Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Deul verruilt Bayern II voor terugkeer op Nederlandse grond

Laatste update:
/

SC Veendam gaat Boy Deul de kans bieden om zich te bewijzen. De 24-jarige aanvallende middenvelder krijgt volgens RTV Noord tot en met komende vrijdag de gelegenheid krijgen zich te tonen aan de technische staf.

Deul, geboren in Amsterdam, was in het verleden actief bij FC Volendam en Willem II. In 2010 verkaste hij naar Bayern München, waar hij deel uitmaakte van het tweede elftal. In zijn eerste jaar scoorde hij zes keer in 31 optredens, het afgelopen seizoen was met één treffer in twaalf duels minder succesvol.

Naast Deul gaat Veendam ook de middenvelders Theo Martens (21) en Tom Overtoom (20) van dichtbij bekijken. Eerstgenoemde is afkomstig van Willem II, terwijl Overtoom het voorbije voetbaljaar bij Sparta op de loonlijst stond. Het trio traint mee en zal ook in actie komen in de oefenduels met Jong FC Twente en Jong FC Groningen.

Update 27 juli 23:10 uur - Deul verruilt Bayern II voor terugkeer op Nederlandse grond
Na een proefperiode van vijf dagen kan Boy Deul definitief aansluiten bij de selectie van SC Veendam. De 24-jarige aanvallende middenvelder, die overkwam van de reserves van Bayern München, bewees het niveau aan te kunnen bij de Jupiler League-club en dus bood men hem een verbintenis aan. Deul tekent een contract voor een seizoen met een optie voor een tweede jaar, zo bericht SC Veendam via de officiële kanalen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Lekkere titel Vz..
Hoop dat hij weer terugkomt op de Nederlandse velden, zal vast wel veel geleerd hebben in Duitsland! Misschien dit als tussenstap en in 2013 naar een Roda of NEC oid.

22 juli 2012 om 15:51

Hoezo het klopt toch?
Hij speelde voornamelijk in het tweede elftal van Bayern en daar was hij ook voor gehaald toentertijd. Is het tweede elftal geen onderdeel meer van de club Bayern?

Dat gezeur om de titels altijd.

On topic:
Voor Veendam kan het een leuke speler zijn. Hij heeft daar in München vast wel het een en ander opgestoken en kan nu proberen om via de Jupiler League zich nar de Eredivisie te spelen.

22 juli 2012 om 16:10

De titels van Voetbalzone zijn gewoon vaak misleidend maar wel heel slim om je op een bericht te laten klikken.

On topic:

Was bij Volendam een hele goede voetballer maar heeft door pech en blessures het niet waar kunnen maken bij zijn latere clubs. Het is nooit te laat in het voetbal om op te bloeien dus wie weet speelt hij binnenkort in de Eredivisie, maar niet met Veendam denk ik..

22 juli 2012 om 16:13

Het klopt ja, maar ik dacht eerder aan een Tymoschuk of weet ik veel wie (terwijl ik dondersgoed weet dat dat niet realistish is). Een titel zoals "veendam neemt middenvelder van reserve-elftal Bayern op proef", daar had ik ook op geklikt!

22 juli 2012 om 16:17

Wat hieronder al wordt vermeld. Het klopt dat de titels van Voetbalzone vaak misleidend zijn. In plaats van ''veendam neemt overbodige middenvelder van Bayern München op proef'' had het ook kunnen zijn ''sc Veendam neemt speler reserve-elftal Bayern München op proef''. De titels zijn erg misleidend, uiteraard zodat mensen er op zullen klikken. Ik had alleen al het gevoel dat het om hem zou gaan, is daar twee jaar terug volgens mij heen gegaan. Leek mij ook nogal apart als iemand als Tymoschuk op proef zou komen. Was te verwachten dat het een reserve-speler zou zijn.

22 juli 2012 om 17:16

Idd wat een titel! maar idd boy duel heeft bij bayern 2 gespeeld, las een intervieuw dat hij echt de beste speler daar was en dat hij tegen 1 aan zat onder louis van gaal. zal ie wel niet helemaal goed begrepen hebben!

vond hem een aardige speler bij volendam en had indertijd bij willem II (ook door een blessure) meer van hem verwacht. dat hij het niet gered heeft bij bayern was wel te verwachten, maar lijkt me wel een versterking voor veendam.

Goede speler die het nog niet heeft waarmaken, hopen dat hij het op dit niveau kan maken!

Was te verwachten dat hij het was. Zou natuurlijk beetje te voorbarig zijn als het Breno zou zijn geweest. Speelde vorig jaar voor Bayern München II en heeft voor FC Volendam veel wedstrijden gespeeld maar wist niet te slagen bij Willem Ii.

SC Veendam heeft zich tot nu goed versterkt. Luis Pedro, Sidney Schmeltz, Lars Hutten, Danny Menting en Robbert te Loeke zijn allemaal directe versterkingen voor de ploeg die waarschijnlijk basisspelers zullen worden. Ze komen namelijk over van ploegen die allemaal beter zijn. Ze hebben daar niet kunnen functioneren of het zijn nog talenten (danny Menting).

De ploeg is ook niet veel (belangrijke) spelers kwijt geraakt. Kaye Coppoolse, Alair Cruz Vicente en Leonard Nienhuis zullen de enige spelers zijn die gemist worden. Niet eens zo heel erg. Coppoolse speelde maar 11 wedstrijden, werd in de winterstop gehuurd van De Graafschap, dan mocht je er wel iets van verwachten, heeft als aanvaller ook niet één keer gescoord. Cruz Vicente speelde nog 24 wedstrijden. Heeft ook lang voor de ploeg gespeeld. Nienhuis speelde het hele seizoen als eerste keeper (34 wedstrijden). Is toch goed vervanger door Robbert te Loeke die voor o.a. Werder Bremen heeft gespeeld.

SC Veendam hoort zich gezien deze versterkingen makkelijk van de laatste plaats af kunnen houden. De doelstelling 14e of 15e plaats zal realistisch zijn. Want de selectie is beter dan vorig jaar.

Prima versterking voor een club als Veendam. Deze jongen stond jaren te boeken als een groot talent. Echter heeft hij nooit deze belofte kunnen inlossen. Verwacht dat deze jongen met 2 vingers in de neus mee kan in de Jupiler League. Met aanwinsten als deze kan Veendam misschien wel in het linkerrijtje mee spelen en play off/nacompetitie afdwingen.

22 juli 2012 om 16:15

Dat is iets té is mijn vermoeden. Ook Agovv Apeldoorn en FC Emmen hebben zich versterkt. Niet dat deze ploegen de play-offs zullen bereiken. Ploegen als Go Ahead Eagles en FC Dordrecht zijn nog altijd beter dan SC Veendam en zal gewoon net zoals vorig seizoen moeten concurreren met Agovv Apeldoorn en FC Emmen, wel sluiten ze met deze twee andere ploegen wat meer aan bij de middenmoot.

22 juli 2012 om 16:55

Inderdaad, wellicht iets te opportunistisch. Maar ja ambitie en opportunisme is nooit verkeerd. Alhoewel je tegelijkertijd ook realistisch moet zijn. Voor Veendam zal het inderdaad een erg geslaagd seizoen zijn wanneer ze niet tegen degradatie hoeven te vechten en zich een beetje bij de middenmoot kunnen voegen.

Dit zou een goede versterking zijn voor Veendam.was bij Volendam wel een aardige speler.

Was een leuke speler bij Volendam, helaas sinds zijn overstap naar Willem 2 is hij erg achteruitgegaan. Ik denk dat hij desondanks wel een leuke aanwinst is voor Veendam.

Goeie keuze van Veendam dat ze ook Tom Overtoom op proef nemen. Hij kwam qua snelheid en lengte te kort vorig seizoen bij Sparta, maar hij was veruit de beste Spartaan in Jong Sparta, goed inzicht en een mooie traptechniek zeker een aanwinst voor Veendam.

Eindelijk ook eens goed nieuws voor BV Veendam.
Veendam bouwt aan een goede stimulans in het elfal.op elke plek goede spelers neerzetten.
Voor Jupiler league heeft Veendam al goede spelers aangetrokken.
Wel jammer dat Danny Blaauw overgekomen van Scheemda geblesseerd is geraakt tijdens de oefenwedstrijd tegen Meeden.hij is een groot talent die de amateurclub Scheemda van het 4e naar de 2e klasse zelfstandig naar boven heeft geloosd met zijn goals.

23 juli 2012 om 10:42

@ Greatest

Dat die Danny Blaauw een amateurclub van de 4e klasse naar de 2e klasse heeft geloosd zegt niets, dat niveau is natuurlijk vele malen lager dan de Jupiler League.
Het is geen garantie dat hij nu ook veel zou gaan scoren bij BV Veendam, 4e klasse op amateurniveau vind ik niet zo geweldig en 2e klasse mag dan wel hoger zijn ook dat is nog steeds een groot verschil met een competitie als de Jupiler League. Je moet ook bedenken dat er na de 2e klasse nog de 1e klasse, Hoofdklasse en Topklasse komen. Weet wel zeker dat die Danny Blaauw het ontzettend zwaar krijgt bij BV Veendam en ook niet meteen zeker is van een basisplaats.

Had echt hoge verwachtingen van Deul in zijn tijdperk bij Volendam. Helaas is dat er nooit uitgekomen. Ben ook bang dat hij nooit hoger zal komen dan de grijze middenmoot van de eredivisie. Alhoewel dat uiteraard nog altijd 25 niveaus hoger is dan ik ooit zal halen.

ook weer zo'n verstandige speler die aan carriere planning doet....ligt mooi op schema........

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren