Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AC Milan rondt transfer van 35 miljoen euro officieel af

Laatste update:

Lucas Paquetá is maandag begonnen met het afleggen van de medische tests bij AC Milan. Als de aanvallende middenvelder medisch is goedgekeurd, sluit hij aan bij het team van trainer Gennaro Gattuso. AC Milan maakt voor de Braziliaan naar verluidt 35 miljoen euro over naar de rekening van Flamengo.

“Ik weet zeker dat hij het goed gaat doen bij AC Milan”, zegt Dida in een interview met La Gazzetta dello Sport. De voormalig doelman van i Rossoneri heeft zijn landgenoot vaak aan het werk gezien bij Flamengo en heeft hem inmiddels ook twee interlands zien spelen voor de nationale ploeg.

Marcelo rekruteert voor Real Madrid: ‘Jij zou hier ook kunnen spelen’

Voetbalzone schreef in juli een VZ Talentscout over Lucas Paquetá. Dat artikel is hier terug te lezen.Lees artikel

"Ik heb genoeg van hem gezien om zijn karakter en kenmerken te weten. Hij is een talent over wie iedereen het in Brazilië heeft. Vanwege zijn snelheid en techniek denk ik dat hij het erg goed gaat doen in de Serie A. Wat ik van de vergelijkingen met Kaká vind? Die zie ik niet, maar zijn kwaliteiten staan buiten kuif.”

“Kaká was een nummer tien, maar Paquetá speelt hoger, als een valse nummer negen. Ik denk dat hij perfect in het team zal passen”, besluit de 45-jarige Dida, die van 2000 tot 2010 onder contract stond in het San Siro. In dienst van Flamengo kwam de 21-jarige Paquetá tot dusverre tot 13 doelpunten en 5 assists in 65 wedstrijden.

Update 3 januari 16.01 uur - AC Milan rondt transfer van 35 miljoen euro officieel af
Lucas Paquetá is officieel speler van AC Milan. De club uit de Serie A heeft het contract van de aanvaller ingediend bij de competitieorganisatie, zo valt er op de website van de Lega Calcio te lezen. AC Milan maakte voor de komst van de Braziliaan 35 miljoen euro over naar Flamengo. Paquetá tekende een contract in het San Siro tot de zomer van 2023.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

13 doelpunten en 5 assist uit 65 wedstrijden....Ze kunnen beter Calhanoglu op 10 zetten ipv aan de linkerkant.

12 december 2018 om 11:15

Mee eens, calha heeft kwaliteiten maar die komen er niet uit op die linkerflank, laat hem gewoon op het middenveld spelen waar zijn plaats is en je zal zien zien

12 december 2018 om 11:50

Vorig jaar was Calhanoglu speler van het seizoen op de linkerflank... Hij heeft gewoon last gehad van blessures en is nog niet 100% dat is waarom we niet het maximale uit hem krijgen.

12 december 2018 om 21:54

Nee joh, calha gaat het niet brengen, ook niet centraler. Maatje te klein. Denk met deze nieuwe aanwinst iets meer combi mogelijk heden icm spitsen. Ben benieuwd

3 januari 2019 om 17:37

Beste emre check even de statistieken in zuid Amerika qua topscorers van de laatste 10 jaar.....

Echte top aanwinst voor Milan! Zeer creatieve speler die Milan nodig heeft in de aanval

Tuurlijk. Net als die vorige 20 spelers die in de laatste 2 jaar zijn aangetrokken en die AC Milan op het gebied van prijzen of CL-kwalificatie geen steek verder hebben geholpen.

12 december 2018 om 11:13

Milan begint gewoon een nare koopclub te worden, waar geen enkele lijn in het beleid lijkt te zitten. Vergane glorie

12 december 2018 om 11:31

Denk dat er bij ons meer spelers uit de eigen opleiding komen dan bij de meeste clubs.

12 december 2018 om 11:49

@gatusso3. Maar jullie hebben ook een groter legio aan ondoordachte aankopen dan de meeste clubs.. Er lijkt geen visie te zijn voor de speelwijze en welke spelers daarin passen.

12 december 2018 om 11:54

Wat een zever, ja er is eindelijk terug geld voor investeringen. Maar er zit duidelijk een visie achter, er staat stilaan een heel sterke ploeg met heel veel jeugd en een paar ervaren spelers.

Onze basisopstelling is steeds een van de jongste van de serie a, als dit aankoopbeleid zal verdergezet worden zijn we binnen een aantal jaar terug wereldtop. Als je het aankopen van jonge talentvolle spelers op posities die extra kwaliteit nodig hebben niet als visie ziet ken je gewoon helemaal niks van voetbal.

12 december 2018 om 11:58

@jackieboy10 Wie dan ? Omdat Bonucci geen leider bleek te zijn maar een snake ? Omdat Kalinic gekocht werd omdat de coach van dat moment hem graag wou en ze hem het vertrouwen wouden geven ? Omdat Andre Silva zich moeilijk kon aanpassen aan de Serie A, maar vervolgens dan wel aan de lopende band scoort in la liga ?

Niet elke aankoop is een succes, dat betekend nog steeds niet dat ze niet doordacht waren... Het is eindelijk duidelijk dat er een echte visie achter het aankoopbeleid zit, en ik ben grote fan ! Een ideale mix van jonge talentvolle spelers met een aantal ervaren leiders.

12 december 2018 om 11:59

Zelfde geld voor Arsenal amico.
Als Arsenal fan over ondoordachte aankopen beginnen.. heb er zat voorbij zien komen.
Trouwens wel meer Engelse clubs, daar word het meest met geld gesmeten voor te dure of nutteloze aankopen.
Laatste jaren hebben we inderdaad een vreemd transfer beleid gehad, niet zo gek ook als je in zo korte 2 keer zowat het hele bestuur omgooid.
Echter valt het dit seizoen alles mee en begint er een lijn te komen, met de terugkeer van leonardo en maldini heb ik wel vertrouwen erin dat er gerichter gekocht gaat worden, vond ik van de zomer al.
Deze paqueta is 1 van de beste spelers uit Brazilië, dus zo gek is deze aankoop niet.

12 december 2018 om 12:25

De aankopen van vorig seizoen met o.a kessie en bonucci enzo waren hele goeie aankopen jeugd gecombineerd met ervaring, iedereen was er ook lyrisch over. Het pakt alleen niet in 1 seizoen uit en dan ben je gelijk weer een koopclub volgens sommige.....

Met de speelstyle die ze nu spelen kan deze jongen nooit zijn creatieve kant tonen

Vind hem dat bedrag niet waard. Je kan beter 35 mil in Ziyech investeren, hij zou meer brengen. Deze speler is overhyped en daar zullen ze snel achterkomen en dan verhuren ze hem weer aan een club in Brazilie..

12 december 2018 om 15:56

Ik moet nog zien hoe ziyech presteert in een top competitie. Afgelopen jaren liet het best vaak afweten op belangrijke momenten. Ook bij Marokko stelde hij een beetje teleur. Dat is ook beetje de reden waren echt grote clubs nog niet gemeld hadden voor ziyech. Kwaliteit heeft hij zat.

3 januari 2019 om 18:59

Ik ben persoonlijk echt helemaal geen fan van Ziyech. Maar je overdrijft nu wel een beetje... Ziyech speelde echt prima op het WK, maar marokko was als geheel gewoon een maatje te klein. Toch speelde ze prima wedstrijden tegen Iran en Portugal.

En je mag toch wel zeggen dat Ziyech het dit seizoen meer dan prima doet in de Cl.... Als PSV fan geniet ik echt van hem deze groepsfase!

Ik hoor ongelooflijk goede dingen over Paqueta. Het is het misschien waard om Milan in de gaten te houden, puur voor deze speler. Kijken of het wat gaat worden.

3 januari 2019 om 16:24

Laten we nou eerst de speler een kans geven voordat wij hem gaan afschrijven. Daarnaast over Pato, hij speelde erg goed en bewees het niveau aan te kunnen. Hij was alleen jammer genoeg té blessuregevoelig en dat heeft hem later genekt. Ik kan je garanderen dat als die man niet zo overgevoelig was geweest voor blessures wij nog steeds van hem zouden genieten. Maar goed zo heb je er meer.. het scheelde in ieder geval niet aan het talent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren