Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Hannover 96 geeft oude bekende voorkeur boven Luhukay

Laatste update:

Jos Luhukay krijgt mogelijk de kans om terug te keren in de Bundesliga. De oefenmeester werd in februari ontslagen bij Hertha BSC en zou volgens verschillende Duitse media in beeld zijn bij Hannover 96. Die club heeft inmiddels besloten om Tayfun Korkut te ontslaan.

Korkut kreeg maandagochtend van technisch directeur Dirk Dufner te horen dat hij niet meer nodig is; kort hierna werd de spelersgroep geïnformeerd. Het ontslag van Korkut hing al een tijdje in de lucht, want Hannover presteert zeer teleurstellend. In dit kalenderjaar werd er zelfs nog geen een keer gewonnen: de laatste overwinning dateert van 16 december, thuis tegen FC Augsburg.

Afgelopen zaterdag werd er met 4-0 verloren van Bayer Leverkusen en dat bleek voor de leiding van Hannover de druppel die de emmer deed overlopen. Op de officiële website van de club maken die Roten bekend dat zij spoedig een nieuwe trainer zullen aanstellen, die zaterdag al op de bank zal zitten tegen TSG Hoffenheim. Mogelijk wordt dat dus Luhukay.

Update 20 april 20.00 uur - Hannover 96 geeft oude bekende voorkeur boven Luhukay
Niet Jos Luhukay maar Michael Frontzeck gaat tot het einde van het seizoen voor de selectie van Hannover 96 staan. De Bundesliga-club maakt maandagavond via de officiële kanalen de rentree van de 51-jarige Frontzeck bekend. De oud-international was in 2004/05 al voor Hannover 96 werkzaam, als rechterhand van Ewald Lienen. Daarna was hij trainer van Alemannia Aachen, Arminia Bielefeld, Borussia Mönchengladbach en St. Pauli.

Jos Luhukay zou een goede coach zijn voor Hannover 96

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar zou hij een mooie nieuwe uitdaging mee binnen slepen. Hannover is kwalitatief toch weer een klein stapje omhoog, attans op basis van het niveau van afgelopen jaren.

Had gehoopt dat Luhukay naar VVV-Venlo zou gaan volgend seizoen. Aangezien hij ooit aangegeven heeft VVV te willen trainen.

20 april 2015 om 11:19

Ik zie alleen Luhukay in zijn nadagen naar VVV vertrekken, hij zit goed in Duitsland.

Had eigenlijk gehoopt Luhukay eens in de eredivisie te zien. Is, ondanks zijn ontslag in Berlijn, inmiddels toch een gerespecteerde trainer in Duitsland. Heeft mooie dingen laten zien bij Augsburg en Hertha. Zou leuk zijn om hem aan het werk te zien bij een club als Twente ofzo.

Nou, Frontzeck... Gelukkig zijn er 2 teams nog slechter dan H96...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren