Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: De Leeuw verlaat NAC Breda alweer en kijkt verder

Laatste update:
/

Ross County startte het seizoen 2014/15 in de Schotse competitie met drie Nederlandse voetballers in de selectie: verdediger Jordi Balk en middenvelders Melvin de Leeuw en Darren Maatsen. Inmiddels zijn er echter nog maar twee van hen over, want De Leeuw heeft vrij abrupt besloten zijn contract in te leveren en terug te keren naar Nederland.

BN De Stem meldt dinsdag dat de 26-jarige De Leeuw ‘om persoonlijke redenen’ heeft besloten niet langer bij Ross County te blijven. Hij arriveerde vorig jaar zomer bij de Schotten en tekende toen een contract voor twee seizoenen. Na nog geen anderhalf jaar kiest hij er nu dus echter voor de club te verlaten. Een nieuw onderkomen lijkt hij nog niet te hebben.

De Leeuw debuteerde zeven jaar geleden in het betaald voetbal, voor RBC Roosendaal. Na vier jaar maakte hij de overstap naar SC Cambuur-Leeuwarden, waar hij twee seizoenen basisspeler was en dertien doelpunten maakte. Ross County staat momenteel onderaan in de Premier League met slechts vijf punten uit elf wedstrijden.

Update 7 november 22.48 uur - NAC Breda test transfervrije aanvaller De Leeuw
Melvin de Leeuw gaat mogelijk aan de slag bij NAC Breda. De 26-jarige aanvaller leverde vorige week dinsdag zijn contract in bij het Schotse Ross County en is op proef bij De Parel van het Zuiden. Hij trainde vrijdag al mee bij de beloften en zal dat zondag opnieuw doen, meldt Omroep Brabant vrijdagavond. Interim-trainer Eric Hellemons werkte bij RBC Roosendaal ook al met De Leeuw samen.

Update 10 november 16.29 uur - De Leeuw traint en speelt voorlopig bij beloften NAC
Melvin de Leeuw leverde twee weken geleden zijn contract in bij het Schotse Ross County. Hij ging daarna op proef bij NAC Breda en die club meldt nu, dat De Leeuw voorlopig bij Jong NAC zal trainen en spelen. "De komende tijd mag Melvin bewijzen dat hij van meerwaarde is voor Jong NAC. Wij zullen hem hierbij uiteraard goed in de gaten houden", zegt directeur Graeme Rutjes op de clubwebsite. De Leeuw speelde in Nederland al voor RBC Roosendaal en SC Cambuur.

Update 17 november 15.24 uur - De Leeuw verlaat NAC Breda alweer en kijkt verder
Melvin de Leeuw is niet lang bij NAC Breda gebleven. BN De Stem meldt maandag dat de 26-jarige aanvaller, die bij de beloften mee trainde, op korte termijn niet in aanmerking komt voor een contract bij de Brabantse club. De ex-speler van RBC Roosendaal, SC Cambuur en Ross County wilde graag op korte termijn duidelijkheid, maar NAC kon dat niet beloven. Nu zou De Leeuw graag bij een andere club in de Eredivisie aan de slag willen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarschijnlijk miste hij de nederlandse cultuur. Jammer dat een voetballer zoals Maatsen daar zit. Zou hem graag bij een club als Heerenveen willen zien.

28 oktober 2014 om 13:08

Maatsen speelt nooit. Mag heel af en toe een paar minuten meedoen maar hij zit meestal 90 minuten op de bank. Vraag me af of hij wat kan betekenen voor heerenveen.

28 oktober 2014 om 13:13

Toch vreemd dat hij daar niet speelt, hij was bij Excelsior namelijk behoorlijk goed. Ik had destijds ook gehoopt dat hij naar een Nederlandse middenmoter/subtopper zou gaan, de keuze voor Ross verbaasde mij dan ook.

28 oktober 2014 om 15:25

Stond in seizoen voordat hij naar Ross County ging wissel bij Excelsior Rotterdam in de eerste divisie. Is gehaald op basis van een dvd en zit nu weer bank

17 november 2014 om 21:49

Als invaller heeft Maatsen wel een paar belangrijke doelpunten gemaakt bij Excelsior maar basisspeler is hij inderdaad nooit geworden.

18 november 2014 om 15:33

2x tegen Twente in de Grolsch veste kan ik me nog herinneren. In de laatste 5 minuten geloof ik van 1-0 naar 1-2. Luuk de Jong maakte toen geloof ik nog de gelijkmaker in de 93e minuut.

Hopelijk gaat dat ross county degraderen en dat rangers fc en hearts of middlothion terugkeren naar de schotse premiership de hoogste klassen.

Aparte man, vrij weinig mensen die zich daar druk om maakt. Lag al eerder in de clinch met de club nadat hij had gezegd dat de club buitenlandse voetballers geen kans gaf en de eigen jeugd de voorkeur gaf. Heeft best aardige wedstrijden gespeeld en is ook aardig belangrijk geweest voor ze vorig seizoen, maar absoluut niet onmisbaar.

8 november 2014 om 10:15

Daar dachten de tientallen Ross-fans die hem via Facebook bedankten heel anders over

8 november 2014 om 13:45

Ik zeg ook niet dat niemand hem moet hoor, er zullen genoeg mensen zijn die blij met hem waren. Feit is wel dat veel mensen hem liever kwijt dan rijk waren/zijn na zijn uitspraken en houding.

We gaan toch niet de kant op van rbc he, Melvin ga lekker bij Halsteren ballen, daar zijn ze gek op ex-rbc-ers

10 november 2014 om 16:42

Als je zestiende staat, geen geld hebt om te investeren en voorlopig weinig goeds laat zien, dan moet je god op je blote knietjes bedanken dat zulke spelers gratis aan komen waaien.

10 november 2014 om 17:41

Ik ben het helemaal met Analyse eens! Ik denk niet dat NAC heel veel keuze heeft.
Aan de andere kant mogen zulke spelers wel blij zijn dat een club als NAC ze een kans geeft

10 november 2014 om 19:21

Alsjeblieft. Als of de Leeuw nu het verschil gaat maken. Kwaad is al lang geschied in Breda.

10 november 2014 om 19:45

Dat is mijn punt ook helemaal niet. NAC zit gewoon diep in de shit, maar juist daarom moet je blij zijn met alle gratis versterkingen die je kunt krijgen...

Jij als Go Ahead fan moet wat dat betreft exact snappen wat ik met mijn opmerking bedoel. Jullie club zat immers een paar jaar geleden ook aan de grond.

10 november 2014 om 20:17

Dat is ook al weer 10 jaar geleden en die situatie was vele malen slechter dan die van NAC nu is, echter bij degradatie zal het erg lastig worden voor NAC om het hoofd boven water te houden.

Verder prima dat NAC een podium wil bieden voor dit soort 'mislukte' spelers. Maar ik vraag mij af wat je er mee opschiet.

De Leeuw was bij ons in de JL niet eens basisspeler dus voor NAC zal hij geen meerwaarde hebben.

Jordy Balk is overigens ook weg bij Ross County, alleen Darren Maatsen zit er nog.

Ik vind het verstandig van Nac.
In de winterstop kunnen eredivisieclubs misschien wel een speler als Mitchell te Vrede van Feyenoord huren. Dan is het stom nu een lapmiddel aan te trekken waarvan je nu al twijfels mag hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren