Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitgerekend Malen doet PSV pijn met knappe goal; Luuk de Jong maakt gelijk

Laatste update:

Donyell Malen heeft Borussia Dortmund dinsdagavond op voorsprong gebracht tegen PSV. De aanvaller, die voor het eerst in zijn loopbaan tégen PSV speelt, had na een sterke demarrage over de rechterkant van het strafschopgebied wat geluk dat zijn schot via een blok van Sergiño Dest binnenviel: 0-1. Luuk de Jong zorgde in de tweede helft via een penalty voor een 1-1 tussenstand.

PSV begon sterk tegen Dortmund, dat de controle gaandeweg de eerste helft steeds meer in handen leek te nemen. Knullig balverlies op eigen helft van Malik Tillman leidde de openingstreffer in.

Marcel Sabitzer vond Malen, die over de rechterzijde van het strafschopgebied versnelde. Het schot van de aanvaller vloog via de onderkant van de lat binnen in de korte hoek. Dest zat er onderweg nog licht aan. Malen, die tussen 2018 en 2021 in het eerste van PSV speelde, vierde zijn doelpunt in het Philips Stadion ingetogen.

Vroeg in de tweede helft kwam PSV terug via een penalty, die gegeven werd voor een overtreding van Mats Hummels op Tillman. De Duitse verdediger claimde de bal te spelen en dat leek ook zo op de beelden, maar de strafschop bleef staan. De Jong knalde van elf meter raak: 1-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Weer een klassiek lesje in effectiviteit zo. PSV had toch gewoon al moeten scoren met die mogelijkheden. Dat kaarten vragen blijf ik toch zo ongekend irritant vinden overigens.

20 februari 2024 om 21:46

Het Bosz effect , ik heb Psv nog nooit zo aanvallend gezien, maar ook nog nooit zo ineffectief 😛

20 februari 2024 om 21:50

Pfffff wel achterstand maar wat speelt psv gedurfd. Heerlijk hoe psv speelt

20 februari 2024 om 21:52

Heerlijk welke tactiek er is gekozen. Maar middenveld geeft nog niet echt thuis, en dest en Lozano vallen me ook wat tegen. Boscagli overigens weer fantastisch!

20 februari 2024 om 22:02

Lozano speelt juist behoorlijk goed maar heeft alleen pech dat al die overtredingen op hem die geel waard zijn geen geel krijgen en hijzelf voor iets pietluttigs wel geel kreeg

20 februari 2024 om 22:50

Lozano speelde ijverig, maar toch niet goed?

20 februari 2024 om 21:47

Lesje of toch een stukje kwaliteit…. Je zag hem in die fase wel aankomen. Zelf zijn we niet scherp genoeg.

20 februari 2024 om 21:49

Tja was toch zo'n beetje enige gevaar van Dortmund. Ook nog eens van richting veranderd..

20 februari 2024 om 21:49

Als iemand in de rust die Ryerson nog even een (overigens terechte) gele kaart geeft kan Lozano de 2e helft misschien weer verder met de echte wedstrijd.

20 februari 2024 om 21:58

Ik zie lozano ook zo zijn 2e gele kaart pakken. Man wat is hij weer irritant aan het kaarten vragen.

20 februari 2024 om 21:50

Irritant, ja. Ook begrijpelijk dat Lozano er gek van wordt. Die Ryerson heeft al een stuk of 4 of 5 overtredingen mogen maken.

20 februari 2024 om 22:10

Ongetwijfeld, maar na iedere overtreding zie je dat gebaartje weer van hem. Gewoon een nare eigenschap.

De zijkant zijn gewoon te zwak. De rechts en linksbuiten hebben niet bepaald hun dag…

20 februari 2024 om 21:50

Maak me meer zorgen om het middenveld. Al begint Saibari er wel meer in te komen.

Tja, als je ze zelf niet afmaakt doet de tegenstander het wel. Wel klasse van Malen dat hij zich inhoudt.

20 februari 2024 om 21:52

Zeker is Malen rustig gejuicht. Respect.

20 februari 2024 om 22:05

Ik vind dat inhouden altijd zo kansloos… je voetbalt voor een andere club, maar je kan toch wel juichen??? Ik zou zeker nog wel harder juichen dan normaal.

20 februari 2024 om 23:10

@Pascal14 Dat heeft te maken met respect van de speler naar het publiek en van het publiek naar de speler maar dat niet iedereen dat kan waarderen verbaast me niet.

Matige wedstrijd. Veel slordigheden van beide ploegen. Dortmund die na de 0-1 de wedstrijd probeert uit te spelen en dat al in de eerste helft. De 1-1 zit er wel aan te komen al komt dat meer door BVB dan PSV. PSV zeer matig. Desondanks kansen gecreëerd. Dat zegt wat over Dortmund dat geen schim is van wat het ooit is geweest. Sancho hopeloos uit vorm en speelt eigenlijk voor spek en bomen. Malen beste man aan de zijde van Dortmund. Bakayoko speelt ook een hele slechte wedstrijd maar dat vind ik ook een matige en zeer overschatte voetballer. Mist het verfijnde. Lozano veel dreiging, het meeste komt vanuit zijn kant. Gelijkspel.

Veerman, Bakayoko, Tilman eerste helft nauwelijks in balbezit geweest, in ieder geval niet op de manier zoals ze willen. Veel naar Lozano die er nauwelijks iets goeds mee doet, kan niet tippen aan Lang. Wat hij wel kan is duikelen, we hebben in Nederland wat duikelaars gehad, de Suarezjes en consorten maar Lozano steekt hier toch echt bovenuit. En een verslaggever die niet ziet dat hij duikelt en het vergelijkt met een andere overtreding die duidelijk heel was.

Dit is een perfecte avond voor Vertessen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren