Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ultee zegt buitenland af en tekent als hoofdcoach in Keuken Kampioen Divisie

Laatste update:

Sjors Ultee is de nieuwe hoofdtrainer van TOP Oss, zo meldt onder meer De Telegraaf. De 36-jarige Utrechter is bij de Noord-Brabantse club aangesteld als opvolger van Ruud Brood, die na het seizoen afscheid neemt.

Ultee werd in oktober vanwege de slechte seizoensstart ontslagen als trainer van SC Cambuur, waar Henk de Jong na een periode van ziekte terugkeerde op zijn post als hoofdcoach.

Aanbiedingen uit het buitenland konden Ultee de afgelopen tijd niet overtuigen. Eerder was Ultee enkele seizoenen hoofdtrainer van Fortuna Sittard. Ook werkte hij als assistent- en jeugdtrainer bij FC Utrecht, FC Twente en Helmond Sport.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Een aantal weken geleden maakte TOP Oss al bekend dat besloten is om uit elkaar te gaan met Brood. De huidige coach tekende vorig jaar een eenjarig contract, dat niet verlengd werd.

TOP Oss is bezig aan een moeizaam seizoen. Na een dramatische start stond de ploeg van Brood zelfs onderaan in de Keuken Kampioen Divisie. Na de winterstop herstelde TOP zich enigszins, met een zeventiende plaats tot gevolg.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van assistent bij Utrecht onder Ten Hag naar hoofdcoach bij Fortuna, naar Cambuur en nu TOP Oss.

Ultee doet aan een omgekeerd carrièrepad.

22 april 2024 om 18:16

Hij voelt zich in ieder geval niet te groot voor een club als Top. Siert hem wel vind ik

22 april 2024 om 18:26

Dat is ie ook zeker niet.

22 april 2024 om 20:25

Nou ja, de kans is ook wel groot dat er geen betere club meer kwam. Leuk hoor, die praatjes over het buitenland, maar er wordt niet verteld wat voor clubs dat zijn. We hebben het vast niet over clubs uit middelgrote competities, want daar zou hij het driedubbele verdienen (op z'n minst). Ga er dus maar vanuit dat Top Oss zo'n beetje de meest aansprekende club was die geintesseerd was.

22 april 2024 om 21:16

En waarom zou Sjors Ultee te groot zijn voor TOP? Wat een teksten zijn dit.

22 april 2024 om 18:57

Eerlijk is Eerlijk, assistent is heel iets anders dan hoofdtrainer, die kun je mijn inziens niet perse meenemen in je opmerking en bij Cambuur had hij gewoon pech me de keus. Cambuur zit in een neerwaardse spiraal, dat blijkt ook wel omdat z'n opvolger Henk de Jong het niet beter doet. Fortuna was ook alles behalve rustig met de Turkse investeerde en Turkse speler(s) die veel invloed hadden.

Hopelijk heeft Ultee hier van geleerd en stapt hij nu in bij een club waar hij rustig zijn ding kan doen en kan gaan bouwen. Ken hem alleen van de tijd van Cambuur (gezien ik daar wel kom) maar dat hij wel goede trainer kan zijn maar nog wat ervaring moet op doen.

22 april 2024 om 19:33

Opvallend inderdaad. Aan de andere kant; hij is nog steeds pas 36 en heeft al mooie clubs op zijn naam staan. Goed presteren bij Top kan hem wellicht een mooie middenmoter opleveren als vervolgstap.

Hopen voor hem dat hij goed doet. Vond dat hij het niet goed deed bij Cambuur. Maar je kan alles wat fout is gegaan bij Cambuur hem niet aanrekenen. Toen in mei bekend werd dat Henk volledig zou herstellen en ook een contract voor dit seizoen had, kon je uittekenen, dat bij elke slechte uitslag het publiek om Henk ging schreeuwen en een vertrek onontkomelijk zou worden.

Tja, de leeftijd heeft hij meezitten, maar hij heeft eigenlijk nog geen moment echt overtuigd. Hij heeft het ook niet per se dramatisch gedaan of iets dergelijks, maar als je qua CV in een neerwaartse spiraal zit, zijn dit soort avonturen eigenlijk al je laatste kans om op relatief korte termijn weer een Eredivisie-club te coachen. Als hij bij Top Oss ook ontslagen wordt, vraag ik me af of hij nog aan de bak komt als hoofdcoach bij een BVO.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren