Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Twente ziet Klich naar Championship vertrekken

Laatste update:

FC Twente heeft een eerste bod van Leeds United op Mateusz Klich afgewezen, zo schrijft TC Tubantia dinsdag. De middenvelder staat al langere tijd in de belangstelling van de club die in de Championship speelt en zich in het seizoen 1991/92 tot landskampioen van Engeland liet kronen.

De verwachting is volgens de krant dat Leeds United snel terugkomt met een nieuw bod. Klich zou zelf wel oren hebben naar een overgang naar Engeland. Hij kwam afgelopen zomer naar Enschede. Hij benutte zes strafschoppen en gaf vier assists.

FC Twente nam Klich een jaar geleden voor een klein transferbedrag over van het Duitse 1. FC Kaiserslautern. De 27-jarige aanvoerder heeft nog een contract tot en met medio 2019 bij FC Twente.

Update 22 juni 16:17 uur - 'FC Twente en Leeds United vinden elkaar alsnog in transfersom'
TC Tubantia schreef deze week dat FC Twente een eerste bod van Leeds United op Mateusz Klich zou hebben afgewezen, maar de twee clubs zouden donderdag alsnog een akkoord hebben bereikt met elkaar over de transfer van de middenvelder. Volgens De Telegraaf scheidt alleen een medische keuring de 27-jarige Pool nog van een overstap naar Elland Road. Hoeveel Twente overhoudt aan de verkoop van zijn aanvoerder is vooralsnog niet bekend. Klich had nog een contract tot medio 2019 in Enschede.

Update 23 juni 11.20 uur - FC Twente ziet Klich naar Championship vertrekken
FC Twente verliest Mateusz Klich aan Leeds United, zo maken beide clubs via officiële kanalen bekend. De Poolse middenvelder tekent bij de Engelse club een meerjarig contract. Het is onbekend wat voor bedrag FC Twente ontvangt voor Klich, maar de Tukkers maken wel bekend dat het dertig procent van de transfersom moet afstaan aan derden. "Ik ben erg blij dat ik bij zo'n grote club getekend heb. Ik kijk ernaar uit om in het beroemde witte shirt te spelen", zegt Klich op de website van zijn nieuwe club.

Denk jij dat Mateusz Klich gaat slagen bij Leeds United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, hij heeft een goed seizoen gespeeld. Hopelijk is een vervanger haalbaar in de vorm van een transfervrije speler of een huurspeler als hij echt weg gaat. Ik denk dat Jelle van der Heyden nog niet helemaal klaar is voor het volledige eredivisievoetbal

20 juni 2017 om 07:44

jullie hebben net Holla van ons gratis binnen gehaald, prima speler met een lekker schot in de benen

20 juni 2017 om 07:58

Even vergeten...... daar heb je natuurlijk helemaal gelijk in namelijk

20 juni 2017 om 08:01

En anders kan je bijvoorbeeld een Eiting lenen van jong Ajax.

20 juni 2017 om 12:47

Zo goed is Holla nou ook weer niet. Ik vind het toch vooral een speler voor de onderste regionen van de Eredivisie. Bovendien laat Klich de ploeg beter spelen en die kwaliteiten heeft Danny Holla niet.

20 juni 2017 om 18:12

persoonlijk vind ik klich voetballend wel beter maar holla heeft andere kwaliteiten.ik was iig blij met hem dit jaar, jammer dat hij weg gaat

20 juni 2017 om 07:59

Oké bod is afgeslagen en jij hebt het over een vervanger heb ik iets gemist is die dan verkocht.

20 juni 2017 om 08:00

Het was een openingsbod en Leeds zal zeker terugkomen. Kans is groot dat hij zal vertrekken.

20 juni 2017 om 08:02

Volgensmij staat er in mijn reactie: "als hij echt weggaat" , beetje beter kijken dus pascal

20 juni 2017 om 11:53

Het is jammer dat FC Twente nu niet in een situatie zit waarin ze Jelle van der Heyden kunnen verhuren. De selectie is niet breed en de club heeft niet genoeg getalenteerde middenvelders om deze jongen op huurbasis te stallen bij een andere Eredivisie club. Erg jammer, want in mijn ogen komt dat de ontwikkeling van Van der Heyden niet ten goede, tenzij hij regelmatig gaat spelen.

Het wordt toch wel lastig en FC Twente zal creatief moeten gaan zijn op de transfermarkt, vooral voor de middenveld-posities. Met jongens als Holla win je de oorlog niet en als Mokotjo ook nog eens vertrekt, blijft er geen ervaring meer over. Een ploeg met alleen maar jonge talenten werkt niet.

Dit speelt al wel een tijdje. Jammer, want Klich is belangrijk geweest en kan nog belangrijker zijn voor dit Twente. Financieel gezien is het natuurlijk niet verkeerd. Hij is voor 45k binnengehaald en er zal dus zeker een flinke winst gemaakt worden. Holla als vervanger is al binnen, en Jelle zou er kunnen spelen. Of laatste genoemde er al klaar voor is vraag ik mij dan wel af.

20 juni 2017 om 11:49

Ik vind Klich toch wel vele malen beter dan Holla. De enigste reden waarom Holla gehaald is, is omdat hij transfervrij was. Ik zie hem dan ook niet slagen in Enschede.

Laten we hopen dat er zich nog een buitenkansje aandient op het middenveld, want FC Twente heeft niet de financiele middelen om Klich te vervangen. De transferperiode is nog lang, maar het lijkt toch wel een lastig seizoen te gaan worden voor FC Twente.

tja ik vrees dat hij weg is binnenkort, want hij is nu niet meer te houden, zal qua salaris er flink op vooruit gaan enige voordeel: twente krijgt er in ieder geval een leuk zakcentje bij.

Van Klich heb ik echt genoten. Jammer dat hij alweer weggaat. Voor Twente was zijn transfer een hele mooie deal; tegen een lucratieve prijs een goede voetballer binnengehaald. Het laat ook zien dat het huidige bestuur solide zaken kan doen.

Ik zou met dat geld lekker Barazite halen. Jullie hebben Holla al en die jonge jongen. Met Barazite erbij heb je aanvallend nog een goede voetballer erbij die prima bij jullie past. En hij is transfervrij

20 juni 2017 om 09:33

Volgens mij wil Barazite hogerop. Dan lijkt FC Twente niet de juiste stap.

Feyenoord vind ik een hele geschikte club voor Barazite, aangezien Feyenoord geen reserves heeft om veel geld uit te geven aan goede voetballers en ze toch kwaliteit zoeken.

Zeer jammer als hij weg zou gaan. Toch een stukje rust en ervaring in dit team. Ben bang dat ook mokotjo nog zal vertrekken, dus zal er nog wel mininaal 1 vervanger moeten komen.

20 juni 2017 om 15:51

Aan de andere kant heeft Mokotjo nog wel een vorstelijk salaris uit het Munsterman tijdperk dacht ik. Dus kan je bij zijn vertrek er toch nog een beetje positief tegenaan kijken.

Ik mag toch hopen dat FC Twente hoog in de boom gaat zitten. Klich was vorig jaar toch wel een buitenkansje en die vervang je niet zomaar met de huidige financiele middelen van FC Twente. Het is dus wel zaak dat ze voor Klich een mooi bedrag ontvangen.

Ben erg benieuwd naar het transferbedrag. Klich was erg belangrijk voor het team en het spel. En wie er nu gaat komen, aangezien Mokotjo ook vertrekt.

Van wat ik begrepen heb gaat Klich rond de 2,5 miljoen pond opleveren. Dan te bedenken dat hij voor 45k is binnengehaald? Prima deal!

22 juni 2017 om 17:06

Las net 1,7 miljoen euro.. mag toch hopen van niet. Zou wel erg laag zijn voor een sterkhouder met een nog 2 jarig contract.

22 juni 2017 om 22:22

Twente heeft het geld hard nodig natuurlijk. Overigens een prima stap voor klucht sportief en financieel Beter

Jammer van die 30 procent die ze moeten afstaan. Eigenlijk is het te hopen dat Twente een paar groeitbriljantjes weet te strikken. Spelers die in de toekomst 8 miljoen ofzo gaan opleveren. Hoewel ze nu wel geld verdienen aan spelers als klich zal het zo wel lang duren als ze die spelers steeds voor een miljoentje van de hand doen. Maar ja het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

Goeie speler moet het hebben van zijn werklust en aangezien de Championship een behoorlijke vechtcompetitie is zie ik hem daar wel slagen

Jammer het was voor twente een zeer goede speler. Belangrijkste doelpunt was natuurlijk tegen ajax, de penalty in de laatste minuut. Succes bij Leeds!

Als ik het goed heb blijft er na die 30% aan derden zo'n 1,4 miljoen over. Minus de € 47.000 die ze voor hem betaald hebben. Nu transfervrij Vuckic gehaald. Zal waarschijnlijk zelfde salaris krijgen als Klich. Dan kunnen ze mooi een miljoen in de aflossing doen en zo'n 3 ton in de exploitatie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren