, en ik snap ook heus wel dat je als Engelse club amper meer zonder financiele steun kunt wil je bovenin het Engelse voetbal meedraaien. Ik vind het alleen jammer om te zien dat al die clubs in buitenlandse handen vallen. Zoals ook Watford, in Italiaanse handen.

Heeft de ploeg vaak genoeg op de been gehouden en is een uitstekende keeper. Te goed voor om op bank te houden.

In zijn Celtic tijd was hij echt een rots in de branding en ook bij Polen was hij echt goed. Hield nog doelmannen als Fabianski, Kuszczak en Szczesny op de bank en speelde Dudek er nog even uit. Goede bruikbare doelman voor de PL.

Flink zo, als je in de Premier League wilt spelen heb je twee goede doelmannen nodig. Als je promoveert krijg je toch vele miljoenen dus die investeer je beter direct.

Zonder reden vervangen door Forster, tuurlijk ook hij is een geweldige keeper maar Boruc heeft het echt goed gedaan bij Southampton. Er waren trouwens geruchten dat hij terug naar Legia kwam maar dan maar volgend jaar!

27 mei 2015 om 21:28

Hij blunderde iets te vaak en dat kwam hem te duur staan. En zelf wou ik dat hij naar Legia ging maar nu ben ik wel blij dat we er een pool bijhebben in de PL

Prima wisselkeeper, die Federici.

Vorige seizoen was hrt gwn een premier league waardige keeper en dat gaat ie laten zien

Kan die zich revancheren ten opzichte van Southampton, beetje lullig op zijspoor beland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren