Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AC Milan maakt terugkeer van Boateng officieel

Laatste update:

Adriano Galliani heeft bevestigd dat Kevin-Prince Boateng terugkeert bij AC Milan. De middenvelder liet zijn contract bij Schalke 04 vorige week dinsdag ontbinden en zal zijn handtekening in het nieuwe kalenderjaar in het San Siro zetten. De officiële mededeling ontbreekt overigens nog wel.

/

“Zijn contract gaat op 4 januari in”, aldus de vicevoorzitter in gesprek met Sky Italia. Hij zei verder dat Suso vrijwel zeker naar Genoa gaat: “Hij hoeft het alleen nog zelf eens te worden. Misschien gaan anderen die ook niet veel hebben gespeeld ook weg, want we hebben een brede selectie. We hebben Mario Balotelli en Jérémy Ménez ook nog. Zij komen straks terug van blessures.”

“Maar als er geen grote namen in januari vertrekken, dan komen daar ook geen grote namen voor terug. De fans kunnen rustig slapen, want we hebben al veel sterspelers voor het middenveld en de aanval en Gigio Donnarumma staat op doel! Ik weet zeker dat dit team beter kan dan de huidige zesde plaats.”

De zaakwaarnemer van de 28-jarige Boateng zei dinsdag ook al dat zijn cliënt waarschijnlijk terug zou gaan naar Milan: “Als hij nu bij Milan tekent, gebeurt dat alleen na toestemming van de trainer.” De zes jaar jongere Suso kwam dit seizoen tot slechts 54 minuten in de Serie A en werd in januari van dit jaar overgenomen van Liverpool.

Update 5 januari 10.15 uur - AC Milan maakt terugkeer van Boateng officieel
Kevin-Prince Boateng is officieel weer speler van AC Milan. Adriano Galliani had in december al aangegeven dat de middenvelder terug zou keren in het San Siro en dinsdagochtend heeft Milan dat nieuwe officieel gemaakt, met een mededeling op de website van de club. Boateng heeft een contract tot het einde van dit seizoen getekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Boateng is eem goede vervanger van De jong, sterk en een bijter. Alleen ik denk dat hij liever (en beter) op 10 speelt

20 december 2015 om 21:05

Klopt is ook zo maar voor breedte mogen we niet klagen met prince

Veder witsel niet halen niet nodig
Ik zou liever glik en fergouli halen met die geld vindt jij niet ?

20 december 2015 om 21:07

Wat denk je, gaat Suso het goed doen bij Genoa? Misschien gebeurt bij hem wel hetzelfde als bij Niang afgelopen jaar.

20 december 2015 om 21:11

De potentie heeft hij wel. Hij is toch een speler met iets speciaals vind ik. Hopelijk kan hij nu eindelijk doorgroeien, en op den duur van belang zijn voor AC.

20 december 2015 om 21:11

Suso kan heel goed worden dan hij heeft laten zien weet ik heel zeker milan heeft ervaring nodig om punten paken suso kan beter 1 jaar verhuurt worden zoals niang

20 december 2015 om 21:32

Oke, thanks beiden. Hij gaat volgens mij gehuurd worden voor anderhalf jaar, met een optie tot koop. Hopelijk gaat hij het goed doen, Genoa kan nog een goede rechtsvoor gebruiken.

20 december 2015 om 21:33

Goede spelers worden gewaardeerd bij Genoa, heeft een goede pass en overzicht. Dus ik denk van wel

20 december 2015 om 21:52

Oke grazie.

Dit vind ik zo'n overschatte speler. Ga je als team niet beter door spelen.. ik denk dat ze met een speler als witsel wel stappen kunnen maken.

20 december 2015 om 22:39

Middelvelders heb we meer dan genoeg montolivo. beanvantura. Bertollucci. Rb fergouli en cv Gilk dit soort heb we nodig

5 januari 2016 om 12:14

Beetje dezelfde types allemaal. Behalve Boneaventura... Hoop dat Imbula komt, is sterk heeft een dribbel en snelheid en redelijk dynamisch. Een alleskunner heeft Milan nodig op het middenrif ...

Een prachtig voorbeeld hoe erg Galliani aan het dementeren is. Welke 'sterspelers op het middenveld'? Montolivo? Poli? De enige speler waarvan je het woord 'sterspeler' in je mond mag nemen is Bonaventura. En over 'grote namen' wil ik al helemaal niet beginnen, want Milan heeft niet eens de beschikking over 1 absolute topspeler. Ik hoop dat KPB zich weet te herpakken. Laatste anderhalf seizoen voor Milan liet hij niet echt een sterke indruk achter. Alleen ben ik sinds het WK van 2006 altijd gecharmeerd van hem geweest, omdat hij fantastisch speelde op de DMF positie voor Ghana. Stiekem wil ik hem daar weer zien spelen. Maar goed, ik hoop dat hij het nu een stuk serieuzer oppakt dan bij Schalke, want het blijft een fantastische speler.

5 januari 2016 om 12:15

Je hebt helemaal gelijk. Tis afw88 wat die Clown van een Galliani gaat doen deze maand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren