Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Twente ziet smaakmaker alweer terugkeren op trainingsveld

Laatste update:

Jesús Corona komt vrijdagavond mogelijk niet in actie tijdens Willem II - FC Twente. De 22-jarige Mexicaan verliet donderdag de training van zijn club met een enkelblessure. Dat laten de Tukkers zelf weten via de officiële kanalen.

/

Corona was de laatste weken het enige lichtpuntje in donkere tijden. FC Twente verloor achtereenvolgens van ADO Den Haag, Excelsior, Ajax en Vitesse en speelde vervolgens gelijk tegen NAC Breda; Corona wist te scoren tegen Excelsior, Ajax en Vitesse. Het is nu echter maar de vraag of hij present zal zijn in Tilburg.

Het wegvallen van Corona tijdens de oefensessie is een nieuwe tik voor Alfred Schreuder en zijn spelersgroep. Woensdag werd bekend dat de KNVB de club drie punten in mindering heeft gebracht, vanwege het financiële wanbeleid. FC Twente zakt daardoor naar plaats negen, een punt onder SC Cambuur en een boven Willem II. De Tricolores zullen er alles aan doen FC Twente vrijdagavond voorbij te gaan.

Update 10 maart 19.30 uur - FC Twente ziet smaakmaker alweer terugkeren op trainingsveld
Jesús Corona ontbrak vrijdagavond tegen Willem II, maar hoopt aankomend weekend weer in actie te kunnen komen voor FC Twente. De Mexicaan maakte dinsdag zijn rentree op het trainingsveld en doet zijn best om op tijd fit te raken voor het treffen met PEC Zwolle van zaterdagavond, zo meldt Twente op zijn website. Felipe Gutierrez en Rasmus Bengtsson werkten op het veld een individueel programma af.

FC Twente is zonder Jesús Corona niet opgewassen tegen Willem II

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Overschat ventje die Corona.... Leuke speler maar niet meer dan dat.

5 maart 2015 om 14:44

Verwacht een zelfde soort carriere als assaidi, niet verkeerd maar ook niet top

5 maart 2015 om 14:54

Snap niet dat PSV & Ajax hem zien als verbetering

5 maart 2015 om 15:39

Dat heeft zowel ajax als psv nog nooit geroepen. Het zijn andere mensen die weten dat Twente nu elk bod serieus moeten nemen en daardoor de beste speler maar met de top van Nederland in verband brengt.

Bij ajax is het op de vleugels al erg druk, ik zie in hem misschien wel een toegevoegde waarde voor Psv. Hij is vind ik beter dan Josefzoon.

5 maart 2015 om 15:48

@ ajax 111
Als Twente al iemand gaat verkopen zal het Corona niet zijn, die speler is voor 70% van Zuid Amerikaanse investeerders, dus daar kan Twente zo goed als niets aan verdienen.

Denk dan eerder aan Ziyech of Mokotjo, en natuurlijk spelers met een aflopend contract zoals Castaignos en Bjelland.

5 maart 2015 om 22:17

@Appie030: omdat andere mensen hun mening geven en zeggen dat ze Corona goed genoeg vinden voor Ajax en Psv wil niet zeggen dat de clubs daadwerkelijk interesse hebben in Corona

5 maart 2015 om 15:07

Dan heb je niet heel erg veel verstand van voetbal, als je Corona overschat en maar een 'leuk' spelertje vindt..

5 maart 2015 om 15:14

Hij heeft anders nog verdomd weinig laten zien als 22 jarige in vergelijking met andere buitenspelers. Tuurlijk zaten er leuke wedstrijden tussen maar die heeft Boetius ook gehad dus vandaar dat ik de kwalificatie leuk spelertje wel snap. Misschien kan hij op den duur wel wekelijks het verschil maken maar dat heb ik hem tot nu toe maar weinig zien doen.

5 maart 2015 om 15:35

Nu ben ik niet echt van het spelers ophemelen, maar als je in 21 wedstrijden 7 doelpunten scoort en 4 assists geeft, kun je toch niet gaan beweren dat hij weinig heeft laten zien.

Is echt de enige speler bij Twente die iedere wedstrijd minimaal een 7 haalt.

Natuurlijk het is in de eredivisie dus dat zegt niet heel veel, maar we kijken naar de eredivisie en daar heeft hij het dus wel laten zien.

Denk ook zeker dat hij bij een goede Spaanse middenmoter of een mindere subtopper een basisplaats kan halen.

5 maart 2015 om 16:30

Nouja iedere wedstrijd? Corona heeft ook gewoon dramatische wedstrijden achter de rug hoor! De laatste tijd is hij wel veruit de gevaarlijkste man bij Twente dus zijn gemis is wel erg zuur!

5 maart 2015 om 16:37

Die statistieken heeft Maher ook...

5 maart 2015 om 16:47

@ Ruiz _ Fct

Die cijfers heb ik niet verzonnen, maar zijn terug te vinden op Whoscored, daar staat hij gemiddeld op 7,60 met als slechtste cijfer 3x een 6,99 tegen Heracles, Excelsior en PSV

@ Steensel

Ja en? Heeft Maher dan niets laten zien dit seizoen? Zijn gemiddelde cijfer is dan wel iets lager, maar ook voor Maher geldt dat hij het zeker kan gaan redden bij een goede middenmoter in een goede competitie.

5 maart 2015 om 18:16

Die statistieken vind ik in een goed draaiend team heel anders dan in een ongemotiveerd zwak team.

10 maart 2015 om 20:17

Minimaal een 7 en dan haalt hij 3x een 6,99. Je spreekt jezelf behoorlijk tegen...

Nee, zonder bijdehand te doen, Corona is een leuk spelertje maar niet meer dan dat. Ajax heeft de vleugels al aardig bezet met jongere en wellicht ook betere (zeker in potentie) spelers. Corona heeft toch een flinke aanlooptijd nodig gehad, het is geen verkeerde speler maar ik zie in hem ook geen topper.

Kopzorgen had hij al...het is nu meer koppijn..tijd om een doos paracetamol naar twente te sturen want op de een of andere manier heb ik het gevoel dat de soap net begint.
Heb het vermoeden dat er nog wat lijken uit de kast zullen vallen op het moment dat de heer Munsterman is vertrokken.
Ik wens de Twente fans dit en komend seizoen veel geluk want ik denk dat ze dat nodig zullen hebben.

Ik denk dat de competitie ze zowieso niet veel meer schelen. Ze gaan vol voor de beker en dan zo Europees voetbal proberen te halen.

5 maart 2015 om 14:52

En wie zegt dat ze die winnen?

5 maart 2015 om 14:58

Nou ik sprak net mijn zuster en die zei dat Twente die ging winnen. O wacht ik heb geen zuster, tja dan weet ik niet meer wie dat zei.

Lijkt mij vrij logisch wat scrumpti0uz neer typte EL halen via de competitie is niet meer mogelijk, dus willen ze nog een kans maken kan dit alleen via de beker.

5 maart 2015 om 15:01

Ik denk dat AZ, Feyenoord of Vitesse de 3e plek pakt en de 2 die het niet halen zullen zowieso favoriet zijn voor de play-offs.

In de beker moet Twente eerst langs PEC dat ook niet echt geweldig meer draait om daarna in de finale tegen Groningen of Excelsior te moeten.

Twente speelt ook nog eens thuis in de halve finale. Dus een stuk haalbaarder lijkt me.

Hahaha wat een titel, Schreuder en kop gaat wel samen.

Denk dat Willem 2 sterker is, zijn dit seizoen geweldig bezig.

Corona en Gutiérrez zijn heel belangrijke spelers voor Twente. Zonder hun is het elftal veel minder waard. Ik zie Twente dan ook wel verliezen of met geluk gelijk spelen tegen Willem II. Ik zou ook even willen zeggen dat Corona en Guttiérez ook te geweldige kandidaten zouden zijn om Ajax te komen versterken volgend seizoen.

Als het tegenzit, zit het ook écht tegen. Heel erg vervelend dit, samen met Bjelland de enige die zijn niveau haalt de laatste weken en by far de beste speler van Twente. Denk dat Ould-Chikh zijn positie in gaat nemen en na een uur wordt vervangen door Kusk. Hopelijk kan hij dan ook wat laten zien.

Fc Twente heeft gewoon een sterk elftal. Als dat weer op gang komt horen ze makkelijk te winnen van Willem ll. (ziyech, Mokotjo, Schilder) Kunnen in mijn optiek wel een balletje trappen.

5 maart 2015 om 16:24

Hahah dank dat je mij in deze voor Twente supporters beroerde tijden toch hebt kunnen laten lachen. Schilder in het zelfde rijtje noemen als Ziyech en Mokotjo, heerlijk

5 maart 2015 om 16:56

Kwam even niet op een andere naam. haha

Is al bekend dat Corona niet meegaat naar Tilburg

Hmm zonder Corona denk ik toch dat Willem II vrij gemakkelijk gaat winnen. Hoop op de volgende opstelling van onze Gkl!

Lamprou
Struijk
D. Wuytens
Peters
Dijks
Pluim
Messaoud
S. Wuytens
Cabral
Armenteros
Ondaan

Gelukkig is Eghan terug. Kan vast ook wel op de flanken speler. Zorgt altijd voor dreiging. Het jammere is dat Schreuder nu Mokthar er weer niet uit zal gooien...

Stevens
Ter Avest
Tapia
Bjelland
Schilder
Ebecilio
Ziyech
Mokotjo
Kusk
Oosterwijk
Eghan

Speler voor Feyenoord. Hoop dat die van de situatie gebruik gaan maken en nu spelers bij Twente gaan wegplukken.

Waar is Fellipe Guttierez eigenlijk? Nog geblesseerd?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren