Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Update: Argentijnse bondscoach ontkent: ‘Ik roep hem op als ik dat wil’

Zaterdag, 15 oktober 2016 om 11:54Thijs Post • Laatste update: 11:54

Mauro Icardi speelt de sterren van de hemel bij Internazionale. De aanvaller scoort aan de lopende band en hij is de sterspeler in de ploeg van trainer Frank de Boer, maar een uitnodiging voor de nationale ploeg van Argentinië valt maar niet op de mat. Nu heeft Argentinië natuurlijk een stel topaanvallers, maar volgens diverse Argentijnse media is er meer aan de hand.

/

Volgens de berichten is Lionel Messi de reden dat Icardi maar geen uitnodiging krijgt voor de nationale ploeg. Dat heeft weer alles te maken met Maxi López, die een goede vriend is van Messi. López was getrouwd met Wanda Nara, de twee kregen drie kinderen, tot het tot een vervelende scheiding kwam.

Mevrouw Nara stapte over naar Icardi, die de kinderen van López vervolgens behandelde als zijn eigen kinderen. Het is geen geheim dat López en Icardi elkaars bloed wel kunnen drinken. Messi heeft echter een goede band met López: de twee kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij Barcelona. In Argentinië klinken geluiden dat Messi uit solidariteit met López ervoor zorgt dat Icardi niet wordt opgeroepen.

Update 15 oktober 11.54 uur - Argentijnse bondscoach ontkent: ‘Ik roep hem op als ik dat wil’
Argentijnse media stellen dat Lionel Messi er bij Edgardo Bauza op heeft aangedrongen om Mauro Icardi niet op te roepen, maar daar is volgens de bondscoach niets van waar. “Ik roep Icardi op wanneer ik dat wil. Op dit moment geef ik echter de voorkeur aan Gonzalo Higuaín en Lucas Pratto”, zo wordt Bauza geciteerd door ItaSportPress. De 23-jarige Icardi heeft één interland achter zijn naam staan.


Poll

Mauro Icardi is een van de beste aanvallers van de wereld


Gerelateerd

Meer sportnieuws

84 reacties (laatste reactie door soccersupp)

Bah wat kinderachtig zeg als dit waar is.

13 oktober 2016 om 18:47

Weet je wat kinderachtig is. De vrouw van een ander nemen. Als dit waar is hulde aan messi en de Argentijnse bond.

13 oktober 2016 om 18:49

Dat is niet kinderachtig, dat is 18+

13 oktober 2016 om 18:52

Gelukkig geen gekleurde mening... Natuurlijk is dit kinderachtig, zeer kwalijk als de bond zich hiervoor laat gebruiken.

13 oktober 2016 om 18:54

Ze zijn toch gescheiden? Dan mag je toch weer gaan en staan waar je wilt of niet?

13 oktober 2016 om 18:54

@arsenalnac hoezo een hulde? Nooit gehoord van werk en privé scheiden? Ze moeten gewoon professioneel met elkaar kunnen omgaan.

13 oktober 2016 om 18:55

Want een getrouwde vrouw mag geen geluk meer vinden bij een andere man? Juist knap van die man die het hart weer kan veroveren van die vrouw en haar kinderen ook accepteert alsof het zijn kinderen zijn en dat alles goed klikt.
Dat die ex man zich er niet overheen kan zetten en dit als volwassenen kan uitpraten is zielig.

En als dat de reden is dat Messi hem dan ook niet mag zal dat ook erg zielig zijn van Messi zijn kant.

13 oktober 2016 om 18:56

De vrouw was blijkbaar niet gelukkig genoeg met López, niet helemaal netjes van Icardi, maar zo gaan die dingen. Messi moet zich helemaal nergens mee bemoeien, wie denkt hij wie die is? Al kun je nog zo goed voetballen, je bent niet de bondscoach om dat soort keuzes door persoonlijke omstandigheden waar niemand verder iets mee te maken heeft te nemen. Over kinderachtig gesproken...

13 oktober 2016 om 18:59

Ooh dat mag wel. Hij pakt alleen de vriendin af van een teamgenoot/vriend. Dat is een no-go. Doe je het toch, prima maar verwacht dan geen sympathie. De aanwezigheid van Icardi kan de sfeer verzieken. En zo geweldig is die Icardi niet.

13 oktober 2016 om 19:02

Scheiding-nieuwe vriend.. niks vreemds aan. Nieuwe vriend - scheiding is wat anders

13 oktober 2016 om 19:11

Azalkmaar, dan mis je nog steeds het punt dat het kinderachtig is (indien waar natuurlijk). Hier wordt namelijk niks gezegd over de teamspirit. Hier wordt gezegd dat hij Icardi niet wil, omdat een goede vriend van hem Icardi haat. Dat is gewoon kinderachtig.

13 oktober 2016 om 19:15

Hoezo kinderachtig? Prive en werk moet je toch gescheiden houden... als Ronaldo dit zou doen bij het Portugese elftal stond heel VZ op zijn achterpoten...

13 oktober 2016 om 19:16

@afca0cbs
Maxi Lopez was een vriend van Icardi die toen op 18 jarige leeftijd zonder enige kennis bij Maxi en zijn gezin introk en werd opgevangen. Maxi heeft hem letterlijk in zijn huis opgenomen. Icardi , wat er ook tussen Wanda en Maxi speelde, heeft toen deze liefdadigheid beantwoord door Maxi zijn vrouw van hem af te pakken. Dit is tijdens het huwelijk van Wanda en Maxi gebeurd, waardoor (er zullen vast genoeg andere redenen zijn) het huwelijk is beeindigd. De manier waarop dit is gegaan is niet chique. Het punt is verder dat Icardi dit in het openbaar - tijdens wedstrijden - ook bij Maxi heeft ingewreven.

13 oktober 2016 om 19:25

Als dit inderdaad klopt dan geef ik ze groot gelijk, kan alleen de teamsfeer maar verpesten (niet dat die er zo erg is bij Argentinie volgens mij maar dat terzijde) en ze hebben ondanks dat Icardi aardig kan scoren toch betere aanvallers tot hun beschikking.

13 oktober 2016 om 20:09

Dat waren ze toen niet slimpie.
Ik zou zo'n iemand ook niet in mijn team willen hebben. Eersteklas matennaaier en stoorzender

13 oktober 2016 om 20:45

Prima verwoord. Jammer dat sommige denken dat het pas na de scheiding was

14 oktober 2016 om 03:08

Lopez nam icardi mee op vakantie het was ze n mentor en zij cheatte met icardi hulde aan messi voor je vrienden opkomen!!

13 oktober 2016 om 19:25

Als dit waar is respecteer ik Messi nog meer! Ik persoonlijk hecht heel veel waarde aan loyaliteit. En als je van te voren weet dat je geen band/connectie wilt opbouwen met iemand, dan voorkom je op deze manier alleen maar problemen toch?

13 oktober 2016 om 23:00

wacht even wat?!?! ... Messi is Niet groter dan 't Argenteinse voetbal. Als de bondscoach vind dat Icardi opgeroepen zou moeten worden op zijn prestaties dan moet hij dat kunnen doen. Dat Messi dit blokeert voor zijn persoonlijke redenen is kinderachtig en zwaar verontrustend.

14 oktober 2016 om 00:22

Messi is wel groter dan het Argentijnse voetbal. Hij is een legende! Kijk sommige spelers hebben nu eenmaal een andere status en dat is geheel verdiend voor Messi. Ik kan deze actie ook wel waarderen mocht het waar zijn. Daarnaast moet je je afvragen of Icardi wel iets bij Argentinië heeft te zoeken met Dybala, Messi, Aguero, Higauin, Tevez, Di Maria, Gaitan en Lamela lijken er mij genoeg goede Argentijnse aanvallers te zijn. Daarnaast schijnt het zelfs zo te zijn dat hij die kinderen van Maxi lopez op zijn lichaam heeft laten tatoeëren. Ik denk dat dit bij jongens die die Lopez kennen best wel scheve gezichten trekt zeker omdat het schijnt dat die Lopez hem heeft geholpen toen hij 18 was.

13 oktober 2016 om 19:47

Ik snap het werk en privé gescheiden houden gezeik. Dat moet vind ik ook. Alleen hoe vind jij het als je vrouw ineens aanpapt met een goede vriend van je? Die ook nog eens bij hetzelfde bedrijf werkt als jij? Het is echt een naaistreek van icardi, als ploeggenoot en vriend moet je tegen die vrouw zeggen dat ze haar geluk ergens anders moet zoeken. Ik vind het heel begrijpelijk dat je icardi's bloed kan drinken na zo'n actie en ik denk ook dat het geen goed idee zou zijn om icardi te selecteren want het zou de teamgeest doden. Argentinië zou nog veel slechter spelen.

13 oktober 2016 om 20:06

Dat je de vrouw inpikt van een vriend kan al niet, maar je van zijn kinderen aan tattoo laat zetten verdien je het ook niet om voor de nationale ploeg te spelen en al helemaal niet als er op zijn positie een Agüero of Higuain speelt...

13 oktober 2016 om 21:38

Kinderachtig eerder respect vrienden komen op de eerste plek.

Dus... Is die lopez wel argentinie waardig dan? En is hij wel opgeroepen? Zo niet dan kan icardi toch gwn geselecteerd worden. Alsof hij ruzie zou krijgen met messi.

Volgens mij beslist nog altijd de bondscoach en niet Messi wie er word opgeroepen. En die lopez moet niet janken dat iemand met zijn ex vrouw aan de haal gaat.

13 oktober 2016 om 19:21

Tevez werd toch ook lange tijd niet opgeroepen omdat Messi dat niet wou?

16 oktober 2016 om 01:12

Onzin. Messi en tevez kunnen prima met elkaar opschieten.

13 oktober 2016 om 19:56

Icardi was een goede vriend en die pakt je vriendin af. Wat zou je doen als een van jouw vrienden met je vrouw is? Anders he?

13 oktober 2016 om 20:21

Als Messi zegt Icardi of ik, dan kiest Messi dus in feite en niet de Bondscoach.

En terecht altijd je vrienden steunen

13 oktober 2016 om 19:20

Dit was dus dezelfde Messi die nog geen half jaar geleden uit pure teleurstelling zijn interlandcarriere beeindigde en daar weer op terugkwam. En nu meneer terug is kan hij zich gelijk weer met het selectiebeleid bemoeien. Ik vind het kinderachtig en belachelijk.

13 oktober 2016 om 20:25

Soms moet je nieuws of kranten niet geloven. En messi is de aanvoerder waarom zou hij niet mogen bemoeien ? Als hij geen leider is, is het ook een probleem en nu hij wel leider is, is het ook een probleem

13 oktober 2016 om 20:35

Omdat hij nu op basis van priveproblemen iemand buiten de selectie probeert te houden. Zwak en laf. Als beste speler van de wereld moet je toch prive en zakelijk gescheiden weten te houden.

14 oktober 2016 om 00:11

Prive en zakelijk bestaat niet in een teamsport. Een team dat geen lol heeft en elkaars bloed wel kan drinken presteert niet. Je wil gewoon geen rotte appels in je selecties.

Klinkt aannemelijk. Terry werd ook de aanvoerdersband afgepakt na een soortgelijk incident.

13 oktober 2016 om 18:48

Messi heeft t niet voor t zeggen.. Als dit waar zou zijn dan vind ik dat de bond in moet grijpen

13 oktober 2016 om 19:01

Lijkt me niet. Denk dat Messi dit heeft aangegeven dat hij hem niet mag, en dat is het begrijpelijk dat hij hem er niet bij haalt. Hij zou nooit met Messi in een team kunnen, en het team wordt toch om Messi heen gebouwd..

''maar volgens diverse Argentijnse media is er meer aan de hand.'' en ''in Argentinië klinken geluiden dat Messi uit solidariteit met López ervoor zorgt dat Icardi niet wordt opgeroepen.''

Zo kan ik ook een stuk of 10 artikeltjes per dag tikken. 1 Gigantische aanname dit artikel...journalistiek anno 2016 -____- bedroevend... Maar dan wel een kop met ‘messi blokkeert uitnodiging Icardi bij nationale ploeg van Argentinië’

13 oktober 2016 om 19:26

Het gaat er niet om of het aannemelijk is, maar of het mogelijk is in de hedendaagse journalistiek.

Mocht dit op waarheid berusten is dit een zeer goede actie van Messi en co. Sowiezo een smerige actie van Icardi! Hele goede afmaker maar een verschrikkelijke klootzak wanneer je andermans partner afpakt.

13 oktober 2016 om 18:58

Zeer goede actie? Werk en thuis gescheiden houden heet zo iets. Hij is niet de bondscoach om te bepalen wie wel en niet mee mag, Messi is gewoon een voetballer, toevallig een zeer goede. Die heeft niks te maken met de kwesties van een vriend mbt de nationale ploeg, zeer onprofessioneel.

13 oktober 2016 om 19:13

Luister de sport kan dan wel 1000 x groter geworden zijn. Het blijft een mannensport..... en echte mannen pakken niet de vrouw van een teamgenoot af.. En als je het wel doet moet je accepteren dat de vrienden en neutrale en echte mannen je nooit gaan mogen dus misschien ligt het niet alleen aan Messi.Misschien de coach ook. Je wilt misschien een hecht team creeren alle koppe dezelfde kant op... hoe kan dat met iemand die je niet kan vertrouwrn een geen gevoel voor harmonie heeft?

13 oktober 2016 om 19:34

Oke, dan mag Messi ook niet meer mee doen omdat hij iedereen oplicht met zijn belastingfraude, dat kan dan ook niet. Dat heeft net als met Icardi, niks te maken met hoe goed je kan voetballen. Het is inderdaad niet netjes van hem, maar dat betekent niet dat dat beïnvloed moet worden bij je werk. Hier staat ook duidelijk dat Messi dat heeft gezegd, dus haal dan niet erbij dat de coach of een andere speler dat ook vind, want dat is namelijk gewoon een aanname en staat ook niet in de tekst.

13 oktober 2016 om 19:46

Terry deed het met de vriendin van zijn beste vriend, ploeggenoot en collega-international Wayne Bridge.. Dan is het toch logisch dat ze zijn aanvoerdersband afnamen? De gevalletjes Icardi, Terry, Ribéry, etc.. Bij een nationaal elftal kun je makkelijk een bepaalde speler niet selecteren als dit het de teammoraal ten goede komt.

13 oktober 2016 om 20:09

Het verschil is dat Terry en Bridge beide in het Engelse elftal speelden en López helemaal niks meer te maken heeft met het Argentijnse elftal.

13 oktober 2016 om 21:13

Uhm de tekst is gebaseerd op een aanname.... 'doordat Maxi en Messi vrienden zijn' .... btw denk ik niet dat Messi's land/club genoten iemand kennen die gekwetst is door Messi's dubieuze boekhouding laat staan de dupe.... Een hele andere kwestie....

13 oktober 2016 om 21:27

Jammer voor Icardi dat één van de kameraden van Lopez de beste voetballer van zijn land is. Kijk stel je dit voor: een zeer goede vriend van jou verliest zijn partner aan een 10 jaar jongere snotneus op een vrij onsportieve manier. Jij hebt de mogelijkheid die snotneus te dwarsbomen. Zou jij het niet doen? Ik zou niet twijfelen en het dat joch zo moeilijk mogelijk maken. Vrienden op de eerste plek. Enemy of my friend is my enemy.

13 oktober 2016 om 19:21

En zijn vrouw is zeker onschuldig.

Ik denk voor het teambelang beter dat één van de twee niet wordt geselecteerd. Dit soort situaties zitten diep en dat gaat het teammoraal niet ten goede. Wat dat betreft logische gedachtegang van Messi en/of bondscoach.

Dit is al langer een item in de Argentijnse media. Het is ook wel duidelijk dat deze situatie de reden is waarom Icardi voorlopig niet meer voor Argentinië speelt, want voor dat hele gedoe werd hij wel gewoon opgeroepen en had hij zelfs niet dezelfde status als voetballer als dat hij nu heeft. De vraag is echter of dat alleen geblokkeerd wordt door Messi, heb een paar maanden terug is een artikel gelezen dat er wel meerdere spelers waren die Icardi er niet meer moesten in hebben. Het kan dan wel kinderachtig zijn, maar voor de groepssfeer is het dan maar beter dat je hem thuislaat, zeker als je Agüero en Higuain op dezelfde positie hebt spelen.

Zegt genoeg over de Argentijnse bond als ze naar spelers gaan luisteren wie er wel of niet geselecteerd mag worden

13 oktober 2016 om 19:53

Hoezo alleen de Argentijnse bond? Wat velen niet weten is dat we met Johan Cruyf ook zo iemand hadden. Door Cruyf ging Jan van Beveren niet mee baar het wk. Nota bene Nederlands beste keeper. Toch werd er naar de sterspeler geluisterd en bleef van Beveren thuis. Dus kennelijk is het gewoon de normaalste zaak van de wereld dat bepaalde spelers puur door status gewoon de scepter zwaaien. En net alle respect wie zou grootheden als Cruyf en Messi zich tegen het harnas jagen? Dat zijn gewoon de spelers waar je als land afhankelijk bent.

Je moet toch wel behoorlijk sneu zijn als je dit wil geloven.

13 oktober 2016 om 20:23

Dan ben ik maar sneu, je weet toch ook hoe dat werkt? Degene die iemand van mijn vrienden zo kwetst gun ik ook geen blik meer, laat staan dat ik er met zou willen samenspelen. Waarschijnlijk is Messi niet de enige die Icardi er niet bij wilt, en terecht.

Mooie vrouwen heb je nooit voor je zelf....

Lol.. dat er ook echt mensen zijn die dit geloven...

Je moet het maar willen, zo'n uitgelebberde snol. Die man heeft looks, geld zat, waarom zo eentje?

Kijk je hebt zoveel complottheoriën, maar deze zal vast kloppen. Ik volg deze zaak al langer en vind het raar dat de Argentijnse bond zomaar solidair zou zijn met Maxi Lopez die nooit international is geweest. Kan goed zijn dat Messi de link hierin is die zijn veto stelt dat hij Icardi terecht niet bij de nationale ploeg wil. Misschien daarom dat hij van de zomer ook uiteindelijk gestopt was, om de Argentijnen te laten kiezen tussen hem en Icardi.. Dat is natuurlijk speculeren maar het kan.

Messi wil hem liever niet in de nationale ploeg en hij is niet de enige, dat kun je toch niet ontkennen en denken dat dat niet waar is?

14 oktober 2016 om 10:11

ik kan me wel vinden in je reactie. Icardi heeft een hele belangrijke ongeschreven regel van de kleedkamer overtreden; je blijft van de vrouw van je teammaat af!!
Met alle respect er staan genoeg golddiggers aan de zijlijn, dus de keuze is reuze maar bemoei je niet met de vrouw van een medespeler.

Ik hoop dat dit waar is eigen loon

Als Messi kon kiezen dan had hij Higuain thuis gelaten.
Helaas beslist hij dat niet

Mix gevoelens hierover. Ik weet niet wat er precies allemaal tussen Maxi en zijn ex gebeurd is en of Icardi pas later Maxi's ex heeft leren kennen of juist ''afgepakt''. Hebben Maxi en zijn ex nog geprobeerd de kinderen te delen of heeft de moeder ze verplicht naar zichzelf getrokken enz.
Er zijn dus veel manieren om wel of niet krediet te geven aan Messi en de bond mocht hij hierbij betrokken zijn. Ik ben een diehard Messi fan en zal hem ook steunen, maar ik ga niet hier al roepen dat het geweldig idee was of juist dom, want ik ken die hele achtergrond verhaal niet.

13 oktober 2016 om 20:24

Afgepakt, en de kinderen van Maxi erbij, Icardi was zelfs zo zielig om de namen van die kinderen te laten tatoeëren.

13 oktober 2016 om 21:07

Oeii, dat verandert de hele verhaal voor mij. Wie is Maxi eigenlijk als speler? Speelt hij voor Argentinië of..? Bedankt voor uitleg.

13 oktober 2016 om 21:26

Maxi speelt nu nog bij Torino, hij heeft denk ik nooit gedebuteerd voor Argentinië.

Messi, Higuain, Agüero en Dybala zijn toch gewoon beter? Lijkt me eerder dat de coach denkt ik kan deze gast niet kwijt.

Hoe goed in vorm Icardi ook is op het moment Argentinië heeft 3-4 spitsen die alsnog beter zijn dus het is toch ook niet gek dat hij (nog) niet is opgeroepen? Dat komt vanzelf wel als hij blijft presteren.

Dit verhaaltje geloof ik verder vrij weinig van eerlijk gezegd.

Zou het er niet mee te maken hebben dat Argentinie gewoon een paar beesten voorin heeft lopen?

Kennen sommige van julile kennen Mauro, Wanda en Maxi soms persoonlijk? Aangezien jullie precies schijnen te weten wat er is gebeurd?
Maxi Lopez zegt dat Wanda en Mauro een affaire hadden, maar Mauro ontkent dit en zegt dat het pas na de relatie van Maxi en Wanda gebeurt is. Lijkt mij woord tegen woord, alsof wij hier ooit het fijne van te weten gaan komen..
Tot slot: Er word ook gezegd dat Maxi Lopez zelf vreemdging tijdens zijn relatie met Wanda, maar daar hoor je nooit iets over..

Higuain is in brom en beter, dybala is in vorm en beter, aguero is beter zelf al is hij in een mindere vorm. Waarom zou je nog een 4de centrum spits meenemen dan?

Wat een zeik is dit allemaal. Messi moet niet zo huilen, en gewoon accepteren dat Icardi nou eenmaal gewoon in topvorm is. Als bondscoach moet je gewoon de beste spelers meenemen, en Icardi is één van ze.

Heeft Icardi niet ergens Italiaanse roots? Anders lekker voor Italië uitkomen! Of is hij al eens voor Argentinië uitgekomen?

Zoiets wat er speelt tussen Icardi en López is natuurlijk heel vervelend, maar ik vind dat je dit soort zaken buiten het voetbal moet houden. Als Icardi een toevoeging is aan het Argentijnse elftal, moet de situatie tussen López en Icardi zelf daar geen rol tussen spelen. Dit is dan wel mijn mening en ik snap dat mensen hier anders over denken.

Mocht dit waar zijn dan is het beter dat hij niet opgeroepen word,het zal in de kleedkamer anders geen pretje worden.

Ja want alles wat op internet verschijnt is ook waar. Door wie is dit bevestigd? Dat messi zijn uitnodiging heeft geblokkeerd??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Argentinië

FIFA ranking: 1
123 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Uruguay138
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Zuid-Ame...
SpelersPositieW
L. MessiAanvaller77
L. MartínezAanvaller60
F. ArmaniKeeper00
E. MartínezKeeper70
J. MussoKeeper
M. AcuñaVerdediger60
R. AyalaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Argentinië.

Argentinië
3811 fans
Aanvaller, 36 jaar
SeizoenClubW
2023 Inter Miami 6 1 0 0
2022/2023 Paris Saint-Germain 32 16 0 0
2021/2022 Paris Saint-Germain 26 6 0 0
2020/2021 Barcelona 35 30 4 0
2019/2020 Barcelona 33 25 4 0

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren