Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Köln-aanwinst Modeste wordt aangeklaagd voor contractbreuk

Laatste update:

Anthony Modeste is terug bij FC Köln. De runner-up van de 2. Bundesliga maakt via de officiële kanalen bekend dat de dertigjarige spits een contract heeft getekend tot medio 2023. Het is niet bekend of FC Köln een transfersom heeft betaald aan Tianjin Quanjian.

Modeste maakte vorig jaar zomer de overstap van die Geissböcke naar Tianjin Quanjian. Hij maakte in 29 wedstrijden 16 doelpunten voor de club en toen hij een paar weken achter elkaar niet speelde, diende hij een klacht in bij de FIFA om zo een transfer af te dwingen. Modeste liet openlijk weten terug te willen keren naar Duitsland.

Onder meer Schalke 04 en VfB Stuttgart toonden belangstelling, maar de voormalig jeugdinternational van Frankrijk heeft er dus voor gekozen om terug te keren in het RheinEnergieStadion. Volgens Express heeft de FIFA de zaak van Modeste nog altijd in behandeling en blijft het dus mogelijk dat Tianjin recht heeft op een (schade)vergoeding.

Modeste trainde al enige tijd mee bij het team van trainer Markus Anfang. “We krijgen er met Tony een Topstürmer bij. Hij kent het team, de club en de stad al. Maar het is ook duidelijk dat Tony hier niet als de grote ster aankomt die FC Köln in zijn eentje naar de Bundesliga kan schieten. Hij is gewoon onderdeel van de selectie”, reageert directeur Armin Veh.

Update 18 november 14.15 uur - Köln-aanwinst Modeste wordt aangeklaagd voor contractbreuk
Tianjin Quanjian onderzoekt de mogelijkheden om Anthony Modeste bij internationaal sporttribunaal CAS aan te klagen voor contractbreuk, zo laat de club uit China via de officiële kanalen weten. Tianjin is van mening dat Modeste nog tot medio 2020 op de loonlijst staat in de Super League, maar de Fransman verbond zich zaterdagavond aan FC Köln.

Denk jij dat FC Köln gaat promoveren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laatste twee seizoenen bij Koln was hij echt heel goed. Echt bijna alles wat hij aanraakte, veranderde in goud. Ook wel lekker van Koln, 27 miljoen ontvangen voor destijds een 29-jarige spits en hij komt nu transfervrij terug.

18 november 2018 om 10:18

Lijkt mij sterk dat ie voor niets terug komt hoor.

Schitterende club, mooie historie, fantastische aanhang, prachtige stad! Iedereen kent de hymne van koln...verkozen tot ooit mooiste hymne vd wereld. Bestuur zit goed in elkaar met mensen die een warm hart bijdragen en se benodigde ervaring... Veh,Schumacher, Overath. Er is 1 maar: ze hebben middelmatige spelers en slechte I gekocht met Cordoba, Guirasi. Ze missen spelers als Bittencourt,Horn en Hector kunnen dit Koln niet alleen dragen.

17 november 2018 om 20:50

Geen woord in je reactie over de spits die er 20 in heeft liggen na 14 wedstrijden dit seizoen. Als er iemand dragend is, is het wel een speler die elke 55 minuten wel een doelpunt maakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren