Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Bij PEC Zwolle overbodige Stanley Elbers praat met RKC Waalwijk

Laatste update:

Andrija Novakovich moet de nieuwe spits worden van PEC Zwolle. Volgens de Stentor zijn beide partijen met elkaar in onderhandeling en zat Novakovich zondagavond op de tribune tijdens de competitiewedstrijd tussen PEC Zwolle en Sparta Rotterdam (2-2). Momenteel staat Novakovich onder contract bij Reading, maar zijn uitzicht op speeltijd is beperkt bij de club uit de Championship.

Novakovich liet zich in het seizoen 2017/18 verhuren aan Telstar, waarvoor hij 19 keer tot scoren kwam in 35 duels in de toenmalige Jupiler League. Een seizoen later maakte hij op huurbasis 9 treffers in 27 optredens voor Fortuna Sittard in de Eredivisie. Hoewel Novakovich in 2015 debuteerde voor Reading, staat zijn totaal pas op drie officiële wedstrijden voor de club. Een vertrek is bespreekbaar voor de spits wiens contract in Engeland nog een jaar doorloopt.

Voetbal International bevestigt de belangstelling en noemt Novakovich de 'gedroomde nieuwe aanvalsleider' voor de ploeg van John Stegeman. Hij zou in Zwolle moeten concurreren met Lennart Thy en de momenteel geblesseerde Mike van Duinen. Als Novakovich wordt binnengehaald, neemt het perspectief voor de huidige stand-in Zian Flemming verder af. De Stentor stelt dat de jeugdexponent van Ajax zich lijkt op te kunnen maken voor een tijdelijk vertrek.

Verder worden Darryl Lachman, Clint Leemans en Stanley Elbers als 'overbodig' bestempeld. Elbers zou voor een vertrek staan: hij heeft een persoonlijk akkoord bereikt met een niet nader genoemde Nederlandse club. Elbers werd in 2018 transfervrij ingelijfd, maar liep na zijn komst al gauw een scheurtje in de hamstring op. Vorig seizoen kwam hij evenwel nog tot 23 wedstrijden in de Eredivisie voor PEC.

Update 26 augustus 11.42 uur - Bij PEC Zwolle overbodige Stanley Elbers praat met RKC Waalwijk
Stanley Elbers vervolgt zijn loopbaan mogelijk bij RKC Waalwijk. Zowel de club als zijn zaakwaarnemer heeft namelijk aan het Brabants Dagblad bevestigd dat er momenteel gesprekken gaande zijn. Maandag komt er waarschijnlijk al duidelijkheid over een eventueel vervolg van Elbers’ loopbaan in Waalwijk. De vleugelaanvaller heeft overigens meerdere ijzers in het vuur: naast RKC is er ook interesse van twee andere clubs uit de Eredivisie en een club uit het buitenland.

Is Andrija Novakovich een goede spits voor PEC Zwolle?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo'n Stanley Elbers zou ik wel bij weer in Den Haag willen zien. De flank is nu na het vertrek van Becker er flink op achteruit gegaan, daarbij kunnen Hooi, Goppel en Ould Chick me nog niet zo bekoren. Weet niet of Elbers nu het niveau overstijgt van deze drie, maar hij komt tenminste uit de regio en de opleiding, dat is altijd iets waard!

26 augustus 2019 om 09:12

Bizar dat Zwolle hem laat gaan! Zeker nu we zo dun zitten in de buitenspelers. Elbers wisselt goeie wedstrijden met ontzettend wel werklust en passie af met wedstrijden waarin zo goed als alles mislukt, maar ik denk dat deze speler voor elke club uit het rechterrijtje een aanwinst is.

26 augustus 2019 om 11:49

Niet stom bedoeld, maar over welke goede wedstrijden van Elbers bij PEC heb jij het? Heb die jongen nog vrijwel nooit een voldoende zien halen bij ons.

26 augustus 2019 om 12:15

Oh ik kan het verkeerd hebben hoor, ik betrap mezelf er snel op dat ik spelers goed noem als ze veel werklust vertonen.

Heeft een paar goede wedstrijden gespeeld, maar met Thy en Van Duinen (als hij hersteld is) ligt daar toch niet het probleem? Als je er in 4 wedstrijden 11 tegen krijgt zou ik in een andere linie kijken..

Is officieel een Amerikaan en daardoor zou PEC hem een salaris voor spelers van buiten de EU moeten geven. Ik zou minimaal 4 ton per jaar niet waard vinden voor deze jongen, zeker in de wetenschap dat ze met Thy een prima spits hebben. Ik zou eerder een goede buitenspeler halen of middenvelder van dat geld

26 augustus 2019 om 01:31

Heeft Fortuna afgelopen seizoen 400k betaald als promovendus? Opmerkelijk!

Edit: heb even gegoogled (staat niet op Wikipedia) en hij heeft blijkbaar naast een Amerikaans paspoort ook een Brits paspoort. Ik ben zelf ook half Amerikaans, maar als ik niet zoveel zou zuipen en wél talent had, had ik voor een EU-salaris kunnen spelen.

26 augustus 2019 om 01:36

Volgens transfermarkt heeft Novakovich ook een Servische nationaliteit. Zou dus kunnen betekenen dat deze regel niet geldt voor hem.

26 augustus 2019 om 04:05

Klopt hij heeft ook een Servisch paspoort!!

26 augustus 2019 om 09:09

We zitten qua middenvelders goed op t moment met Clement Saymak Bruns als beoogde basis en Leemans Flemming en eventueel Dekker, Hamer en Bel Hassani die ook op het middenveld kunnen/moeten spelen. Daarnaast hebben we ook nog middenvelders uit de jeugd die doorkomen. Qua buitenspelers zitten we op het moment vrij krap inderdaad maar Van Duinen en Van Crooij, onze LV en RV van vorig jaar zijn nog geblesseerd. Ik zou met het geld wat we nog hebben misschien proberen Sainsbury terug te halen van PSV en zoals in dit artikel benoemd wel een extra spits halen, want Thy is te wisselvallig

Mooi, kunnen we dan eindelijk voor eens en altijd concluderen, dat dit niet de spits voor Feyenoord is? te slecht voor Reading en misschien wel goed genoeg voor Zwolle. Als je als Feyenoord ambities hebt, moet je niet eens over zo'n jongen nadenken. Vanaf nu niet eens meeer naar de selectie van Reading kliken aub. ga je schamen. Hopelijk komen we ooit nog van Kelly af.

Dit is volgens mij wel een goeie spits maar niet per se het type spits wat wij nodig hebben. Ik heb deze jongen niet vaak aan het werk gezien maar het lijkt me een soort zelfde spits als Thy, terwijl wij meer baat hebben bij een echt aanspeelpunt die heel makkelijk doelpunten maakt. Veldwijk zal voor mij altijd de droomkandidaat zijn maar dat zal hem helaas niet worden ben ik bang.

26 augustus 2019 om 11:51

Voor mij ook. Gister toen Lars erin kwam riepen we met het hele vak al, die gaat zo scoren! Lars combineert fysieke kracht af met spelinzicht en functionele techniek. En hij lijkt mij helemaal niet onhaalbaar, aangezien Piroe er gister eerder in kwam dan hij, lijkt hij me de 3e spits

26 augustus 2019 om 18:18

Veldwijk is sowieso nog heel populair in Zwolle, bij ons roept ook iedereen dat hij de ideale kandidaat is voor in de spits. De laatste spits die echt een heel goed seizoen had bij ons. Ik zou hem nog op de fiets op komen halen uit Rotterdam als het zou gebeuren, maar ik ben bang het hem niet word en deze Novakovich onze nieuwe spits wordt.

Edit: Die laatste zin was trouwens niet negatief bedoeld tegenover Novakovich

Wat ik niet snap is dat die Leemans volledig uit de gratie is. Vond dat bij VVV echt een goede speler en dacht dat hij na Pec snel nog een stap zou maken.

Is een prima spits voor Zwolle. Scoort en is niet zo slap figuur als Thy. Ideale kandidaat vind ik toch echt Lars Veldwijk. Heeft het al goed gedaan bij ons. Is gewoon top voor een middenmoter als spits. Nu nog wat verdediger kwaliteiten want gister was het alweer niet om aan te gluren. Zat Hamer alstubleift op middenveld waar die thuis hoort. Dekker CV is ook niet best. Kersten viel me gister wel op. Gewoon een solide verdediger. Japannertje viel me ook goed op toen die inviel. Graag nog 1 CV die wel een kopduel kan aangaan met Veldwijk.

26 augustus 2019 om 18:22

Wat denk jij ? Zou Sainsbury terughalen een goeie/haalbare optie zijn ?

26 augustus 2019 om 22:51

In zijn Zwolle tijd een redelijk betrouwbare verdediger met lengte. Daarna in zijn buitenland periode weinig progressie gemaakt en bij PSV ook wel vaak op foutjes te betrappen. Voor Zwolle een goeie optie, haalbaar denk ik niet. Heeft een redelijk salaris opgebouwd met ze jaren in China.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren