Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Langeler heeft 'oriënterend gesprek' met Cambuur gevoerd

Laatste update:

PEC Zwolle is voor nu bezig zich veilig te spelen in de Eredivisie, maar de promovendus moet ook alvast gaan denken aan het nieuwe seizoen. Het ziet er namelijk naar uit dat zowel hoofdtrainer Art Langeler als dienst assistent, oud-speler Jaap Stam, in de zomer vertrekt uit Overijssel. Het Algemeen Dagblad weet dat sowieso Stam zal weggaan.

/

De robuuste oud-verdediger beschikt over een contract dat na dit seizoen ten einde loopt. Stam, die ook de beloften van PEC traint, zal dat niet verlengen; onbekend is waar zijn ambitie wel ligt. Hij neemt al enige tijd de verdedigers van Ajax een dag per week onder zijn hoede. Woensdag brachten enkele supporterswebsites het nieuws al dat Langeler zou weggaan bij zijn werkgever.

De verwachting is dat PEC donderdag of vrijdag een persconferentie zal organiseren om het nieuws over Langeler en Stam te bevestigen. De club won vorig seizoen de Jupiler League en staat nu veertiende in de Eredivisie na drie overwinningen, zes gelijke spelen en negen verliespartijen.

Update 3 januari 10.46 uur - PEC Zwolle bevestigt aanstaand vertrek Langeler en Stam
PEC Zwolle heeft officieel bevestigd dat het na dit seizoen hoofdtrainer Art Langeler en diens assistent Jaap Stam kwijtraakt. "Door Art is aangegeven dat hij na vier seizoenen zich niet opnieuw langjarig aan PEC Zwolle wil binden en dat hij uitziet naar een verdere carrière binnen de (voetbal-)sport", geeft voorzitter Adriaan Visser te kennen. "Jaap heeft aangegeven dat hij in verband met zijn doorontwikkeling als trainer-coach als voorkeur heeft na vier seizoenen PEC Zwolle voor een andere club te gaan werken. PEC Zwolle heeft begrip voor de zienswijze van beiden en prijst zich gelukkig dat zij zich langjarig aan de club hebben willen verbinden."

Update 7 februari 16.30 uur - Langeler heeft 'oriënterend gesprek' met Cambuur gevoerd
Art Langeler neemt na dit seizoen afscheid van PEC Zwolle, maar wil wel in de voetballerij werkzaam blijven. Mogelijk zien we de coach volgend jaar weer terug in de Eredivisie, want tegenover Omrop Fryslan heeft Langeler bevestigd dat hij een 'oriënterend gesprek' met SC Cambuur heeft gevoerd. De huidige nummer zes van de Jupiler League is dit seizoen een van de kandidaten om te promoveren en nog op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Mogelijk wordt dit dus Langeler.

Art Langeler en Jaap Stam zijn toe aan een grotere club dan PEC

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu maar te hopen dat die Langeler niet gaat denken dat hij een stapje hoger kan. FC Zwolle is de club voor hem, daar is hij op zijn plaats. Stam vindt altijd nog wel een club waar hij kan slagen. Langeler heeft het goed gedaan bij FC Zwolle.

3 januari 2013 om 09:18

Helemaal mee eens.

Bij Zwolle is hij op z'n plek en naar behoren gepresteerd. Maar voor een stap hogerop mist hij toch uitstraling of een glansrijke carriere als voetballer !

3 januari 2013 om 11:22

Van Gaal had natuurlijk ook een glansrijke voetbalcarriere!

3 januari 2013 om 12:08

Mourinho ook niet te vergeten. Wat maakt het nou uit of je geen topvoetballer bent geweest. Grote onzin vind ik dat. Hij kan wel een stap hogerop want hij laat Zwolle goed voetballen. Het ontbreekt echter aan kwaliteit zoals bij elke promovendus..

3 januari 2013 om 12:34

Onzin of niet maar als je geen uitstraling hebt en geen behoorlijk verleden als topvoetballer dan valt het niet mee om flink hogerop te komen.

Voor Van Gaal en Mourinho geldt natuurlijk dat ze een flinke uitstraling hebben.

Langeler komt straks met alle respect in hetzelfde rijtje als Gert Heerkes, Paul Krabbe, Leon Vlemmings etc

3 januari 2013 om 13:10

Uitstraling is heel wat anders dan een glansrijke voetbalcarriere gehad hebben!..

3 januari 2013 om 13:45

Sorry, ik wilde hier niet op reageren. Maar Nufc_u2 en Master D, wat een onzin zeg. Kom op. Zeker nog nooit van Brom van de John gehoord? Een aantal jaar geleden was ik op werkweek naar Apeldoorn, en wie was daar bij dat kleine clubje aan het werk? Juist, John. En waar werkt John nu na een aantal succesvolle periodes? Juist, Anderlecht. Wat nou een glansrijke carriere, wat nou de uitstraling van Mourinho of Van Gaal. Ja, die hebben hun eigen uitstraling. Een aandachttrekkende. Maar waarom zou Langeler niet hoger kunnen? Noem eens een goeie reden? Langeler heeft Zwolle van de Jupiler League naar de Eredivisie geleid en speelt ook hier gewoon verreweg het meest aantrekkelijke voetbal van de onderste regionen. En ja, dat is vrij knap met zo'n selectie. Dat zijn pas echte trainers. Geen Mancini-taferelen of iets dergelijks, puur trainen.

3 januari 2013 om 13:57

Nogmaals voor de duidelijkheid, hij heeft het allebei niet, vandaar dat hij (met alle respect) veroordeeld is tot de marge !

3 januari 2013 om 14:20

@gekke man
Even voor jouw informatie; John vd Brom heeft bij Vitesse, Ajax, Istanbulspor, Vitesse en De Graafschap betaald voetbal gespeeld. In die periode heeft hij ook Oranje gehaald.

Om Van den Brom dan met Langeler te vergelijk, dan ben je idd een gekke man ......

Hier laat ik het bij deze topic verder bij. We zullen het de komende jaren wel zien wat Langeler allemaal gaat bewerkstelligen of niet ...

7 februari 2013 om 22:27

Uitstraling heeft deze man in mijn ogen juist wel. Hele rustige man die nooit zal gaan springen van woede als hij het niet eens is met een actie van de arbitrage. Ook een positieve uitstraling, zowel richting spelers als toeschouwers en dat waardeer ik toch zeer aan Art Langeler.

7 februari 2013 om 22:49

@ Nufc_u2,

Gelukkig maar dat het jouw mening IS dat jij vindt dat hij geen uitstraling heeft mag je prima vinden. Ik vind dat hij wel uitstraling heeft. Dus aangezien hij nu WEL uitstraling heeft kan hij dus wel een topper worden!

Daarbij vind ik het een uitstekende trainer die met Zwolle heel leuk voetbal speelt. Dat is heel wat anders dan andere clubs voorheen deden, ( graafschap en/of Excelsior bv ).

Ik snap daarom ook niet dat hij terug gaat naar de jupiler. En het leek er eerst ook lang op dat hij de opvolger zou worden van Ron Jans bij Heerenveen.

8 februari 2013 om 08:46

Duidelijk verschil van inzicht.

Voorop gesteld, ik vind het (zover ik het kan beoordelen) geen slechte trainer. En hij laat zeker bij Zwolle leuk voetbal zien.
Ondanks dat is de interesse in de Eredivisie niet gewekt. Al zijn er nu weinig beschikbare plaatsen vrij, dus daarom zal hij naar een Jupiler-ploeg moeten gaan. En dan mag je je handjes dicht knijpen, als je dan bij een club als Cambuur komt te werken !!

7 februari 2013 om 17:25

De beste trainers, hebben de opleiding sport en bewegen gedaan en zijn geen oud voetballers,dat is wettelijk bewezen! zoiezo zou ik dit een stap achteruit vinden, ik vindt zwolle 3x beter dan cambuur maar goed. Ik denk dat hij echt een stapje omhoog wil en dan zie ik een club als ado wel wat voor hem!

7 februari 2013 om 22:52

Laat die bewijzen dan maar eens zien. Ten eerste gaan trainers niet naar sport en bewegen ( wat overigens nog maar een paar jaar bestaat ). Deze trainers gaan/gingen eerder naar het Cios.
Maar goed jij zegt dat het wettelijk ( ja ja wettelijk nog wel ) bewezen is, dan zie ik daar graag de bronnen van, Succes!

Stam toevoegen aan de trainingsstaf van Ajax lijkt me niet verkeerd.

Bijvoorbeeld een jeugdteam (ctjes of Dtjes) laten trainen en daarnaast individuele training voor de verdedigers vanaf de B tot het eerste!

Zou hele mooie toevoeging zijn, dacht ik zo...

3 januari 2013 om 12:58

Had hij niet al aangegeven voor zijn eigen ontwikkeling als coach te willen gaan? Dan is Ajax nu niet logisch, om als specialist aan de slag te gaan. Jeugdcoaching is een stap terug voor hem als huidige assistent-coach.

7 februari 2013 om 18:44

Stam gaat naar Ajax hij gaat daar meer dagen werken als voorheen.

3 januari 2013 om 13:01

Dat zie ik ook wel zitten, zou top zijn!
Hij is al van kleins af aan Ajax supporter dus het is zeer goed mogelijk.

Zeker goed gedaan voor een team uit de Eredivisie en dan nog niet eens laatste staan is get. Verschil dan zo klein?

Langeler zou wel geschikt zijn voor FC Groningen. Ik vind Maaskant maar niks.

3 januari 2013 om 08:41

Ik deel jou mening!
Maaskant is een schreeuwerd die er gaat staan alsof hij het al heeft gemaakt.
Doe mij maar een nuchtere trainer zoals Langeler.
Denk dat hij qua niveau ook wel aan kan.

3 januari 2013 om 09:11

Precies! Maaskant verlengt zijn contract denk ik toch niet. Fc Groningen is niet tevreden en hij zelf ook niet. Langeler is een rustige kerel die aardig kan coachen. Lijkt mij inderdaad die ideale man voor het trots van het noorden!

3 januari 2013 om 12:15

Ik snap zo ie zo niet wat clubs in Maaskant zien. Heeft erg weinig laten zien, naar mijn mening. Gebruikt vaak excuses waarom het niet loopt zoals hij wil. Vind Art daarin veel beter. Eist gewoon voetbal van zijn spelers. Of ze nu minder kwaliteit hebben of niet. En hij laat Zwolle leuk voetballen. Groningen zou wel bij hem passen denk ik. Daarnaast mag Groningen wat mij betreft weer leuker meedoen bovenin/subtop.

Dan zal stam alsnog bij ajax volledige dagen gaan werken. Komt ook goed uit, hij was toch een van de goede verdedigers

Verassend, een persconferentie voor iets wat volgend seizoen pas plaatsvindt?
Ik ben eerder bang dat ART en Jaap ruzie hebben, en dat 1 per direct opstapt.
Iedereen in Zwolle weet dat die 2 elkaar niet mogen, de oorspronkelijke opzet
deze zomer was dat bestuursleden ART een andere functie hadden aangeboden
en probeerden Alfons Groenedijk of Ron Jans te halen. Mocht Art weg gaan dan komt Ron Jans
mits de club in de eredivisie blijft natuurlijk. Als Jaap weg gaat en Art ook is de weg vrij om
Bert Konterman weer terug in dienst te halen.

3 januari 2013 om 11:43

Jij blijft die onzin ook maar gewoon volhouden hé?
Stam en Langeler kunnen prima met elkaar door een deur. Vrienden zijn is wat anders, maar dat is ook niet nodig in het betaalde voetbal. En waarom houden ze het als ze lang met elkaar vol?
Groenendijk had duidelijk aangegeven niet naar een club met kunstgras te gaan.
Bert Konterman komt niet terug, hij is wegens frictie met de RvC vertrokken, zijn vertrek had niets met Langeler of Stam van doen.

3 januari 2013 om 11:56

Die twee hebben gigantische ruzie om de vertrek Claus Boekweg gehad,
als jij dit niet weet zegt dat wel erg veel over hoe nauw jij betrokken bent bij de club?
Jaap is een gentleman die gewoon zijn contract uitdient, maar na deze ruzie is hun
relatie wel degelijk bekoeld.

Heb jij mijn stuk touwens goed gelezen ze probeerden alfon groenendijk te krijgen,
dit heeft hij inderdaad geweigerd maar ik schrijf nergens dat zij dit opnieuw gaan doen?

3 januari 2013 om 12:14

Je kan na een conflictsituatie toch gewoon doorgaan. Jij loopt toch ook niet na de eerste beste ruzie weg bij je vriendin. Ik vind het speculatief sensatiesl zoeken.na bijna 4 jaar is het genoeg en zijn ze na mooie prestaties klaar voor de volgende stap

3 januari 2013 om 12:28

@ blikker
Oh, nu ga je maar beweren dat ik niet weet wat er bij de club gebeurt? Dat weet ik dus heel goed, maar dat Stam en Langeler het op zijn zachtst gezegd niet met elkaar eens waren rondom de kwestie Boekweg dat weet ik juist heel goed.
Maar beide heren zijn gentlemen genoeg om dat met elkaar op te lossen en weer op dezelfde profesionele voet met elkaar door te gaan. Voor die tijd zaten ze al niet bij de club op basis van elkaar vriendschap en dat is na die tijd niet anders.

//heb jij mijn stuk touwens goed gelezen ze probeerden alfon groenendijk te krijgen,
dit heeft hij inderdaad geweigerd maar ik schrijf nergens dat zij dit opnieuw gaan doen?\\

Heb jij mijn stuk dan ook gelezen? Als ik inga op jouw bewering dat men geprobeerd heeft Groenendijk binnen te halen dan heb ik jouw stukje toch gelezen? Ik geef slechts dat Groenendijk duidelijk had aangegeven geen club op kunstgras te trainen. Jouw bewering heb ik dus gelezen, maar die bewering is onzin.

Jou beweringen lijken soms wat op onrust stoken. Maar mocht ik me daarin vergissen: sorry.

Ps.: Je mag Art best met één hoofdletter schrijven.

3 januari 2013 om 12:48

Nee, dat is kunst, Art met allemaal hoofdletters schrijven.

Ontopic.
Jammer dat Langeler gaat vertrekken. Hij speelde mooi, verzorgd voetbal met Pec. Ik ben benieuwd of hij dit bij een hogere club kan voorzetten.

3 januari 2013 om 11:44

Ik heb nooit meegekregen dat Art en jaap niet samen door één deur zouden kunnen dus waar je dat vandaan haalt?
Wel jammer natuurlijk dat Art weg gaat , hij heeft toch 4 jaar goed gepresteerd en het maximale uit de selectie gehaald met doorgaans goed voetbal.
Als Stam zegt dat hij toe is aan een nieuwe stap dan mag hij wat mij betreft ook hooofdtrainer worden van PEC maar als ik het zo lees dan zit dat er niet in.
Ron Jans als hoofdtrainer in Zwolle lijkt me geweldig en ik denk ook dat Jans het leuk zou vinden om bij zijn oude club aan de slag te gaan.
De geruchten dat Langeler bij Cambuur aan de slag zou gaan geloof ik niet.

3 januari 2013 om 11:10

Laat Maaskant maar naar Zwolle gaan, dan kan Ron mooi weer aan de slag bij Groningen.

Jaap Stam traint dit seizoen toch geen verdedigers meer, daar is hij vorig seizoen mee gestopt dacht ik.
Zou wel goed zijn als hij terugkomt.
Kun je een leuk trainingspotje met de trainers spelen

vd Sar
Jonk
Stam
Frank d Boer
Witschge
Ronald d B
Bergkamp
Groenendijk
Roy
Cruijff
Overmars

Wel jammer want Langeler is precies een goede trainer voor Zwolle, niet altijd maar ingraven en elke wedstrijd ingaan om gelijk te spelen. Maar uitgaan van eigen kracht Ron Jans word veel genoemd als opvolger, dat zou nog wel een aardige vervanger kunnen zijn. Vind 't alsnog zeer jammer.

Langeler gaat voor 3 jaar naar Cambuur Leeuwarden. Dit zal niet om sportieve redenen zijn, maar puur om het geld.

Ik denk dat Langeler bij een andere club het niet goed gaat doen. Bij Zwolle zit hij op zijn plaats en bij een andere club kan hij niet leunen op Stam.

3 januari 2013 om 09:52

Bron? Cambuur is een stap terug, dat zal Art niet doen.

3 januari 2013 om 10:45

Dit had iemand op twitter geplaatst. Die persoon is baas van huisman bouw. Huisman bouw was vorig seizoen hoofdsponser volgens mij, dus die zal vast wel iets weten.

Het is echter bevestigd: Jaap Stam en Art Langeler vertrekken bij PEC Zwolle, na dit seizoen. Zie peczwolle.nl

3 januari 2013 om 11:21

Ja,want het geld ligt in Leeuwarden voor het oprapen.

3 januari 2013 om 15:12

Cambuur heeft dan ook bakken met geld voorradig. Maar niet heus. Denk dat Langeler sportief gezien graag ook een stap vooruit wil.

dus nu op zoek naar nieuwe trainer, ass-trainer en shirtsponsor aangezien laatstgenoemde ook stopt

Wat een schande is dit
Art is de perfecte trainer voor Zwolle
Heeft geen hoge verwachtingen kent zijn team goed en probeert van eigen kracht uit te gaan

Stam dus gewoon naar Ajax, zoveel is wel duidelijk. Ik kan er alleen maar verheugd mee zijn..

Cambuur??? Niet (nog Niet) een echte stap voorwaarts, wel een club met toekomst. Gerald vd Belt zit er al... Overigens wordt in Leeuwarden ook de naam van Marcel Keizer, nu Telstar, genoemd....

Zonde voor PEC Zwolle...
Snap het aan de andere kant ook wel weer, na vier jaar.
Ik vind het als Zwolle fan wel jammer.

Verassend naar mijn mening. Doen het toch beide leuk bij Zwolle . Ben vooral benieuwd naar wat voor club Langeler zal gaan. Misschien een mooie club in de top van 2de bundesliga?

Gerucht gaat dat hij voor drie jaar tekent bij Cambuur!

3 januari 2013 om 11:26

De geruchten dan Langeler naar Cambuur gaat zijn dikke nonsens.

3 januari 2013 om 13:09

Klopt! Ik heb het ook gezien/gehoord/gelezen;-)

Volgens Stef de Bont (vi) is het onzin dat hij naar Cambuur vertrekt. Maar een ex-hoofdsponser zou vast wel iets meer weten toch?

3 januari 2013 om 11:44

Ex-hoofdsponsor???

3 januari 2013 om 13:12

Huismanbouw. Die eigenaar van dat bedrijf had het cambuur verhaal op twitter gezet.

@ master D en Nu_fc2

1e halve seizoen hebben ze uit een vrij kansloze positie keurig nacompetitie behaald.br Het 2e seizoen op haar na het kampioenschap gemist.br Het derde seizoen kampioen geworden. En ze staan nu 14e in de eredivisie. Waarom zou langeler geen niveau hoger kunnen? Je bent neem ik aan in Deventer geboren?

Art, je bent van harte welkom in Groningen! We kijken uit naar een heerlijke nuchtere trainer die uit gaat van de eigen kracht. Maaskant zegt dat hij het doet, maar dat is lariekoek. Mislukt experiment, jammer.. Maar hij kwam toch maar als tussenpaus..

Nijland heeft aangegeven nog geen contractverlenning met Maaskant te willen.
Zou fijn als Art naar Grunn komt, heeft tenminste een normale uitstraling!

Art geeft op zijn twitteraccount aan dat hij per direct weg gaat.
Naar het buitenland en dat meer details volgen.

3 januari 2013 om 13:12

Dat is een fake account.

3 januari 2013 om 13:16

eelhveen is zeker zijn enigste volger XD

3 januari 2013 om 13:30

Ik volg hem niet eens, de 2 berichten zijn door andere geretweet en zo in mij TL gekomen.

Zijn meerder accounts. Het account waar het bericht op staat heeft bijna 400 volgers dus weet niet of het een fake account is!!

3 januari 2013 om 13:29

Langeler zit niet op Twitter. Is dus 100% fake

hij blijft tot eind van seizoen langeler..
dat heb ik namelijk van een PEC Zwolle speler die ik op me facebook heb, die heeft t me zelf verteld

3 januari 2013 om 14:18

Dat staat ook in het nieuwsbericht vriend. Benieuwd waar Art naartoe gaat en wie er als opvolger komt.

Jaap zal wel naar Ajax toegaan, die heeft het ook wel gezien bij Zwolle gok ik.

Iemand als Langeler is vervangbaar. Positief is de chemie tussen de spelersgroep en hem en zijn spelopvatting. Ik ga met plezier naar het stadion omdat ik weet dat Zwolle zich niet ingraaft. Ik krijg geen afbraakvoetbal te zien. Soms is het voetbal niet goed, maar dat heeft puur met kwaliteit te maken en niet met de instelling. In die zin vind ik het jammer dat hij weggaat. Aan de andere kant heeft Art al meerdere malen aangetoond niet over een tactisch meesterbrein te beschikken. Ik noem een Groningen thuis en een PSV thuis, waarbij bij een voorsprong in de 70e minuut aanvallers voor aanvallers gewisseld worden of middenvelders voor middenvelders. Zijn opvatting is heilig, maar het kan geen kwaad om af en toe met hangen en wurgen de punten over de streep te trekken. Ik ben van mening dat het ons minstens vier punten gescheeld heeft (we zullen het nooit weten). Maar ook het feit dat hij nu Slot én Pluim samen op het middenveld zet. Twee identieke voetballers, het verschil is ervaring. Of het feit dat hij 15 wedstrijden en een blessure van Gravenbeek nodig had om te zien dat het zonder Gravenbeek een stuk beter werkt dan met Gravenbeek. Art is een koppige trainer die ook nog eens als een zoutzak onderuit gezakt zit langs de zijlijn en geen pit uitstraalt naar zijn spelers. Dit klinkt nu als een erg negatief verhaal, maar van mij had hij prima nog een jaar of twee mogen blijven want alles bij elkaar genomen is het natuurlijk een prima trainer. Maar hij is niet onvervangbaar.

Stam is moeilijker vervangbaar maar dat komt vanwege zijn status. Zijn rol binnen de staf is mij nog steeds onduidelijk. Hij traint de beloften (gaat redelijk), maar denkt hij ook mee in tactisch opzicht? Heeft hij daar wat over te zeggen? Traint hij de verdedigers? Zo ja, dan gaat dat ook niet optimaal. Natuurlijk is de kwaliteit bij Zwolle in de verdediging soms wat ver te zoeken (hoewel ik Lachman nog een redelijke toekomst voorspel, die zou de Nederlandse top kunnen halen als hij het nonchalance uit zijn spel haalt), maarja in dat geval heb je iemand als Stam niet nodig om de verdediging neer te zetten, want ook hij kan het dan niet beter maken als de kwaliteit ontbreekt.

Ik hoop op Ron Jans, maar dan zal PEC zich toch echt moeten handhaven.

Stam gaat komende zomer de technische staf bij Ajax versterken.
Denk dat zowel Ajax als hijzelf daarop gaan inzetten.

Dit jaar ketste een 2 dagen per week assistentschap bij de selectie af omdat Stam van mening was zich totaal op PEC Zwolle te moeten concentreren.

Verwacht dat Hennie Spijkerman zich met andere zaken dan op het trainingsveld zelf bij Ajax gaat bezighouden en dat Stam zijn plaats op het veld komt overnemen.

Gaat voor beide partijen uitermate gunstig uitpakken, ben daar zeker van !!

Cambuur is nu niet direct de eerste club waar ik aan dacht toen Langeler zei te vertrekken bij Pec. Dit zie ik niet als een stap hogerop.
Ik had niet raar staan kijken als clubs als Heerenveen of Groningen hadden aangeklopt.

7 februari 2013 om 16:56

Ik ben het met je eens. Maar aan de andere kant: het is al een tijdje bekend dat hij bij Zwolle weggaat. Als er tot nu toe geen subtop-clubs zich hebben gemeld, moet je als Langerer zijnde toch ook eens denken aan een alternatief. Vind Cambuur wel te vergelijken met Zwolle.

Waar is die mee bezig. Pec, een lekker lopende en voetballende ploeg met rek verlaten voor Cambuur.

Waarom zou Langeler PEC Zwolle willen verruilen voor Cambuur? Een prachtige club natuurlijk, maar is het niet beter om te wachten op een stapje hoger dan Zwolle of gewoon een nieuw contract bij PEC te tekenen, en verder gaan bouwen met datgene waar hij mee bezig was? Ik had niet direct aan Cambuur gedacht toen Art zn vertrek aankondigde. Waar hij ook uit moge komen, veel succes

7 februari 2013 om 17:25

Langeler wilde PEC verlaten om dat hij vindt dat hij daar lang genoeg heeft gezeten en daarom zoekt hij een nieuwe uitdaging. Zoals hij zelf zei,: nu gaat alles hosanna bij PEC maar er zal ook een tijd komen dat het minder gaat .
Ik gun hem alle succes bij welke club dan ook.
Op dit moment is Cambuur in mijn ogen een stap achteruit maar misschien is er in Leeuwarden nog wel meer mogelijk dan in Zwolle.
Hij komt er in ieder geval een aantal oude bekenden tegen

Cambuur... Dat zou toch een flinke aderlating zijn.

Dan moeten we er wel rekening mee houden dat hij een dubbelfunctie bij Cambuur gaat krijgen: Technisch Directeur en Hoofdtrainer in 1. Dat zal Art vooral aanspreken en dan snap ik zijn keuze wel weer iets meer

Als trainer zijnde kan hij denk ik net iets hoger komen dan Zwolle dus in dat opzicht raar dat hij Cambuur ziet zitten maar aan de andere kant zal het hem wel aanspreken dat hij een dubbele functie kan krijgen omdat hij laatst ook heeft gezegd dat hij misschien wel iets anders wil gaan doen binnen of buiten de voetballerij dus nu zou hij trainer kunnen worden en daarnaast TD worden.

Langeler gaat inderdaad voor een dubbel functie en later alleen voor die van technisch directeur want Cambuur wil de Jong als hoofdcoach hebben zodra die zijn papieren heeft. De huidige directeur van Cambuur van der Belt heeft met hem in Zwolle gewerkt en dat heeft goed uitgepakt. Dus ze willen kijken of ze dat samen met Cambuur ook lukt

ik vind dit totaal geen stap vooruit voor Langeler, maar eerder 3 stappen achteruit. ik zou eerder naar clubs als groningen of heerenveen gaan.

7 februari 2013 om 20:55

3 stappen achteruit? leg uit. beetje grootheidswaanzin voor een club die net gepromoveerd is

8 februari 2013 om 13:54

Drie stappen achteruit vind ik ook wel een beetje overdreven.
Maar een stap omhoog is het zeker niet naar Cambuur, met alle respect.

Te gek voor woorden dat nog geen topclub hem heeft benaderd, dat komt puur door de bescheidenheid van een persoon uit midden of oost Nederland. Een goede zaakwaarnemer zou hem makkelijk kunnen onderbrengen ergens in Duitsland of Oostblok of Azie. Maar hij moet zelf ook willen natuurlijk
Maar als je met Zwolle weet te winnen bij PSV en de hele competitie al voor Zwolle begrippen goed werk aflevert dan mogen we toch ook wel eens zeggen dat Langeler een keurig seizoen draait en dat hij het goed doet?
Langeler word ondergewaardeerd vind ik, het is geen Mourinho of van Gaal maar een betere club dan met alle respect cambuur had toch wel mogelijk moeten zijn? Tenzij ze bij cambuur plannen hebben hoor en Langeler goed betalen.

Ik dacht dat hij een stap hogerop wilde niet een divisie degraderen ... sommige mensen zijn echt niet te peilen.

Ondakns de vele kritiek die Art krijgt ben ik hem toch nog steeds dankbaar.
Hij heeft het wel gepresteerd om Zwolle voor het eerst sinds 10 jaar weer te laten promoveren.
Ik zou het zelf jammer vinden als hij bij Cambuur aan de slag gaat, zie hem graag bij een club als Groningen/heerenveen. Maaskant en van Basten zullen in de zomer vertrekken gok ik.
Maar als hij bij Cambuur een dubbelrol kan krijgen in de TD, lijkt het me dat hij daar wel oren naar heeft. Art is namelijk achter de schermen altijd druk bezig. Levert hem ook een deel van de kritiek op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren