Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

United wees aanbiedingen op Argentijn af: ‘Ze willen dat hij blijft’

Laatste update:
/

Marcos Rojo speelde dit seizoen nog geen minuut onder José Mourinho bij Manchester United en lijkt op een zijspoor beland, maar mag de club niet verlaten. Dat stelt Carlos Goncalves, de zaakwaarnemer van de Argentijnse verdediger.

Rojo werd in de zomer van 2014 door Louis van Gaal naar Old Trafford gehaald. Manchester United betaalde destijds twintig miljoen euro aan Sporting Portugal voor de international. De 26-jarige verdediger hoeft onder Mourinho niet te rekenen op een basisplaats, maar mag desondanks niet vertrekken. "Manchester United heeft verschillende aanbiedingen vanuit Engeland en het buitenland afgewezen. Manchester United wil dat hij blijft”, aldus Goncalves tegen Manchester Evening News.

Rojo kwam tot dusver tot 58 wedstrijden en één doelpunt voor Manchester United dat na de interlandperiode mag aantreden tegen koploper Manchester City. Beide clubs uit Manchester zijn tot op heden nog zonder puntverlies.

Hoe eindigt Manchester United - Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongebrijpelijk als dit waar is. Zowel op lb als op cb heeft Rojo bewezen niet goed genoeg te zijn. Jones snap ik nog. Die is homegrown en vrij jong. Rojo heeft echter geen enkele meerwaarde. Laat dan Fosu-Mensah spelen. Die brengt zowel verdedigend als aanvallend meer dan Rojo.

29 augustus 2016 om 19:25

Rojo kan iets toevoegen bij united.

Ten eerste, fosu mensah is een rb, cv of vm. Hij moet zijn echte positie zien te vinden en hij is rechtsbenig.
Ten tweede, Jones heeft de vorige seizoen niks laten zien en is meer blessure gevoelig.
Ten derde, als shaw geblesseerd raakt, dan heb je geen waardige back-up voor, want blind is veelste traag en darmian is meer een rb.

29 augustus 2016 om 19:42

Rojo heeft inderdaad niet best gespeeld maar komt ook door zn blessures. Als ie fit is kan hij een bruikbare speler zijn

29 augustus 2016 om 20:04

Hij is een goede back-up voor shaw

IK denk niet dat hij helemaal past bij het fysieke spel in Engeland, ook al ziet hij er fysiek best sterk uit. Al zou ik hem wel houden als wisselspeler, zo slecht is hij namelijk niet.

Manchester United denkt nu van: "nu hij er toch is. Prima speler voor op de bank."

Nooit begrepen wat Louis v Gaal in deze speler zag en hij heeft tot nu toe ook niet het tegendeel bewezen. Voetballend geen haar beter dan Jones of Smalling, dus ik snap de keuze om hem te houden niet echt.

Hopen voor hem dat hij wat minuten krijgt om dat tegendeel minstens te kunnen bewijzen.

Ik ben gewoonweg geen fan van cvs zoals Rojo, Funes Mori en die Paulista. Niet constant, soms erg lomp en te wild.

29 augustus 2016 om 21:07

Als cv vind ik rojo matig en te onrustig. Alleen heeft van gaal hem gebruikt als lb bij shaw blessure en doet hij redelijk, alleen heeft hij zelf blessure gehad en moest hij zelf nog in vorm komen. Dus daarom vind ik hem handig om hem als back-up behouden voor shaw.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren