Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Celtic en Manchester City maken verhuur Guidetti officieel

Laatste update:

John Guidetti heeft nog altijd hoop dat hij bij Celtic aan de slag kan. De aanvaller van Manchester City was zelf al rond met de Schotse grootmacht, maar hoorde maandagavond tot zijn ontzetting dat het papierwerk niet op tijd in orde kon worden gemaakt. Daardoor rest voor hem niets anders dan nog minimaal een halfjaar zijn tijd uitzitten bij Manchester City, tenzij de Schotse bond gehoor vindt bij de FIFA.

De SFA heeft namelijk beroep aangetekend bij de wereldvoetbalbond en hoopt de transfer van de Zweed daarmee alsnog gedaan te krijgen. "De club heeft de zaak voorgelegd bij de bond en nu is het hopen dat er een uitzondering wordt gemaakt", zegt Guidetti in Dagens Nyheter. "Celtic voelde goed en het was voor mij de enige optie. De fans zijn gepassioneerd, ik hoop dat het rondkomt."

Mocht de inmenging van de SFA geen baat hebben, dan richt de ex-Feyenoorder zich gewoon weer op Manchester City. "Het is geweldig als het lukt, maar ook Manchester City blijft een fantastische club. Ik zal vechten voor mijn plaats. Ik train nog altijd met de beste spelers ter wereld en kan me constant verbeteren. Natuurlijk is het jammer dat het niet gelukt is met Celtic, maar je hebt niet alles in eigen hand."

Update 4 september 18.25 uur - Celtic en Manchester City maken verhuur Guidetti officieel
John Guidetti kan zijn carrière nieuw leven inblazen. Celtic en Manchester City maken donderdag de verhuur van de aanvaller aan the Bhoys officieel. De wereldvoetbalbond FIFA heeft alsnog groen licht gegeven. Zodoende gaat de 22-jarig Zweed wederom op huurbasis buiten Manchester aan de slag, na verhuurperiodes aan Burnley, Feyenoord en Stoke City.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi, is dat gezeik om hem ook een keer voorbij en kan die weer fatsoenlijk slapen en eten.

4 september 2014 om 17:50

Als het niet lukt dan moet guidetti onderdruk zetten dat ze het contract doorknippen en kan hij overal heen

Als er niet ´iets´ aan de hand was tijdens het regelen van het papierwerk heeft dit natuurlijk geen enkel kans van slagen. Dan zou iedereen het gaan proberen en is die deadline eigenlijk geen deadline meer, ik denk dat Guidetti weer lekker minimaal een half jaar kan banken (als hij daar al komt).

4 september 2014 om 12:59

Thuis op de bank bedoel je neem ik aan

Hopen dat het word geaccepteerd. Maar ik betwijfel het. Bij City krijgt hij toch geen kans.

4 september 2014 om 12:55

Waarom hopen dat het wordt geaccepteerd? De clubs hebben letterlijk maanden de tijd om transfers te doen, weten ook precies wanneer alle formaliteiten afgerond moeten zijn en kiezen er (als puberale leerlingen) voor om tot op het aller-laatste moment te wachten om alles te regelen... lijkt mij geen gedrag om te belonen door uitzonderingen te maken...

4 september 2014 om 14:32

Omdat Guidetti er niets aan kan doen dat die clubs te sloom zijn met onderhandelen

4 september 2014 om 15:06

Maar Guidetti heeft gewoon een geldig contract bij een andere club en dus niets te klagen toch? Anders kunnen we de transferperiode sowieso wel afschaffen. Dan kan iedere speler die nu nog onder contract staat immers ook aangeven dat het niet aan hem ligt dat er geen transfer heeft plaatsgevonden, maar dat de clubs te sloom waren... je trek of ergens een lijn of nergens een lijn...

4 september 2014 om 15:36

Ik ben het met je eens en voor de mensen die het zielig voor guidetti vinden... Waarom denken jullie dat het zo laat pas voor elkaar was? Meneer hield vast aan zijn salaris eisen en vlak voor de deadline wil hij pas water bij de wijn doen. Zijn goed recht natuurlijk maar Dan niet janken als het niet lukt. Hij heeft gewoon afgewacht tot een club kwam die dat grote risico wilde nemen met zijn gewenste salaris. Als die half jaar tribune dan heel dichtbij komt wel ineens willen aanpassen en niet op tijd zijn. Om dan nu om een uitzonderjng te vragen is te gek voor woorden en mag natuurlijk geen gehoor aan gegeven worden.

4 september 2014 om 15:56

Sorry, maar als Guidetti echt wilt spelen dan speelt hij. Hij is nu al een tijd fit, maar wilt alsnog op basis van zijn verleden zo hoog mogelijk spelen.

Dat is natuurlijk zijn goed recht, maar op het moment dat het uitzichtloos moet je de eisen bijstellen.

Prachtig wat hij voor ons heeft gedaan, maar het wordt tijd voor nieuwe mooie herinneringen. Hij komt alleen in het nieuws door zijn enthousiasme of transferproblemen.

Ik hoop dat de deal alsnog door gaat voor Celtic, dan hebben ze naast Stokes en Griffiths nog een andere spits om in te kunnen zetten.

4 september 2014 om 12:51

Kan hij op de bank plaatsnemen in Schotland.

4 september 2014 om 14:21

Gewoon een goede concurrentiestrijd zal goed zijn voor Celtic. Ze staan op het moment op de 5e plek, met als grootste kwaal dat er geen concurrentie is op veel plekken door blessures of gebrek aan spelers.

4 september 2014 om 17:38

Guidetti deal gaat door , Fifa heeft toestemming gegeven voor verhuur en trouwens Celtic heeft maandag ook Stefan Scepovic (spits) van Gijon gekocht

Ik zie dit niet slagen eigenlijk. Als ze hier gehoor aan gaan geven kunnen ze volgend jaar een veelvoud van dit soort verzoeken verwachten en dat kan niet de bedoeling zijn. Als je die dan afwijst gaan ze nog in beroep ook omdat er eerder wel gehoor aan is gegeven, krijg je allemaal van dat soort procedures.

4 september 2014 om 12:41

Waarom zou dit geen doorgang krijgen man united en arsenal hebben ook verlenging gekregen om de papieren in orde te maken. En de portugese competitie is ook nog steeds open. Iemand enige idee waarom die transfer deadline nog langer duurt dan 1 septembemer.

4 september 2014 om 12:44

Dat vindt ik ook een schande eigenlijk. Voor elk land zou gewoon dezelfde deadline moeten gelden.

4 september 2014 om 12:58

Omdat United het papierwerk wel op tijd klaar had en is doorgegeven aan de bond, maar enkel moest wachten op resultaat van medische keuring. In geval van Falcao kregen ze daarom een a twee uur extra verlenging om dit af te ronden. Maar het benodigde papierwerk was dus al ruimschoots voor de deadline geregeld. Terwijl in geval van Guidetti dit dus niet het geval was.

4 september 2014 om 13:02

De transfer periode verkorten tot 1 maand en dan de maand Juni nemen. Voor de rest een week eind December begin januari. Alle teams gelijke kansen en dan klaar.

4 september 2014 om 13:33

@jerome010

Eens. Nu kunnen alsnog spelers vertrekken terwijl je dan geen vervanger meer kan aantrekken.

Wat ik denk is dat voor elk land dezelfde deadline zal tellen of dat dicht gewoon dicht is. Is het in Nederland dicht, en in Portugal nog open, dan kan Portugal geen transfers meer laten plaatsvinden vanuit Nederland naar Portugal omdat Nederland al gesloten is.

4 september 2014 om 15:14

Vanaf Nederland kunnen wel degelijk spelers nog naar Portugal gaan!!!!. Als ze een speler willen hebben, moet je hem hier afmelden en daar aanmelden. Een speler kan altijd een club verlaten!!!

Wat zal Feyenoord dit jammer vinden. Voor Celtic echt een aanwinst dit.

4 september 2014 om 12:39

op dit moment is voor celtic bijna iedereen een aanwinst..die zijn goed afgezakt..

4 september 2014 om 12:43

Volgens mij zou het een transfer op huurbasis voor een jaar zijn. Dus wat dat betreft zou hij volgende zomer alsnog gewoon kunnen komen.

4 september 2014 om 15:58

Waarom, met te Vrede ben ik meer dan tevreden.

In combinatie met zijn eisen is een dienstverband bij Feyenoord een groot risico. Ik ben blij met wat we hebben gehaald en wat er staat in de punt.

Niemand kan teren op zijn verleden, ook Guidetti niet.

Hopelijk gaat alles niet door. Guidetti heeft het beetje hoog in zijn bol. En waarom zou het toch doorgaan? Ze zijn gewoon te laat. En mocht het doorgaan dan is het einde zoek, dan gaat dit overal gebeuren. Karma is a...

4 september 2014 om 12:31

In Engeland gaf men ook uitstel voor Welbeck en Falcao

4 september 2014 om 13:15

Daar waren de papieren in orde, bij Celtic niet. Dat is het verschil.

Tja, het blijft ook onhandig om alles zo laat op deadline day af te handelen. Ik snap echt wel dat het voordelen biedt qua onderhandelingspositie. En ik snap dat clubs niet altjd keuzes hebben omat ook bij hen speles pas op het laatste moment worden weggeplukt. Maar dit is wel het risico dat je neemt.

Weer een prima voorbeeld van een jonge gast die te vroeg voor het grote geld kiest en daarmee eigenhandig zijn cariere aan het kapot maken is.

De "3 buitenlander regeling " was zo slecht nog niet.(voor iedereen)

4 september 2014 om 12:35

Ach goedkoop om dit altijd aan geld te wijten. Als je op je 15e naar een club als City kan dan doe je dat in 9 van de 10 gevallen. En ook al zijn er tal van voorbeelden te noemen waarbij het fout is gegaan, zal je jezelf altijd de uitzondering op de regel vinden.

Bovendien de begeleiding die hij in Manchester heeft gekregen zal ongetwijfeld beter zijn dan in Zweden. Dus er zijn ook tal van voordelen op te noemen.

4 september 2014 om 12:42

er is maar 1 voordeel : geld zo simpel is het.
Omdat city een ouitputbare geldbron heeft wil niet per definitie zeggen dat de begeleiding van jonge gasten daar ook beter is.

4 september 2014 om 12:50

Je brengt het als een feit, terwijl het niet meer dan een mening is. Jij vindt het een stomme keuze en jij vermoedt dat het om geld draait.

Dat terwijl er ook tal van andere redenen te bedenken zijn voor een jonge jongen om over te stappen.

Ik kan me vergissen, maar ik geloof dat Celtic ongeveer twee maanden de tijd heeft gehad om te besluiten of ze Guitdetti wilden hebben of niet. Als je dan op het laatste moment pas de knoop doorhakt, moet je wel een hele goede reden daar voor hebben om de Fifa te kunnen overtuigen.

Het is ergerlijk dat zoveel clubs het op de laatste uurtjes van de deadline aan laten komen. Als je dan een keer misgrijpt, moet je daarvoor ook maar de consequenties ondergaan.

Als er geen 'bijzondere' omstandigheden zijn lijkt me dat verzoek kansloos. Alleen al om de precedentwerking. Daarnaast is het gewoon erg slordig en amateuristisch dat Celtic zijn zaakjes niet op tijd voor elkaar heeft. Dat kunnen ze alleen zichzelf verwijten.

Desnoods vraagt hij aan man city om contractontbinding. Kan die transervrij de overstap maken.

Toen Legia Warschau een foutje maken vonden ze bij Celtic dat regels toch echt regels moeten zijn. En nu vinden ze dit opeens niet?

4 september 2014 om 13:36

Dat was een geschil tussen Legia en de Uefa.
Celtic stond daar buiten en zei daar het volgende over:

"sowieso vind ik het heel erg vervelend voor Legia en mijn Noorse vrienden daar”, zegt Deila tegen The Independent over onder anderen trainer Henning Berg. “Al heeft dit verder weinig met Celtic te maken, dit is iets tussen Legia en de Uefa."

Dat het Celtic goed uit kwam dat geloof ik wel.

5 september 2014 om 04:12

De Uefa zei toen "regels zijn regels" en besliste in het voordeel van Celtic. Nu doet de Uefa een oogje dicht in het voordeel van Celtic.
Celtic kreeg de EL cadeau van de Uefa, maar is compleet kansloos in hun EL poule en kan elke steun gebruiken.

Na zijn laatste twitteropmerking hebben veel mensen geen empathie meer voor hem, denk dat die zelfde mesnen het niet zo erg vinden als hij nog een half jaartje op de tribune zitten.

4 september 2014 om 19:09

Onzin,was gewoon terecht,maanden door van Geel aan t lijntje gehouden,v geel die loog over salaris eisen etc etc. Guidetti blijft de held van t legioen en ik wens m ook een geweldige tijd bij Celtic.

4 september 2014 om 21:38

Ja dat snap ik, maar het is nooit slim om dan een sneer te maken via twitter. Dat seizoen bij Feyenoord vond ik hem goed spelen, maar daarna raakte hij geblesseerd en heeft hij nog weinig klaar gemaakt en zou wat bescheidenheid meer op zijn plaats zijn.

Als clubs duidelijk op het laatste moment de transfer zaken in gang zetten, dan hoeft van mij ook geen uitzondering gemaakt. Je hoeft nu geen capriolen meer uit te halen om toch door te drukken.
Neem een voorbeeld aan het verkeer.
Als je aan het eind de maximum snelheid aan je laars lapt, had je gewoon eerder moeten vertrekken. Bij een eventuele aanhouding ga je ook niet vragen om een politie escorte.

Nou dan zal Roma ook wel beroep aantekenen voor die 33 seconde dat het te laat was.....
Ben even zn naam kwijt trouwens.

Ik ben benieuwd of Guidetti een kans gaat krijgen in Schotland. Op zich heeft hij goede kansen want de selectie zit niet heel breed in zijn aanvallers. Hopelijk blijft hij fit en kan hij nogmaals zijn waarde bewijzen!

Ik ben wel benieuwd naar de reden van goedkeuring door de fifa

Celtic wordt wel lekker gematst de laatste tijd...

Goh Celtic is toch wel de lieveling van de uefa en de fifa. Maar voor guidetti is dit natuurlijk goed.

Fijn voor Guidetti,nu hopen eindelijk weer serieus wedstrijd ritme op te doen,en Guidetti zal ook van deze club gaan houden en vice versa.

ah top! kan hij toch nog naar celtic! lijkt me wel een goede club om in spelritme te komen! tegenstanders zijn wat minder natuurlijk, maar toch mooie club!

Op basis van wat is er een uitzondering gemaakt?

Celtic is best een grote club speeld ook cl toch ?
Toch jammer dat Feyenoord het niet aan durten hoop dat hij slaag

4 september 2014 om 20:15

Spelen dit jaar geen CL. Schotse kampioen moet voorronde spelen en zijn in de playoffs uitgeschakeld door Maribor

Mooi nieuws. Ik ben blij voor die jongen.

Wat een bullshit zeg van de Uefa, Celtic wordt wel heel erg gemats de laaste tijd. Eerst mogen ze ten kosten van de 6-1 nederlaag (twee wedstrijden) tegen Legia gewoon door en nu mogen ze nog een speler binnenhalen terwijl de deadline allang gesloten was.

Als dit bij een Turkse club het geval was zou Uefa dit nooit toelaten, corrupte zooi wat het ook is.

4 september 2014 om 21:59

Klopt, heel de wereld is tegen de Turken. Zo ervaar je dat ook zeker?

5 september 2014 om 00:34

Die 6-1 staat hier volledig los van. De tegenstander had een speler eraan staan die geschorst was. Dan is de Eufa volledig in hun recht om Celtic door te laten.

Ik vind t eigenlijk gewoon belachelijk dat t doorgaat. Elke transferperiode hoor je t weer: papierwerk te laat. Nu is een een paar minuten te laat en mag t alsnog. Volgend jaar is een uur te laat en zeggen: ja maar vorig was t ook nog goed. Deadline is deadline. Je hebt 3 maanden de tijd gehad om te kopen. Noem me een zeikerd maar ik vind t zo.

Vreemd dat het nu opeens wel mag, maar buiten dat lijkt Celtic mij een geweldige club voor Guidetti. In die Schotse competitie zal hij vast wel weer aardig wat goals gaan maken, dat lijkt me het belangrijkste voor hem na zo lang geen wedstrijd gespeeld te hebben.

"natuurlijk is het jammer dat het niet gelukt is met Celtic, maar je hebt niet alles in eigen hand."

Terwijl er boven staat dat het onderzoek nog loopt bij de voetbalbond...
Daarna volgt:

"john Guidetti kan zijn carrière nieuw leven inblazen. Celtic en Manchester City maken donderdag de verhuur van de aanvaller aan the Bhoys officieel. De wereldvoetbalbond Fifa heeft alsnog groen licht gegeven."

Merkwaardig taalgebruik, klopt eigenlijk niet wat hier staat.
--------------------------------------------------... On topic:

Mooi dat hij bij een club als Celtic aan de gang kan, maar ik had hem liever bij Feyenoord terug gezien. Toch opmerkelijk dat dit gewoon door kan gaan met te laat papierwerk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren