Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Heracles Almelo standvastig: ‘Biedingen niet interessant genoeg’

Laatste update:

Iliass Bel Hassani staat in de nadrukkelijke belangstelling van een club uit Turkije, want Heracles Almelo claimt een officieel bod te hebben binnengekregen. “Maar het is niet wat we voor ogen hebben”, zegt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma.

/

“Het bod is te laag en we hebben geen idee of ze het bod gaan verhogen”, aldus de oud-verdediger in gesprek met TC Tubantia. Hij wil de naam van de club niet noemen: “Dat is niet aan mij.” De 23-jarige Bel Hassani staat bij Heracles nog tot de zomer van 2017 onder contract.

Het Algemeen Dagblad meldde begin juni al dat clubs uit Turkije, Duitsland en Italië zich voor Bel Hassani hebben gemeld, maar heel concreet lijkt die belangstelling dus niet te zijn.

Update 4 augustus 12.35 uur - Heracles Almelo weigert bod uit de Serie A op smaakmaker’
Iliass Bel Hassani is niet alleen in Turkije, maar ook in Italië gewild. Volgens TC Tubantia heeft een onbekende Serie A-club een officieel bod neergelegd bij Heracles Almelo. Directeur Nico-Jan Hoogma laat alleen weten dat er twee keer een officieel bod is binnengekomen; beide keren is het bod geweigerd.

Update 10 augustus 15.21 uur - Heracles Almelo standvastig: ‘Biedingen niet interessant genoeg’
Een vertrek van Iliass Bel Hassani bij Heracles Almelo is op dit moment niet aan de orde. “Er zijn een paar biedingen op Illiass gedaan door buitenlandse clubs, maar die zijn nog niet interessant genoeg voor ons. Het balletje ligt nu dus bij de geïnteresseerde partijen”, legt algemeen directeur Nick-Jan Hoogma uit aan Voetbal International.

Denk jij dat Iliass Bel Hassani volgend seizoen voor Heracles Almelo speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij kan beter nog 2 jaar in Nederland blijven en eventueel nog een stap in Nederland maken voor hij naar het buitenland gaat. Daar is Bel Hassani nog te licht voor.

22 juli 2016 om 13:49

Zelfs als hij een stap naar het buitenland maakt zou Turkije geen goede keuze zijn. Politiek is er grote onrust in het land en veel spelers die daar heen gaan ontwikkelen zich toch erg matig.

22 juli 2016 om 13:50

Alsof het Niveau in Turkije zoveel hoger is? Daar zal het niet aan liggen. Wel mee eens dat hij beter in Nederland kan blijven. Als id het alleen als voor onze competitie. Toch een leuker speler die ik graag naar Feyenoord had zien komen eind vorig seizoen. Volgens mij wilde hij zelf ook graag. Kan dan misschien mooi hangend op rechts spelen zodat Kasdorp eroverheen kan komen.

IBH is materiaal voor Feyenoord. Dat zeg ik nu al een aantal keren. IBH vindt Feyenoord ook dé club van Nederland (zijn gehele familie is fan van Feyenoord). Zou dus mooi zijn als Feyenoord hem die 'droomtransfer' gunt. Jan Smit kennende ligt de prijs rond de 2,5 miljoen. Dat moet Feyenoord toch wel op kunnen hoesten?

22 juli 2016 om 13:53

Ik denk niet dat Feyenoord nog 2,5 mil heeft liggen. Ze hebben die Deen al voor 3,5 gekocht en een aantal contracten verlengd wat veel geld kost. Daarnaast ben ik het wel met je eens. Ik zou hem graag naar Rotterdam zien komen.

22 juli 2016 om 13:58

Hij is wel goed, maar voor hij kan komen zullen we eerst iemand moeten verkopen. We hebben nu Tapia, Toornstra, Kuyt, El Ahmadi, Vejinovic, Gustafson en Vilhena + nog wat talenten die zijn uitgeleend. Dus denk niet dat hij nu al komt. We zullen eerst voor een buitenspeler zoals Berghuis gaan.

Ik vind dat Heracles minstens 3 tot 4 miljoen moet vragen voor Bel Hassani, een uitstekende middenvelder vind ik. Hoop niet dat ze hem voor 2 miljoen van de hand doen, zou ik teleurstellend vinden. Wordt vaker gelinkt aan Feyenoord maar we hebben echt te veel spelers voor die positie en daar steekt hij tevens niet ver bovenuit.

22 juli 2016 om 18:23

Gaan we nooit voor hem krijgen gezien zijn contract!

Zou wel ongelukkig moment zijn voor Heracles om een speler kwijt te raken, zo vlak voor het begin van het Europese avontuur. Zou wel typisch zijn voor een Nederlandse club om vlak voor de voorrondes EL nog een paar goede spelers te verkopen. De laatste jaren is dat echt een soort trend geworden. Los van het feit dat het de vraag is of je als speler op dit moment in Turkije moet willen voetballen, anderzijds geldt voor de meeste spelers dat alles kan als het geld goed is.

Heeft heracles al wat fatsoenlijks gehaald voor dit seizoen?

Ik denk dat de meeste voetballers Turkije even links laten liggen de komende 1 a 2 jaar. Eerst maar een beetje stabiel worden voordat er weer tanks en straaljagers door en over de steden vliegen.

Wat ,moet Feyenoord met Illias Bel Hassani! Ze hebben soortgelijke middenvelders zat, wat is dan de toegevoegde waarde van hem? Laat hem gewoon nog een jaartje bij Heracles blijven, bovendien wordt het de komende weken de vuurdoop. Tegen de Portugezen mag hij laten zien dat hij de beste speler van Heracles is, ik ben benieuwd want in de play-off was hij nu eenmaal niet de bepalende speler. De komende EL wedstrijden moeten zijn podium zijn

Ik denk dat Bel Hassani de perfecte opvolger is voor Ziyech bij Twente. Vraag is alleen of die club iets mag uitgeven.

4 augustus 2016 om 12:48

Wat een ontzettende stomme reactie. Iedereen weet dat ze die centen niet hebben. De komende 2-3 jaar zal Twente geen stap omhoog zijn en zullen ze het geld voor transfers niet hebben.

4 augustus 2016 om 13:04

Waarom zou hij überhaupt naar twente gaan dat is een achteruitgang ipv een vooruitgang

10 augustus 2016 om 15:43

De komende jaren ja, daarna zal twente waarschijnlijk weer ruim boven Heracles staan is mijn verwachting.

Bel Hassani zal nog wel voor een bescheiden bedrag vertrekken.
Heracles kan immers geen al te hoge transfersom vragen.

De bedragen die een club aan transfersommen kan vragen is direct gerelateerd aan de salarishuishouding.
Heracles is bijzonder bescheiden qua salarissen. Jan Smit is immers een van de zuinigste mensen uit de nederlandse voetbalwereld. Een transfersom van meer dan 3 miljoen is daardoor uitgesloten.

10 augustus 2016 om 19:23

Ken jij jan smit niet,Heracles is gezond dus voor een appel en ei ga je hem niet halen,dus waar baseer jij erop dat die goedkoop weggaat?

10 augustus 2016 om 20:39

Jij bent niet goed geinformeerd kerel, Duarte is voor € 3,5 miljoen aan Ajax verkocht, Bas Dost ook voor meer dan € 3 miljoen. Als je Heracles niet intensief volgt, hou je dan op de vlakte!

10 augustus 2016 om 21:06

Volgens Transfermarkt.nl is Duarte voor 3 miljoen verkocht en Bas Dost indertijd voor 2,75 miljoen. Dit zijn de absolute recordverkopen uit de historie van Heracles.

Een transfersom van 3 miljoen is behoort op basis hiervan inderdaad misschien wel tot de mogelijkheden maar bedragen van 4, 5 of 6 miljoen gaat Heracles niet ontvangen.
Je vind het misschien niet leuk maar transferbedragen hangen nou eenmaal sterk samen met:

- Sterkte van de competitie; De eredivisie is jammer genoeg afgezakt tot een bedenkelijk niveau
- Indernationale faam en historie van de club en prestaties in Europees voetbal; Heracles is buiten Nederland zo goed als onbekend en speelde dit jaar voor het eerst Europees (zonder succes).
- Het salarishuis van de verkopende club; Heracles is zeer zuinig qua salariëring.
- Uitzonderlijke prestaties van de speler in kwestie (topscorer, assistkoning etc.)
Bel Hassani heeft prima gespeeld maar niet uitzonderlijk.

Al deze zaken spreken, jammer genoeg, niet in het voordeel van Heracles.

11 augustus 2016 om 21:18

Ten eerste zijn de bedragen die op transfermarkt niet de juiste, denk je nu werkelijk dat ze alles op deze site melden? Ik heb insite info via de BC en weet dat Duarte meer dan € 3 miljoen heeft opgebracht en dat Dost voor € 2,5 is verkocht aan Heerenveen en er een doorverkoop percentage bij de transfer naar Wolfsburg nog eens € 700.000 is binnengekomen. Kortom ook Dost heeft samen Heracles meer dan € 3 miljioen opgebracht, net als Tannane.

Jij beweerd dat Heracles bescheiden salarissen betaald en ze daardoor geen hoge transfersommen kan vragen: Duarte en Tannane hebben bewezen dat ze direct (en Bas Dost indirect) meer dan € 3 miljoen hebben ontvangen voor de spelers! Ik heb niet geschreven dat Bel Hassani meer dan € 3 miljoen gaat opleveren, maar "een bescheiden bedrag" zoals jij schrijft kun je never nooit staven met de feiten zoals die bij Heracles hebben plaatsgevonden. Heracles krijgt het zelfs voor elkaar een zeer beperkte spits als Weghorst en Plet (naar FC Twente) voor meer dan € 1,5 miljoen te verkopen. En nu jij weer! Ps en wat is in jou optiek dan "een bescheiden bedrag" Verder is het ook nog zo dat Heracles niet in de situatie zit dat ze Bel Hassani om financiele redenen Moet verkopen. Dat is ook nog even een gegeven waar jij niet bij stilstaat omdat je, nogmaals, onvoldoende van onze club weet. Je haalt wat gegevens van diverse sites en schrijft maar wat!

Volgend seizoen niet. Dit seizoen wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren