Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Besiktas betaalt 1,2 miljoen euro en legt Quaresma vast

Laatste update:

Ricardo Quaresma mag zich bijna speler van Besiktas noemen. De rechtsbuiten werd dinsdagavond door zo’n zevenduizend supporters onthaald op het vliegveld van Istanbul en wordt woensdag medisch gekeurd. Met de transfer gaat volgens persbureau DHA 1,2 miljoen euro gemoeid.

/

De Portugees kan een tweejarig contract tekenen met een optie op een derde seizoen en gaat naar verluidt 1,6 miljoen euro op jaarbasis verdienen bij De Zwarte Adelaars. De exacte details worden bekendgemaakt wanneer Quaresma zijn handtekening definitief heeft gezet. “Het is een eer om opnieuw voor Besiktas te spelen. Ik heb een goede band met de supporters en hoop dat ik al die liefde kan terugbetalen met mijn spel”, zei hij tegenover BJK TV.

“Ik begin aan een nieuw hoofdstuk bij Besiktas en wil niet op het verleden ingaan, want dat is passé. Ik heb Besiktas vorig seizoen goed gevolgd en we moeten komend seizoen kampioen worden. Wat ik aan Turkije gemist heb? Het eten, vooral pilav (rijst, red.).” De 31-jarige Quaresma speelde de afgelopen twee seizoenen voor FC Porto, de club waar hij eerder vier jaar voor speelde.

Q7 kwam tussen de zomer van 2010 en de winter van 2013 ook uit voor Besiktas. Hij kende een heel aardig eerste seizoen, maar kreeg het daarna aan de stok met trainer Carlos Carvalhal en werd vervolgens gesommeerd om voor zichzelf te trainen. Hij ging aan de slag bij Al-Ahli in de Verenigde Arabische Emiraten en kwam ook nog uit voor onder meer Barcelona, Internazionale en Chelsea.

Update 22 juli 16.23 uur - Besiktas betaalt 1,2 miljoen euro en legt Quaresma vast
De transfer van Ricardo Quaresma is afgerond. De rechtsbuiten heeft een contract voor twee seizoenen getekend met een optie op een derde jaar en levert FC Porto 1,2 miljoen euro op. De Portugees gaat in zijn eerste jaar 1.768.000 miljoen euro verdienen en in zijn tweede jaar 1,6 miljoen. Als hij in zijn tweede seizoen minimaal dertig wedstrijden speelt, wordt zijn contract automatisch met een jaar verlengd. Q7 gaat dan in zijn derde jaar opnieuw 1.768.000 miljoen verdienen.

DONE DEAL! Ricardo Quaresma keert terug bij Besiktas! #fcporto #transfer #q7 #istanbul #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Een goede aanwinst voor Besiktas?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1.2m is een koopje, of heb ik da lt keihard mis.

21 juli 2015 om 22:31

Haha, in het Turks zouden ze zeggen: Su'dan ucuz (goedkoper dan water). Zo'n bedrag is zeker niets voor een speler van zijn kaliber. Ik ben ook verbaasd dat Porto hem zo makkelijk laat gaan. Afgelopen seizoen scoorde hij nog 2x tegen Bayern en zijn trivela was van ongekende schoonheid. Hij verleert die truc nooit

21 juli 2015 om 22:50

In saudi arabie zouden ze zeggen. Goedkoper dan olie

21 juli 2015 om 23:58

* dan zand

21 juli 2015 om 22:34

Jep en salaris valt ook reuze mee. Prima bedrag voor een nog uitstekende speler. Ricardo welikom tu turkey!

21 juli 2015 om 22:41

Hij gaat ook veel minder verdienen dan destijds, ik weet niet exaxt wat hij verdiende toen maar ik herriner me ongeveer iets tussen 2,5 en 3 miljoen.

21 juli 2015 om 22:56

3,5 miljoen dacht ik. Belachelijk hoog.

21 juli 2015 om 22:58

Hij verdiende eerst 3.5 miljoen. Nu gaat hij 1.5 miljoen verdienen volgens mij

21 juli 2015 om 23:57

Dacht dat het eerst 3,75 miljoen was.
Voorzitten had hem toch een nieuw salaris aangeboden van 2,5 miljoen en daarmee ging hij niet akkoord.

Voorzitten kon btw niet anders doen want we gingen financieel de afgrond in.

Ben super blij dat Quaresma terug is, stadion zal weer vol worden, veel shirt verkoop en zal heel Turkije weer naar onze wedstrijden met veel spanning kijken.
Nu nog die kampioenschap...

22 juli 2015 om 00:12

Bij Porto kwam hij bijna niet meer aan spelen toe. Al aardig op leeftijd en zijn snelheid is weg. Hij kwam in Portugal ook niet meer langs zijn directe tegenstander.

22 juli 2015 om 00:21

Hoe kom je daarbij man? hij heeft afgelopen seizoen in totaal 43 duels op zijn naam staan met 10 doelpunten en 7 assisten. Tegen B.munchen thuis was hij de beste speler van het veld. Wat haat ik toch mensen die mening hebben zonder enige kennis.

22 juli 2015 om 01:03

Hahaha, ja grappig dat mensen iets zeggen zonder dat ze er iets vanaf weten... Quaresma is nog steeds een goede voetballer met fijne techniek

22 juli 2015 om 02:19

Hahaha grappig man. Mensen die zomaar roepen dat een ander er geen kennis van heeft, terwijl die er zelf geen kaas van gegeten heeft. Quaresma was geen vaste basisspeler en viel voornamelijk in rond minuut 75/80. Vandaar dat hij ook vaak ontevreden was. (Voornamelijk de eerste deel van het seizoen). Daarna heeft hij wel wat meer gespeeld, omdat Tello geblesseerd raakte. Gappies, ik volg Porto elke wedstrijd.

22 juli 2015 om 08:10

Als je elke wedstrijd volgt moet je eens naar de statistieken kijken.

43 wedstrijden - 2.486 minuten deel je dit door 90 min kom je uit op 27,6.
Is niet alles maar ook zeker niet amper.
Denk daarbij dat hij daarin 10 x heeft gescoord, 6 assists en geen 1 rode kaart. Niet verkeerd voor een hem.
Misschien vind je het stiekem jammer dat hij weg is.

22 juli 2015 om 12:14

Zoals ik aangaf, Tello is in het tweede seizoenshelft geblesseerd geraakt, waardoor Quaresma wat meer aan spelen toe kwam. Want normaliter met een fitte Brahimi en Tello was hij gewoon bankzitter. Het was niet voor niets dat zijn band gedurende de eerste helft van het seizoen met Lopetegui niet goed was. Ik doelde ook op de toekomst. Quaresma was zichzelf er ook wel van bewust dat hij dit jaar ook weer geen vaste basisspeler zou zijn. Nee, ik vind het niet jammer. Ik vond het wel jammer toen hij voor het eerst wegging. Ditmaal heeft hij gewoon niet meer de kwaliteit om de flankpositie bij Porto te vervullen. Hij bracht wel wat ervaring met zich mee dat dan weer wel.

23 juli 2015 om 09:58

Hahah sukkeltje! Afgeven op mensen terwijl jezelf er geen weet van hebt. Q7 stond grotendeels wissel. Je moet naar het aantal minuten kijken ipv aantal wedstrijden. Tuurlijk lijkt het als je elke wedstrijd speelt als je laatste kwartier invalt.
Alles proberen goed te praten terwijl je gewoon weet dat het een flut transfer is van BJK. Eerst de man uitkotsen als voorzitter zijnde. Zeggen dat je ervoor zorgt dat z'n voetballeven over zal zijn om vervolgens hem weer aan te trekken. Besiktas is en blijft door zulke transfer een kleine club! Zal altijd de 3e club van Turkije zijn! Nooit meer!

22 juli 2015 om 11:07

Quaresma had een goede speler kunnen zijn. Maar met zijn mentaliteit houd hij het nergens lang uit. Heeft geen enkel seizoen constant gepresteerd.

Zeker een goede aanwinst voor Besiktas. Ze kunnen vanaf volgend seizoen spelen met Quaresma op links, Mario Gomez als diepe spits (transfer bijna rond) en Gökhan Töre op rechts. Om van te smullen!

21 juli 2015 om 22:39

Idd, heerlijk hoor!

22 juli 2015 om 21:30

Jammer dat q7 beter op rechts is dan links. Veel beter..

Eeuwige talent, Als hij zijn koppie destijds erbij had gehouden was hij nu winnaar van de Ballon d'or en dat zo'n 3x, zo niet vaker.

21 juli 2015 om 22:37

@UMad,
Wat een talent was dit he! Bij Sporting door vele gezien als een groter talent dan Cristiano ook al is Quaresma iets ouder. Heeft helaas zijn belofte nooit helemaal kunnen inlossen, maar er lopen heel weinig spelers op deze wereld rond met zo'n flair en techniek. Ik sluit af met twee woorden die onafscheidelijk zijn van Quaresma: buitenkant rechts

21 juli 2015 om 23:02

Zijn buitenkantje rechts goals zijn wel dodelijk... ik wou dat ik zo'n buitenkantje had haha

21 juli 2015 om 23:39

Zo wie niet. Zijn buitenkant rechts ballen zijn nog krommer dan de teen van Sekou Cisse. Gaf echt de meest onmogelijke voorzetten ook met buitenkant waar iedereen het met links zou proberen.

22 juli 2015 om 01:20

Denk dat het weinig te maken heeft met z'n koppie erbij houden. Het is geen teamspeler en moet altijd een mannetje of 4 voorbij voordat hij er zelfs over nadenkt een bal af te geven. Nou is hij lang niet zo goed in het passeren van mannetjes als hij zelf denkt waardoor hij vaak een aanval verpest en de tegenstander een kans geeft te counteren. Ben blij dat hij bij besiktas gaat spelen.

Topaankoop van Besiktas .
Goed gedaan nu nog een afmaker dan mogen ze meedoen om de Uefa CUP :D

21 juli 2015 om 22:43

Ä°k denk serieus dat een Turkse ploeg de EL gaat winnen aankomend seizoen. Als het de slechtste FB ooit met zo'n flut selectie is gelukt om de halve finale te halen, is alles mogelijk. Elke jaar wordt de EL steeds makkelijker om te winnen. Turkse teams nemen tenminste de EL serieus.

Die kerel kan echt wel ballen, vooral in zijn Portotijd heeft hij de beste wedstrijd gespeeld, ook vorig jaar schitterde hij weer in dit shirt.
Besiktas kan ik helaas niet zoveel volgen, jammer want dit is een speler waarvoor je naar het stadion gaat. Altijd jammer dat hij het nooit bij de absolute top heeft waargemaakt.

21 juli 2015 om 22:42

Ik hoop dat Sport1 de uitzendrechten kan bemachtigen, anders zie je ze vast wel in de Europa League.

Ik zie dat de GS fans hierboven blij zijn met deze aankoop van ons, dat zou ik ook zijn als ik hun was. Een 32 jarige buitenspeler waar we allang afscheid van hadden genomen terugkopen, is echt het domste wat je als bestuur kan doen. Dit is dan ook een transfer puur om de fans rustig te houden. Ik snap niet waarom Besiktas fans deze man graag zien komen. Ik had echt gehoopt dat ze voor Dzsudzsák zouden gaan. Ze gaan het ook nooit leren ben ik bang.

21 juli 2015 om 22:54

Ik snap ook niet waarom iemand blij zou worden van deze transfer. Nu ja, toch wel, Q7 is natuurlijk een grote naam, maar geen speler die je er bij wil, in mijn ogen. Geen topmentaliteit. Op een goeie dag kan hij zowat elke verdediger kapot spelen, op een mindere dag raakt hij geen cornervlag voorbij. En
mindere dagen, zo zijn er aardig wat. Geen wonder dat Porto hem vrij makkelijk laat gaan.

22 juli 2015 om 00:01

Quaresma heeft bij Porto laten zien dat hij nog in vorm is.

Aangezien hij zelf contact heeft opgenomen met Besiktas ga ik er vanuit dat hij volwassener is geworden en nu gemotiveerd is.

Duszak is een top voetballer maar wat Quaresma heeft heeft bijna geen een speler.

Wanneer hij speelt word hij altijd door 2 man gedekt, waardoor onze voorhoede meer vrijheid krijgt. Verder is de kans altijd zeer groot dat hij zijn man voorbij komt waardoor hij in gevaarlijke posities komt.
Samen met Tore op rechts en Quaresma op links en Gomez voorin zijn we niet te stoppen.

22 juli 2015 om 00:51

Geloof me, zelfs een Quaresma op 50% is beter dan Olcay. Maar ik begrijp je punt wel, je kan niet een heel seizoen lang genieten van Besiktas, echter kan hij het verschil maken in belangrijke wedstrijden en dat hebben jullie juist nodig.

Q7 moet dan ook echt Q7 blijven eh, gaat Gokhan Töre zijn rugnummer geven aan Quaresma? Denk het niet zo snel.

21 juli 2015 om 22:53

Daar dacht ik ook aan. Denk niet dat Tore nr 7 aan Quaresma gaat gunnen. Ik als Galatsaray supporter vind t een hele goede aankoop. Zou m ook bij Galatasaray willen zien.

He he! Eindelijk hier heb ik op gewacht! Wat een koopje ook en wat een aanval!! Quaresma - Sosa - Gokhan Tore en daarvoor hoop k zelf op remy maar lijkt op Gomez te worden! Koop nog Lawal nu tolgay 6 maanden out is en zet veli of atiba ernaast! Rhodolfo lijkt ook binnen en met milosevic en pedro franco heb je 2 grote talenten! Beck die jarenlang in de bundesliga heefy gespeeld en zelfs de duitse team heeft gehaald en amper tot nooit een wedstrijd mist met zijn duitse mentaliteit! Onze gekke Motta op
Lb of tosic se sterke boy van de balkan met een goede trap en rush naar voren! Hopen dat onze keepers eens een topseizoen draaien dan zie k het allemaal rooskleurig in! Met Frei en Ozyakup 2 uitstekende wissels en ersan gulum die ook zeker niet misstaat in de turkse competitie! Laat onze stadion maar snel af zijn.

Quaresma lijkt een stuk verrtandiger en hopen dat hij ook in teamverband gaat spelen want dan wordt het smullen!!

Wat een heerlijke transfer zeg
Een speler voor wie je naar het stadion komt en naar ze wedstrijde kijkt ookal ben k een gs supporter
Hopelijk laat die net als altijd zijn voetbalkunst zien en hopen dat ze ver schoppen in de El
pilav en nogut is ook de reden waarom die kwam
Kon destijds geniete van die akatjs en de panna s
en ze hadde precies op die plek een versterking nodig

Gefeliciteerd BJK Fans HET IS Jullie Gegunt

1.6 miljoen per jaar? Dat kan je mij niet wijsmaken. Daarvoor tekent hij niet in Turkije. Goede deal. Alleen al de transfersom is lekker laag.

22 juli 2015 om 00:25

Al sinds 2 jaar betaalt besiktas geen hoge salarissen meer. wij hebben totaal andere beleid dan gewend. bij GS of FB had hij zeker meer dan 2 miljoen verdiend, we hebben gelukkig een verstandige voorzitter :D

22 juli 2015 om 01:21

Ik sluit me daarbij aan. Jammer dat vele supporters van Besiktas de waarde van onze voorzitter niet kunnen waarderen. Vergeet niet dat Besiktas nog steeds in de crisis zit. Ook bouwen we een hele mooie stadion, waardoor we nog krapper zitten dan normaal. Ik ben echt blij dat ze Q7 hebben gehaald en dat ook nog voor een koopje. Besiktas smijt niet meer met grof geld zoals fenerbahce en gala, begrijpelijk ook want deze twee clubs hebben meer geld dan Besiktas. Nu hopen dat gomez en Rhodolfo zo snel mogelijk worden gehaald en we doen weer mee om de titel.

22 juli 2015 om 02:25

In het eerste jaar dat Quaresma terugkwam naar Porto verdiende hij 600.000 per jaar. In het tweede jaar 1.2 miljoen.

22 juli 2015 om 12:53

Jongens kom op.. dan zeg je eigenlijk dat Cillessen bijna meer verdient dan Quaresma. Dat geloof je toch niet, gezien het CV van Quaresma? Of krijgt hij allemaal dingen daarnaast? Een huis en auto enzo?

Ben altijd super Quaresma fan geweest.vergeet nooit... na 10 min !!!! 1-0 Porto -Chelse. Quaresma. The badguy komt vorig jaar terug naar Porto.,8000 mensen bij eerste terug.en na 1 seizoen dag! Terug naar Besikitas?! Ik ken nog wel een beter type dit soort speler pablo osvaldo!!

In zijn 2e seizoen minimaal 30 wedstrijden spelen.. Klinkt als best veel, hoeveel wedstrijden speelt besiktas ongeveer per seizoen? Is dit aantal makkelijk te halen?

Goede aankoop voor Besiktas, bruikbare speler die zeker nog wel goed is voor 12 en 8 assists. Nu nog een topspits halen en Besiktas kan weer meedoen voor de titel.

Toch opmerkelijk dat Ajax hier niet voor ging. Het is natuurlijk makkelijk om al die spelers op te noemen. Maar Quaresma blijft nog steeds een fantastische speler. Die zeker van toegevoegde waarde kon zijn. Een kleine 5 miljoen voor 2 jaar Quaresma in Amsterdam. Dat is nog eens te doen.

23 juli 2015 om 10:57

Haha ik denk dat Quaresma met ogen dicht de verdedigers van de Eredivisie voorbij komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren