Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Locadia zwakt uitspraken over Kluivert af: ‘We move on’

Laatste update:

PSV rekende zondagavond met 1-0 af met Ajax in een wedstrijd die bij vlagen veel duels en opstootjes kende. In de tweede helft kreeg Jürgen Locadia het aan de stok met Justin Kluivert; laatstgenoemde leek de PSV’er een trap(je) na te geven.

“Zo’n snotaap die mijn nek vastpakt, kom op man. Hij komt net kijken”, zei de matchwinner na afloop voor de camera van FOX Sports. “Misschien is het jeugdigheid van hem, maar dit moet hij niet doen. Hij komt net kijken, dit kan natuurlijk niet.”

Locadia zei wel begrip te hebben voor enige frustratie aan Amsterdamse kant: “Ik snap dat ze kampioen willen worden, maar het blijft voetbal. Snap je?”, zei de aanvaller die in de eerste helft scoorde uit een fraaie vrije trap. In totaal werden er zeven gele kaarten uitgedeeld.

Update 24 april 13.30 uur: Locadia zwakt uitspraken over Kluivert af: ‘We move on’
Jürgen Locadia baarde zondag veel opzien door Justin Kluivert een ‘snotaap die net komt kijken’ te noemen en de aanvaller van PSV is nu op zijn Twitter-account teruggekomen op die uitspraken: “Justin is een groot talent en dingen gebeuren in het heetst van de strijd. Dingen na afloop gezegd die onnodig waren, but we move on”, leest een bericht van de PSV’er.

Jürgen Locadia na afloop over Justin Kluivert: "Zo'n snotaap die me bij de nek pakt. Hij komt net kijken." ??

Geplaatst door voetbalzone op zondag 23 april 2017

Had Justin Kluivert zwaarder bestraft moeten worden dan geel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren