Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Chelsea laat Atsu voor de vijfde keer op huurbasis gaan

Laatste update:

Chelsea heeft voor de vijfde keer een nieuwe club gevonden voor Christian Atsu. De Ghanees werd in de afgelopen drie seizoenen al verhuurd aan Vitesse, Everton, AFC Bournemouth en Málaga en gaat nu op huurbasis aan de slag op St. James’ Park, bij Newcastle United.

/

De clubs hebben de deal nog niet bevestigd via de officiële kanalen, maar er is al een foto op social media verschenen, waarop te zien is dat Atsu een contract tekent bij the Magpies. Bij Newcastle hoopt de 24-jarige aanvaller weer wekelijks aan spelen toe te komen, want in de afgelopen twee seizoenen heeft hij veel te weinig minuten gemaakt.

Bij Chelsea was Atsu in het seizoen 2013/14 nog wel een basisspeler en in 26 competitiewedstrijden maakte hij 5 goals. Vervolgens ging de Ghanees naar Everton, maar daar kwam hij maar tot vijf competitieduels, en bij Bournemouth kwam hij helemaal niet in actie in competitieverband. In dienst van Málaga speelde Atsu nog wel twaalf wedstrijden in LaLiga, maar hij stond slechts drie keer in de basis.

Update 31 augustus 23.31 uur - Chelsea laat Atsu voor de vijfde keer op huurbasis gaan
Christian Atsu is de twaalfde nieuweling van Newcastle United voor 2016/17. De Championship-club bevestigt de komst van de aanvaller op huurbasis, net als zijn werkgever Chelsea.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch ongelooflijk dat je elk jaar maar weer wordt verhuurd.

Nu weet ik niet precies hoeveel spelers een club als Chelsea onder contract heeft staan, maar je zou als Uefa/ Fifa daar toch ook regels aan moeten verbinden. Ik word eerlijk gezegd een beetje zat van al die huurlingen die overal en nergens neerstrijken zonder ooit ook maar in aanmerking te komen voor het eerste elftal van de club waar ze onder contract staan.

31 augustus 2016 om 16:49

Ik heb net meerdere sites afgespeurd om op een exact aantal uit te komen maar een echt eenduidig antwoord vind ik niet. De officiële site heeft het over een huidige selectie (zonder huurspelers) van 26 man. Elders kwam ik tot een lijst van 26 verhuurde spelers waarop Atsu miste: 57 dus. De complete selectie zou dan uitkomen op 53: elders kwam ik echter op 58. In ieder geval: het zijn er een hele hoop.

31 augustus 2016 om 17:08

25 huurspelers van Chelsea in Europa! Absurd inderdaad.

Bij Chelsea basisspeler met 26 wedstrijden en 5 goals? Ff aanpassen naar Vitesse

En zo is na Marin 5 jaar op rij verhuurd te zijn, ook Atsu voor de zoveelste x verhuurd. Sowieso heeft Chelsea iets van 25 spelers verhuurd. Daar moet je toch niet heen willen als speler.

Ik kan hier serieus echt boos om worden!! Chelsea steelt talenten weg door hun kapitale positie en vervolgens maken ze handelswaar van spelers! Zo'n Atsu zou hier in Nederland makkelijk vijf jaar bij één club spelen. Schande dit!

Deze Atsu hoef ik nou echt niet te hebben bij Newcastle. Al genoeg middenvelders van een goed genoeg niveau.

Ik snap Chelsea ook voor geen meter. Waarom doen ze het niet zoals Real Madrid. Hun talenten verhuren of verkopen met een optie om de speler dan terug te halen. Dat is toch veel voordeliger dan een speler elk jaar te verhuren. Dat talentenbeleid van Chelsea is zwaar waardeloos. Maar ja die talenten zijn zelf ook wel schuldig door hun hebzucht. Dus veel moeten ze ook niet klagen dan. Maar het blijft zonde aangezien deze Atsu heel goed kan voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren