Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'De club wordt niet zenuwachtig, maar we zijn er nog niet uit'

Laatste update:

Volgens De Telegraaf zitten de contractonderhandelingen tussen Vitesse en Peter Bosz in de afrondende fase, maar de trainer wilde vrijdag nog niet verklappen waar zijn toekomst ligt. De huidige verbintenis van Bosz loopt na dit seizoen af.

/

“Er is nog geen bericht. Er komt pas bericht als wij naar buiten treden. Of ik er voor mezelf al uit ben? Dat wel. Nogmaals, ik laat het pas weten als het zover is”, laat hij in een reactie weten aan Voetbal International. Beide partijen lieten in september overigens al weten graag met elkaar door te willen, zo meldde het Algemeen Dagblad eerder.

Vijf maanden later is echter nog altijd geen witte rook, maar waarschijnlijk duurt het nu niet lang meer, tot Bosz zijn handtekening zet onder een nieuw contract bij Vitesse. De ex-trainer van De Graafschap, AGOVV Apeldoorn en Heracles Almelo is aan zijn tweede seizoen bezig als coach van Vitesse. De Arnhemmers staan momenteel zevende. In maart vorig jaar zou Bosz overigens nog serieus in beeld zijn geweest om de nieuwe trainer te worden van Zenit Sint-Petersburg, maar de Russische club koos uiteindelijk voor André Villas-Boas.

Update 1 maart 21.45 uur - 'De club wordt niet zenuwachtig, maar we zijn er nog niet uit'
Gaat Peter Bosz zijn aflopende contract bij Vitesse nou verlengen of niet? Er is nog altijd geen duidelijkheid over. "Ik weet wat ik wil en heb altijd gezegd dat ik hier prima kan werken”, zegt Bosz tegen De Gelderlander. "Waarom het dan toch zo lang duurt? Het antwoord is niet zo simpel om dat hier zo te zeggen. We zijn er mee bezig. Het wordt geen mei. De club wordt niet zenuwachtig, hoor. Je bent in gesprek en dan moet je tot overeenstemming komen, maar we zijn er nog niet uit."

Denk jij dat Peter Bosz zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien toch naar Feyenoord?

27 februari 2015 om 22:53

Nee joh die blijft bij Vitesse. Gezellig met zijn zoontje en zijn vrienden/ collegae

27 februari 2015 om 23:37

Ja jammer genoeg wel

Waarom jammer genoeg wel? Vitesse is gebaat bij continuïteit en welke trainer zie je dan liever komen? Er zullen wat spelers moeten vertrekken en we moeten maar zien wie er voor terug komen denk niet dat we makkelijk een andere redelijk goede trainer kunnen aan trekken.

Ik heb toch sterk het vermoeden dat hij afwacht wat Feyenoord hem misschien te bieden heeft.

Die moet lekker bij Vitesse blijven. Hij heeft het nu een beetje op de rit en ze spelen het hele seizoen al redelijk tot goed. Als niet de helft van de selectie vervangen moet worden en ze kunnen door bouwen kunnen ze nog ver komen volgend jaar.

1 maart 2015 om 22:23

Dat is wel een probleem, op dit moment gaan propper,labyad, vd heijden, vejinovic, wallace,mceahran, zo goed als zeker weg. Ook heb je nog spelers als mori ( contract loopt af) leerdam die ontevreden is, velthuizen die ontevreden is, en dauda die ook wel weg kunnen gaan. Gaat dus een hoop gebeuren. Is ook niet erg, moeten gezond worden en spelers als propper en vejinovic gaan een hoop opleveren.

1 maart 2015 om 22:29

Bij een Feyenoord zou Bosz een soortgelijk probleem krijgen denk ik, misschien iets minder. Daarentegen is er denk ik bij Vitesse wel wat meer mogelijk. Ben sowieso niet zo'n voorstander van weer een nieuwe trainer bij welke club dan ook. of het moet iemand zijn die al bij de club meedraait en wat toe zou voegen. Geen idee of die personen ook bij Vitesse rondlopen.

1 maart 2015 om 23:05

Nee veel mensen zijn via bosz wel binnengekomen. Als assistenten zijn kruzen en rob maas erbij, en bij jong loopt john lammers met als assistent edward sturing. Dat is natuurlijk wel een vitesse man,maar die zal denk ik geen trainer vam vitesse meer worden. Bij vitesse is niet veel mogelijk, er kan nog steeds niet geïnvesteerd worden, maar dat id ook niet erg. Heb liever dat we op de manier doorgaan zoals feyenoord gedaan heeft uit nood, lekker op de eigen jeugd door, en zoals we eigenlijk de laatste jaren doen, transfervrije spelers halen. We hebben nu met vejinovic,leerdam,kruiswijk, vako, olynik, vd werff spelers gehaald die we waarschijnlijk voor een oaar miljoen kunnen verkopen. Ook spelers als propper en diks die uit se eigen jeugd komen zijn gewoon goede spelers die wat op gaan leveren. We hebben denk ik echt het elftal wat na dordrecht het minst gekost heeft. Denk dat ze dus wel een goede weg zijn opgeslagen. Hopen dat we traore kunnen houden en nig een goede speler erbij kunnen krijgen vam chelsea, wat dan wel een sterkhouder moet worden. Dan zie ik voor volgend seizoen geen probleem. Met diks,kashia,vd werff, vako,nakamba, djurdjevic, ibarra ( ervan uitgaande dat er een hoop weggaan) zijn er nog steeds goede spelers over. We zullen geen aanval doen op de top 3,maar het linkerrijtje moet gewoon elk jaar de ambitie zijn vind ik. Ben zelf wel benieuwd wat voor een selectie er volgend jaar staat.

1 maart 2015 om 23:16

als dat zo is dan is het alleen maar extra knap dat Vitesse het hele seizoen een behoorlijke pot voetbal speelt. In het begin van het seizoen veel punten verloren op een lullige manier maar wel de betere ploeg zijn. Je ziet waar ze nu staan.

Het lijkt me alleen maar meer reden om door te gaan met Bosz en de mensen die er nu zijn. Dan heb je op die manier in ieder geval continuïteit. Hij laat zijn elftal vaak aantrekkelijk voetballen. Hoe hoger het niveau van de eredivisie hoe beter in mijn ogen.

Die blijft gewoon bij vitesse, het feit dat hij nog niet verlengd heeft ,heeft te maken met de supporters. Die hebben toen laten weten dat het niet moet gaan over contractverlenging maar dat er resultaten moesten komen. Weet ook gewoon zeker dat hij blijft en dan er ook blij mee. Vitesse speelt gewoom het hele seizoen al goed en zijn vaak de betere dan de tegenstander. nu de verdediging beter staat,mede door de wisselingen met room en diks staat het gewoon heel erg goed. Geven niks weg, en met klasbakken als propper, traore , vejinovic en vako scoor je altijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren