Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Gomes kan tijdelijk vertrek naar Championship vergeten

Laatste update:

Heurelho Gomes gaat waarschijnlijk bij Leeds United aan de slag. De 33-jarige doelman komt bij Tottenham Hotspur niet aan spelen toe en is volgens de Daily Mail in gesprek met de huidige nummer twaalf van de Championship. Het is de bedoeling dat de Braziliaan op huurbasis naar the Whites gaat.

Gomes maakte in 2008 de overstap van PSV naar White Hart Lane, maar heeft daar nooit kunnen aarden. O Goleiro Grande speelde tot dusver 97 wedstrijden voor the Spurs, maar heeft er geen toekomst meer en wil minuten maken om zijn deelname aan het WK veilig te stellen. Gomes, die een aflopend contract heeft in Londen, kwam eerder op huurbasis uit voor TSG Hoffenheim.

Bij Leeds moet de elfvoudig international de concurrentie aangaan met onder anderen Paddy Kenny. De club uit Yorkshire and the Humber sprak maandag met Stoke City over de komst van Jack Butland, maar manager Brian McDermott heeft nu dus de aandacht gevestigd op Gomes. In januari zei hij nog dat hij ooit hoopt terug te keren bij PSV.

Update 20 februari 17.46 uur - Gomes kan tijdelijk vertrek naar Championship vergeten
Heurelho Gomes gaat niet naar Leeds United. De nummer twaalf van de Championship maakt donderdag op de website van de club bekend dat het in zee gaat met Jack Butland, die tot het einde van het seizoen gehuurd zal worden van Stoke City. Butland kan vermoedelijk al zaterdag zijn debuut maken voor Leeds, in het duel met Middlesbrough.

Denk jij dat Heurelho Gomes ooit als speler terugkeert bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelooflijk dat hij Psv ooit kampioen maakte.

18 februari 2014 om 23:17

Hij schoot de ballen er voor ook niet in hoor.

Hebben ze daar niet te maken met een transfer deadline? In Nederland mag je toch ook geen spelers meer huren nu???

18 februari 2014 om 23:15

Nee in engeland gelden andere regels. Ze mogen nu alleen van engelse clubs huren

18 februari 2014 om 23:26

Rare regel. Wat is de bedoeling hier dan van, om aan spelen toe te komen en dan in de zomer een transfer maken naar een betere competitie (bundesliga, Ligue 1, ...) als 1ste/2de/3de keeper.

Ik ga er niet van uit dat hij nog 5 jaar in de Championship wilt keepen.

Van PSV naar Spurs, jammer dat die man nooit verder dan Spurs is gekomen.

Heurelho Da Silva Gomes, O Goleiro Grande. Wat is het toch een goed persoon met een geweldig karakter, een hele vriendelijke man. Helaas vertrok hij van de Nederlandse velden na een ruzie met Reker, die wel meer heeft verpest voor Psv. Jammer genoeg heeft hij het bij Tottenham nooit helemaal waar kunnen maken, maar bij TSG zag je nog steeds vlagen van de Gomes waar heel Nederland zo van hield.

Je kan veel zeggen over Gomes, misschien ligt het spel in Engeland hem niet, maar wat vast staat is dat het een verschrikkelijk goede keeper is.

18 februari 2014 om 23:42

Daar denken ze bij Tottenham toch wel anders over inmiddels en terecht ook in mijn ogen. Heeft de hoge verwachtingen daar nooit waar kunnen maken en heeft zijn carriere daar om zeep geholpen. Zonde, had meer van deze man verwacht.

18 februari 2014 om 23:53

Daar heb je een punt, maar weet je wat het wel is, hij kon bij vlagen er ook een bal geweldig uithouden. Maar bij Tottenham heeft hij voor zichzelf verprutst, al hoewel de eerste 2,5 jaar nog wel gingen maar daarna ging hij wel hele vreemde fratsen uit halen. En zoals jezelf al zegt, zonde, want er had voor hem meer ingezeten.

19 februari 2014 om 04:15

Het is een zeer goede keeper. Dat weten ze ook bij de Spurs. Maar zijn o zo domme blunders waar totaal geen reden voor zijn, of iets structureels, dat kan gewoon niet. Hij wint 3 punten en verliest er gelijk weer 2 of 3.
Geweldige save's , heer en meester in de box, en vervolgens simpele ballen de goal in laten rollen, door de handen laten glippen.
Entertainment voor het publiek van de bovenste plank.

19 februari 2014 om 06:33

Was geld niet de motivatie om te vertrekken. Na een verbeterd contract.

Toch jammer dat het er nooit meer echt uit is gekomen op het hoogste niveau. Was een geweldige keeper in zijn PSV tijd. Mede dankzij hem konden ze de schaal in Eindhoven omhoog houden.

Oja hij keept ook nog. Die is redelijk van de radar verdwenen.

@ poll , als speler zal die vast niet terugkomen

19 februari 2014 om 07:47

Want een keeper is geen speler?

20 februari 2014 om 21:54

Kan terugkomen als jeugd/eerste elftal trainer. Dat zou ik zeker zien zitten, is erg goed met mensen en is nog steeds een legende in Eindhoven.

Spectaculaire keeper met dito reddingen. Af en toe ook een blundertje tussendoor, maar vaak met veel geluk aan z'n kont zodat die fouten niet fataal waren. Zou in de eredivisie wel weer direct een koning zijn, alleen al vanwege zijn luchtkracht.

19 februari 2014 om 06:36

Ik zeg doen, zoet op de bank. Weet je zeker dat psv geen kampioen zal worden. Bij hoffenheim was het ook geen succes.

19 februari 2014 om 07:52

Ik meen dat ze daar over een half jaar huur zeer te spreken waren , Helaas brak hij daar zijn hand.

20 februari 2014 om 17:49

Klopt. Bij Hoffenheim deed Gomes het uitstekend. Pure pech met die blessure.

In Zoet hebben ze een prima keepr?

19 februari 2014 om 13:04

Wil jij beweren van niet dan???

de laatste jaren zijn wel meerdere prima keepers mislukt in noord-londen dus kijk er niet raar van op dat gomes daar ook nooit zijn draai heeft weten te vinden

Voor mijn gevoel leek het of Tottenham en Gomes al een ruime tijd uitelkaar waren. Elk interview grijpt Gomes aan om aan te geven te willen vertrekken bij Tottenham Hotspurs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren