Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Khedira is een speler die iedere coach wel zou willen hebben'

Laatste update:

Sami Khedira beschikt over een aflopend contract bij Real Madrid en Schalke 04 heeft er geen geheim van gemaakt dat het de middenvelder graag zou willen terughalen naar de Bundesliga. Het lijkt er ook op dat Khedira bezig is aan zijn laatste maanden in het Santiago Bernabéu, maar de mannetjesputter heeft de deur voor een langer verblijf bij Real nog niet helemaal dichtgegooid.

/

Carlo Ancelotti heeft aangegeven dat hij hoopt dat de Duitser bij Real zal blijven, ook al heeft hij geen vaste basisplaats in petto voor Khedira. "Ik hou van Real, het zou heel moeilijk zijn om deze club te verlaten", zegt de middenvelder nu in Marca. "Ik zal tot de laatste dag alles geven voor dit shirt, daar hoeft niemand over te twijfelen."

Toni Kroos en Luka Modric vormen een sterk duo op het middenveld van Real, terwijl Ancelotti ook nog Lucas Silva en Asier Illarramendi in zijn selectie heeft zitten. Bovendien doet huurling Casemiro het erg goed bij FC Porto en wordt er beweerd dat hij een nieuwe kans zal krijgen bij Real. Het lijkt er daardoor niet op dat Khedira hoeft te rekenen op een nieuw contract bij de Champions League-houder.

Update 27 maart 11.10 uur - 'Khedira is een speler die iedere coach wel zou willen hebben'
Roberto Di Matteo hoopt dat Sami Khedira naar Schalke 04 komt. "Voor hem staat de deur altijd open", laat de coach van die Knappen weten. "Khedira is een speler die iedere coach wel zou willen hebben, maar ik denk dat hij wel meer opties heeft. Het zal daarom moeilijk worden om hem te strikken, maar we gaan ons best doen."

Real Madrid moet Sami Khedira een nieuw contract geven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geef hem maar een contract. Altijd handig om achter de hand te hebben.

25 maart 2015 om 17:37

Alleen staan de regels van de Liga soms wat in de weg. Maximaal 25 inschrijvingen voor spelers die competitievoetbal mogen spelen. Met Casimero, Ilarra, Kroos, Modric en Khedira heb je een groep die dan strijden om twee plaatsen op het middenveld. Khedira stond toch ook in de interesse van Arsenal? Lijkt me voor hem persoonlijk een prachtige stapt, terug naar Duitsland kan daarna nog wel.

25 maart 2015 om 17:38

Daar heb je jeugdspelers voor.
Medran bijv. Is voetballend zelfs beter.

Khedira en Ozil zijn echt juist niet de top voor Real.
Khedira als ik u was zou ik ook een trapje lager gaan en Arsenal opzoeken.

25 maart 2015 om 17:10

Khedira heeft jaren lang top gepresteerd. Maar blijkbaar moet je eerst voor 40+ miljoen gekocht te worden op bij de top te horen.

25 maart 2015 om 17:40

Khedira zijn blessures hebben hem kapot gemaakt.

En de systeem dat real nu hanteert past niet bij hem, was mourinho nog coach dan had hij vast verlengt.

25 maart 2015 om 18:51

Ladecima

Hou toch op. Ja door zijn loopvermogen is Mourinho verliefd geworden op die jongen maar voor de rest is het toch geen Real materiaal? Zie wat er nu staat: Kroos-Modric.

Kan Khedira daaraan tippen? Nee, nooit.

25 maart 2015 om 22:48

Nee hij is dan geen kroos of Modric maar is bij real wel de beste controleur na kroos. Ik zou eerder illara verkopen of verhuren. Cassimero nog een jaar langer verhuren en het met Lucas en khedira doen.

26 maart 2015 om 12:34

Khaled

Controleur? De beste? Waar heb je het over?

Ten eerste is Khedira totaal geen controleur heeft het 1x moeten doen voor Ancelotti en dat was in de CL-finale en dat liep oh zo slecht. Nee Khedira is een box-to-box speler, iemand die gekke afstanden neer kan leggen maar is geen controleur en zeker niet de beste na Kroos.

Illaramendi is een controleur, Lucas Silva is een controleur. Khedira niet.

Khedira kan denk ik wel prima mee draaien op het middenveld van atletico madrid is niet eens zo gek duur ook dacht ik

25 maart 2015 om 17:04

Gratis in de zomer.

25 maart 2015 om 17:07

Niet zo duur dus..

Ik zie hem spelen bij Juventus, die link zie ik gewoon staan. Anders zou Wolfsburg een goed team voor hem zijn.

25 maart 2015 om 17:26

Juventus denk ik niet zo. Want pirlo, vidal en perreira die daar spelen, vind ik toch een ander soort types dan khedira.

27 maart 2015 om 13:43

Zou best kunnen als ruil materiaal voor pogba iets van 70m

Het is een goede speler maar een ding is zeker eind van het zezoen verlaat hij Real Madrid hij heeft hel al afgesproken met Schalke 04. Maar hij wil nog niks zeggen hij wacht tot end van de competitie let maar op

25 maart 2015 om 17:52

Als hij nou naar Arsenal zou gaan, lijkt me toch stapje hoger en hij past daar perfect..

Khedira je mag van mij wel naar Feyenoord als vervanger van Clasie.

Lekker transfervrij mooi meegenomen, inkorten op je salaris en voetballen in een volle kuip.

Ik was wel gecharmeerd van hem zeker in de tijd van Jose Mourinho bij Real Madrid. Ik vond hem zelden tot nooit slecht spelen maar had nooit het gevoel dat hij onmisbaar was. Nu hij in de zomer transfervrij is, zie ik hem wel terugkeren naar de Bundesliga. In eerdere geruchten was te lezen dat Schalke 04 interesse heeft. Eventueel zie ik hem ook wel bij Wolfsburg spelen omdat ik Luis Gustavo minder goed als hem vindt.

Semi Khedira moet ook gewoon weg. Niet omdat hij niet goed genoeg is maar omdat de twee partijen elkaar niet meer kunnen gebruiken. Hij wordt oud, duur, en past helemaal niet in het systeem van Ancelotti. Onder Mourinho kon hij makkelijker spelen in 4-5-1 met Alonso naast hem en kon hij deels verantwoordelijkheid en taken verdelen waardoor hij zijn defensieve rol beter kon vervullen. Özil's kwaliteiten op 10 compenseerde heel veel verdedigend werk waardoor hij veel makkelijker kon voetballen en daardoor de voorhoede beter kon vinden. Hij was echt een belangrijke pilaar onder Mourinho.

Maar Mourinho is weg, Real verandert en dus moet hij ook vertrekken om tenminste ergens nog minuten te maken. Er zijn zat clubs in Europa die iemand als hij kunnen gebruiken dus vraag is er echt wel. Misschien een stapje lager in Spanje. Engeland kan ook maar geen Real Madrid meer. Te hoog gegrepen.

25 maart 2015 om 20:57

Khedira is simpelweg niet goed genoeg. Ook onder Mourinho vaak een onvoldoende.
Hij moet net als Ozil een stapje lager zetten. Past beter bij hun.

25 maart 2015 om 22:04

Ik hoop niet dat je insinueert dat Mesut Özil niet goed genoeg was voor Real Madrid.

26 maart 2015 om 19:30

Vind Ozil idd niet goed genoeg voor Real. Natuurlijk heeft hij goede wedstrijden gespeeld maar hij was ook vaak onzichtbaar en slap aan de bal. Ook nu bij Arsenal vind ik het niet overtuigend.

27 maart 2015 om 14:37

Oud? Gast is 27. Modric 29 of 30.

Madrid te hoog gegrepen voor hem? Onder Ancelotti past hij in ieder geval niet.

AUB AUB Aub
Khedira / Arbeloa / Bale / Illaramndi weg van de zomer en da bestaat Real alleen maar uit Real waardige spelers.
ik zeg, doen!

Krijg nou wat, die gozert epileert zijn wenkbrauwen! Heeft die Turks bloed?

25 maart 2015 om 18:46

Tegenwoordig epileren veel jongens hun wenkbrauwen wat is er mis mee?

Nee hij is van origine Tunesiër

25 maart 2015 om 22:20

Ik snap dat het tegenwoordig zelfs ook normaal is om jezelf om te laten bouwen dus dat je vraagt wat er mis mee is had ik eigenlijk wel kunnen verwachten.
Maar kom op, je bent een man of je bent t niet. Beetje je wenkbrauwen gaan epileren, houd toch op!

26 maart 2015 om 11:50

Leuk dat je bezorgd bent om zijn wenkbrauwen.

Redelijke voetballer, maar komt tekort voor Real. Schalke is een goede club voor Khedira.

Was te verwachten.

Een hele goeie jongen, heeft een goede band met de club en spelers, klaagt nooit en heeft altijd gedaan wat er gevraagd word van hem zelf invallen in de 89 minute vond/vind hij niet erg.

Real Madrid heeft het ook slim aangepakt, Casemiro verhuren en zien hoe hij het doet en ja hij doet het fantastisch daar in Portugal, Porto wilt hem ten koste van alles gewoon bijhouden maar die zal gewoon in de zomer terug keren naar Madrid, waarschijnlijk neemt hij ook Danillo mee.

Spelers die ik zie vertrekken in de zomer : Chicharito, Coentrao, Illaramendi, Khedira
Spelers die ik zie komen in de zomer : Vietto, Danillo, Gaya, Laporte, Laporte, De Gea

25 maart 2015 om 20:47

Ik zeg het niet graag maar de eerste speler van Real waar ik aan denk die zal gaan/moeten vertrekken is Khedira.
Al vanaf pre-season heb ik dat idee.

Ik persoonlijk zie hem er graag bij, het is echt een hele nuttige speler.
Vooral tegen bepaalde type tegenstanders/systemen.
Aan de andere kant denk ik van, in dit Real rouleer systeem? Maakt hij gewoon te weinig min en hij zou bij ongelooflijk veel clubs prima basis kunnen staan wat deze wereldkampioen vind ik toch wel verdiend. Krijg er gewoon haast meelij mee.
Daarom denk ik idd dat het voor beide partijen beter is dat de wegen maar gaan scheiden.

Het is allemaal zo onrendabel helaas.

ps: de spelers waarvan je denkt dat waarschijnlijk gaan vertrekken , precies hun denk ik ook. Alleen bij Illara vraag ik me veel al af.. wordt het een verhuur of verkoop? Ik weet dat hij meer in zijn mars heeft maar ik moet ook eerlijk zeggen, hij heeft mij echt geen enkele x overtuigd.
Echt helemaal niet gewoon. (maar eigenlijk zijn hele aankoop snapte ik van meet af aan niet).

26 maart 2015 om 12:32

@duke222

Er liepen geruchten tijdens de winterstop dat Real Madrid een ruildeal wou tussen Illaramendi en Laporte, beide clubs waren het mee eens tot Illaramendi zich terug trok en nog even wou wachten omdat hij 'gelukkig' was in Madrid.

Nou in de zomer zie ik hem echt vertrekken, het is een goeie voetballer lijkt qua stijl perfect op Alonso maar Ancelotti heeft geen vertrouwen in die jongen en daar kan je niks aan veranderen. Laporte terug krijgen voor Illaramendi is een prima deal vind ik, Pepe is niet de jongste meer en Ramos pakt veel kaarten. Varane-Laporte voor in diepe toekomst, toevallig beide afkomst uit Frankrijk.

26 maart 2015 om 14:13

Ik ben zeer benieuwd legendinmaking.

Real is laatste jarenvind ik ongelooflijk leuk bezig qua beleid.
En ze zijn duidelijk bezig met de toekomst..

Wat je allemaal zegt kan ik me ook helemaal in vinden./
Ik zal die soap rondom Laporte/illara zeker gaan volgen haha.
Lijkt mij ook een relaxte deal ja!

Als ik hem was gewoon naar Arsenal verkassen ze hebben daar toch Coequlin die speel je zo van de basis , dan heeft Arsenal toch een sterk middenveld met Ramsey , Arteta , die verdedigend wel goed zijn voor de Engels niveau , Wilt Arsenal een trap hoger dan moeten ze echt op zoek gaan naar een leider niet net als Arteta maar meer net als Ramos die de verdediging onder leiding heeft en ze scherp houdt. Aangezien Mertersacker op pensioen is gegaan bij Duitsland is dat al een teken van conditioneel is het te zwaar.

Gewoon laten gaan Casemiro is toch al van het zelfde niveau.

Intresse was er van Arsenal, maar hij strookte een te hoog salaris op. Als t goed is 200.000 of 220.000 p/w. Hij zou dan meer dan Ozil verdienen

Ik vind Khedira in vorm echt een van de beste Cvms ter wereld. Kijk maar naar Duitsland op het WK. Helaas is Real en Khedira blijkbaar een mismatch. Hij is natuurlijk geen echte 'galactico', krijgt weinig vertrouwen en heeft misschien niet de wenselijke speelstijl/kwaliteiten. Hopelijk gaat hij naar een ploeg als Arsenal. Ik zie hem daar het niveau wel ophoog tillen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren