Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Internacional neemt Anderson over van Manchester United

Laatste update:
/

Manchester United neemt na een teleurstellende samenwerking afscheid van Anderson. De middenvelder werd in de zomer van 2007 voor liefst dertig miljoen euro overgenomen van FC Porto, maar wist de hooggespannen verwachtingen nooit waar te maken. Anderson keert nu terug naar zijn vaderland Brazilië; waarschijnlijk gaat hij voor Internacional spelen.

Afgelopen weekend werd al beweerd dat Anderson een akkoord had bereikt met Internacional, maar de Braziliaanse club heeft deze transfer net als United nog niet bevestigd. Juan Mata heeft nu zijn mond voorbij gepraat: op zijn blog op zijn officiële website verklapt de Spanjaard dat Anderson vertrekt. "Veel succes aan mijn vriend Anderson, die weer in Brazilië gaat voetballen. Ik wens je het beste!", schrijft Mata.

De 26-jarige Anderson speelde in totaal 105 competitiewedstrijden voor United en maakte zijn meeste speelminuten in de eerste jaren dat hij bij the Red Devils onder contract stond. Vorig seizoen werd de Braziliaan al verhuurd aan Fiorentina en dit voetbaljaar liet Louis van Gaal hem maar in een competitiewedstrijd meedoen, als invaller. Beide partijen lijken nu dus van elkaar te worden verlost.

Update 3 februari 16.20 uur - Internacional neemt Anderson over van Manchester United
Internacional heeft de komst van Anderson bevestigd. De 26-jarige middenvelder, die ook voor liefst 30 miljoen euro binnenkwam bij Manchester United, stapt over naar de Brazilianen en tekent daar voor vier seizoenen. Hij speelde in totaal 105 competitiewedstrijden voor United en maakte zijn meeste speelminuten in de eerste jaren dat hij bij the Red Devils onder contract stond.


Anderson was niet goed genoeg voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oh nee hè nu heeft Mata een groot probleem nu hij het verklapt heeft.

2 februari 2015 om 10:58

Ja, zal van van gaal een straftraining krijgen en wordt op de transferlijst gezet...

2 februari 2015 om 12:19

Alleen is voetbalzone zo stom om niet op te merken dat die het zelf ook al bekend heeft gemaakt..

3 februari 2015 om 16:47

Ja nou moet Mata paas eieren zoeken van Van Gaal..

Verdienen deze jongens in Brazilië nu meer dan in bijvoorbeeld Nederland? Ik heb geen idee van een salaris indicatie daar maar zo verschrikkelijk veel zullen ze niet willen inleveren lijkt mij.

2 februari 2015 om 11:04

Wat me opvalt is dat veel van die jongens geen probleem hebben om na een (mislukt) avontuur vroegtijdig terug te keren naar Brazilië. Misschien nemen ze genoegen met minder omdat ze in Europa al een paar miljoen hebben verdiend en weer lekker thuis in het warme Brazilië willen wonen dan bv. in Nederland.

2 februari 2015 om 11:09

Ik denk dat de verdiensten voor topspelers in Brazilië dankzij externe investeerders ook niet slecht is. Ze willen daar ook vaak meer voor betalen dan Europese clubs, vanwege het gebrek aan echte uithangborden.

2 februari 2015 om 11:06

"internacional want Anderson to play in the Copa Libertadores and are understood to have offered a four-year contract worth around £25,000 a week after tax with a £650,000 annual bonus".

Het is niet niks, maar vergeleken met wat ie nu krijgt is het veel minder denk ik.

2 februari 2015 om 11:23

After tax, dus toch een kleine 45.000 GBP per week, als daar de bonus bijgeteld wordt is het toch al bijna 60.000 GBP per week. Dat ga je in Nederland nooit krijgen en volgens mij is het niet per se veel minder dan wat hij bij Utd kreeg, dat weet ik niet.

2 februari 2015 om 11:29

Dus zo'n 2miljoen pond netto (!) per jaar... Dat is echt wel veel hoor, zou hij nu netto veel meer verdienen? Om op Studiowolk te reageren, dat is wel veel meer dan in NL wordt verdient. Wat zouden topspelers in NL krijgen, 1,5 miljoen euro bruto of zo?

2 februari 2015 om 11:42

Ik neem aan dat ze de inkomsten belasting van Brazilie nemen? Da's 27 procent in de hoogste schijf. Da's zo'n ~30,000.

2 februari 2015 om 11:45

Daar heb je gelijk in, misrekend. Afhankelijk van of die 650.000 netto/bruto is zal het alsnog niet veel minder zijn dan hij nu vangt...netto dan.

3 februari 2015 om 16:42

Reken er wel op dat je in de UK minder loonbelasting betaald dan in NL.

2 februari 2015 om 12:12

Zal wel leuke sponsordeals krijgen. En komop, hij speelde bij Manchester United, een weeksalaris die hem in die jaren financieel onafhankelijk heeft gemaakt. En nu gaat hij in zijn eigen land, met lekker weer, familie erbij, een potje voetballen. Zou ik ook doen.

louis zal dat niet leuk vinden nee

30 miljoen wat een miskoop gewoon helemaal geen restwaarde, dit was namelijk een groot talent helemaal kapot gemaakt door Fergie.

2 februari 2015 om 11:06

Die gemene oude Fergie toch ook hè! Penalty gescoord in Moscow afgezien van dat ene moment bijna tot geen bijdrage geleverd. Het gaat hem goed.

3 februari 2015 om 16:53

Heeft veel meer gedaan voor de club. Als hij speelde was hij gewoon goed, soms zelfs geweldig. Nooit genoeg vertrouwen gekregen en veel te vaak geblesseerd.

Toch nog 105 competitiewedstrijden gespeeld. Kun je dan spreken van een volledige miskoop? Het is er misschien niet helemaal uitgekomen, maar een miskoop zou ik het dan niet willen noemen.

2 februari 2015 om 11:22

In 8 jaar tijd is dat best weinig.. En als je de basis plaatsen ziet helemaal.

Helaas heel blessuregevoelig deze speler en werd ook nog totaal verkeerd gebruikt door United.
Je kon toch duidelijk bij Porto zien wat voor een fantastisch talent Anderson was op de CAM positie.
Hij heeft volgens mij zelfs nog de Golden Boy award gewonnen toendertijd, wat echt wel een indicatie was hoe goed hij was bij Porto.
Jammer dat Anderson het niet heeft kunnen waarmaken en ik snap wel dat hij terug gaat naar Brazilie.

Was absoluut geen miskoop. Anderson was gewoon het grootste talent ter wereld. Alleen SAF heeft hem helemaal verkloot door direct naar de sportschool te sturen, als CDM op te stellen en zon typische "jack of all trades" te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren