Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Duits toptalent wil niet wachten en bevestigt overgang naar Bayern

Laatste update:

Bayern München en Hamburger SV hebben overeenstemming bereikt over een transfer van Jann-Fiete Arp naar Beieren, zo melden de clubs donderdagavond via de officiële kanalen. Met de transfer van de negentienjarige aanvaller is naar verluidt een bedrag van drie miljoen euro gemoeid. Opvallend: Arp mag zelf bepalen wanneer hij naar Bayern gaat.

Bayern geeft in een communiqué te kennen dat Arp vanaf 1 juli 2019 of 1 juli 2020 welkom is en dat de beslissing hierover alleen door de tiener zal worden genomen: flexible Wechselzeiträume. “De onderhandelingen met Bayern waren constructief en eerlijk. De degradatie naar de 2. Bundesliga kwam hard aan bij Fiete. Hij wilde absoluut hier blijven en helpen om promotie af te dwingen. Daar moet alles voor wijken en dat zal in de toekomst niet veranderen”, zo verzekert technisch directeur Ralf Becker van HSV.

Arp verlengde vorig jaar zijn contract met HSV tot volgend jaar zomer. Toentertijd was al duidelijk dat de aanvaller vroeg of laat in de Allianz Arena aan de slag zou gaan. Arp zelf vroeg zich vorig jaar openlijk af of hij sportief veel had geleerd. De cijfers van de aanvaller op het tweede niveau vallen enigszins tegen. In elf optredens scoorde hij niet één keer en werd hij zeven keer als invaller in het veld gebracht. Hij scoorde dit seizoen alleen voor het tweede elftal van HSV, in de Regionalliga Nord: drie duels, drie treffers.

Arp debuteerde op 30 september 2017 in de hoofdmacht van HSV, dat toen uitkwam in de Bundesliga. Hij kwam in de voorbije voetbaljaargang tot achttien optredens en twee treffers, maar zijn inzet was niet voldoende om de Noord-Duitse club voor degradatie te behoeden.

Update 20 mei 2019 15.46 uur - Duits toptalent wil niet wachten en bevestigt overgang naar Bayern
Jann-Fiete Arp laat Hamburger SV definitief achter zich om zijn loopbaan een vervolg te geven bij Bayern München. De negentienjarige aanvaller bevestigt het nieuws middels een post op zijn Instagram-account. “Lieve HSV-familie, na negen jaar is de tijd gekomen om gedag te zeggen”, schrijft Arp in het bericht. De jeugdinternational meldt zich op 1 juli bij Bayern-coach Niko Kovac. De Duitse topclub had de overgang eerder al bevestigd, maar meldde toen dat Arp zelf mocht kiezen wanneer hij de overstap zou maken. De spits wil niet nog een seizoen spelen bij HSV en heeft daarom voor een zomerse overstap naar de kersverse landskampioen gekozen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zometeen komen de huilende mensen van VZ. Leuke transfer voor Arp die mag het samen met Zirkzee gaan uitvogelen. Ik schat Zirkzee toch net iets verder dan Arp die stil is blijven staan.

7 februari 2019 om 19:33

Ik snap deze aankoop sowieso niet. Op zich een aardig talent, maar meer ook niet. Of Zirkzee verder is dat weet ik niet. Zovaak zie ik Zirkzee niet spelen.

7 februari 2019 om 19:46

Deze transfer gaat dus ook sowieso het einde voor Franck Evina bij Bayern betekenen. Scoorde 2/3 jaar geleden nog volop bij de u17 maar sinds de overstap naar de o19 is hij toch ook wel een tijdje blijven hangen in zijn niveau.

7 februari 2019 om 20:37

Evina is ook aan Holtstein Kiel verhuurd, om daar samen met oud-Bayern trainer Tim Walter te werken de komende 1,5 jaar.

Zou voor 2020 kiezen. Het feit dat je zelf mag beslissen zegt al veel over het feit dat je niet direct nuttig zal zijn. Vertrouwen en het gevoel van nodig zijn is een must. Toch iets dat een jongen van 18 nodig zal hebben.

Mooie transfers voor Jan-Fiete, al is hij nog veel te wisselvallig en mist hij momenteel nog het niveau voor Bayern. Zou nog lekker een jaartje bij HSV blijven en daar eerst maar eens de beste worden.

Zou eigenlijk niet weten wie Bayern straks moet halen als opvolger van Lewandowski. Vind Werner niet geheel bij Bayern passen met z’n manier van spelen.

7 februari 2019 om 20:01

Misschien kan zijn landgenoot Piatek wel Lewandowski opvolgen op den duur!

8 februari 2019 om 07:59

Lewandowski kan na dit seizoen nog minimaal 5 jaar op top niveau mee.
Lewandowski is net 30, we zijn tegenwoordig al snel met het afschrijven van voetballers over de 30.
Voetbal is toch geen sport voor kinderen? Ronaldo is ook al 34 en blijft waarschijnlijk nog even door voetballen in europa. Chris Froome and Klitschko zijn andere voorbeelden die na hun 30ste op top niveau presteren.

20 mei 2019 om 16:02

Ben vooral benieuwd wat Bayern haar plan is met Zirkzee komende jaren.

3 miljoen is wel erg weinig voor Arp, al scoort ie dit seizoen niet. Je zou toch verwachten dat hij meer op zou moeten brengen, zeker met de potentie die hij heeft. Achja, hopelijk helpt ie HSV weer terug in de Bundesliga. Daar horen ze natuurlijk thuis (samen met Koln)

7 februari 2019 om 19:35

Tja, in welke mate heeft hij zoveel potentie dat hij meer waard zou moeten zijn? Ik denk niet dat er een club is die het in z'n hoofd haalt om meer dan drie miljoen euro te betalen voor een aanvaller zonder rendement die geen basisplaats heeft in de 2. Bundesliga en nog niets heeft laten zien op een relevant niveau.

3 miljoen is geen geld voor Bayern. Eens kijken hoe de speler het eraf brengt bij Bayern.
Moet zeggen dat het een aardig talent is maar twijfel of hij het gaat of kan gaan brengen bij Bayern

Dit was toch allang bekend of niet soms? Snap niet dat deze gast gehaald wordt want voorlopig kan niemand concurreren met Lewa. Hoop dat deze man Zirkzee niet in de weg gaat lopen bij Jong Bayern en O19.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren