Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Bolton Wanderers heeft ex-pupil van Zidane officieel binnen

Laatste update:

Derik Osede verlaat na dertien jaar de gelederen van Real Madrid. De 22-jarige verdediger, een Spaans jeugdinternational van Nigeriaanse komaf, maakt vrijdag zijn vertrek bij de topclub officieel. Hij kwam nimmer tot een officiële wedstrijd voor de hoofdmacht.

/

Osede doorliep sinds 2002 de jeugdopleiding van Real Madrid en speelde in totaal 51 duels voor Real Madrid Castilla, het tweede elftal van los Merengues. Afgelopen seizoen was de verdediger nog goed voor 22 duels onder leiding van Zinedine Zidane. Osede kwam niet verder dan een oefenduel met het eerste elftal: in 2012 mocht hij in het kader van de Trofeo Santiago Bernabéu meedoen tegen Millionarios uit Colombia.

Osede gaat hoogstwaarschijnlijk aan de slag bij Bolton Wanderers, dat in de Championship uitkomt. Dat zou betekenen dat de verdediger in de voetsporen treedt van landgenoten én ex-Merengues als Fernando Hierro, Iván Campos en Marcos Alonso. Zij droegen in het verleden allen het tenue van the Trotters om de schouders.

Update 6 juli 23.40 uur - Bolton Wanderers heeft ex-pupil van Zidane officieel binnen
Derik Osede mag zich speler van Bolton Wanderers noemen. De club uit de Championship maakt maandagavond laat via de officiële kanalen melding van de komst van de 22-jarige verdediger, die een aflopend contract met Real Madrid had. Osede, die zich voor drie seizoenen aan the Trotters heeft verbonden, speelde de afgelopen seizoenen voor Real Madrid Castilla en was in de voorbije voetbaljaargang basiskracht in het team van Zinedine Zidane.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar goed ken deze jongen verder niet, maar vind het raar dat er geen PL clubs of PD clubs interesse toonden voor deze jongen? Die zal toch wel wat kunnen lijkt me...

3 juli 2015 om 21:19

Hoezo? Omdat die bij Real opgeleid is?

Die jongen is alweer 22. Dan moet je het stempel talent wel ontgroeid zijn en echt je minuten maken. Hij is dus niet eens onbetwist basis speler (of extreem veel geblesseerd) bij Castilla.

3 juli 2015 om 21:23

Ja daar hebt u wel een punt natuurlijk, ik was ook vergeten dat Real Castilla op het derde niveau acteert en niet op het 2de, dat scheelt toch ook weer. Maar goed wie weet zet hij nu een mooie ontwikkeling in, er zal destijds wel wat in hem gezien zijn dat er misschien toch nog kan uitkomen. We zullen zien.

3 juli 2015 om 21:23

PL clubs hebben het geld om betere spelers te halen.

3 juli 2015 om 21:24

Klopt wel, al word er in de PL veel te veel betaald voor wat maar al te vaak middelmaat is. Veel geld maar vaak drama beleid en transferpolitiek.

Ken hem al sinds zijn zestiende aangezien hij voor de Spaanse nationale jeugdelftallen speelde en voor Real Madrid uitkwam, werd verwacht een redelijk talent te zijn maar heeft zich amper ontwikkeld de laatste jaren. Toch een kleine promotie nu, van Spanje III naar Engeland II.

Bolton mooiste club uit de championsship, hopen dat ze snel promoveren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren