Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitgelekt WhatsApp-bericht helpt niet: Telstar stelt opvolger Jonker aan

Laatste update:

Mike Snoei is de nieuwe hoofdtrainer van Telstar, zo maakt de club uit de Keuken Kampioen Divisie vrijdag wereldkundig. De 58-jarige coach is de opvolger van de onlangs vertrokken Andries Jonker, die in Velsen-Zuid tevens als technisch directeur fungeerde. Snoei, die voor een seizoen heeft getekend, werkte tussen 2017 en 2019 ook al bij Telstar. Hij werd drie jaar geleden opgevolgd door de inmiddels vertrokken Jonker.

Snoei zal overigens niet het takenpakket van de technisch directeur voor zijn rekening nemen, zo voegt Telstar toe aan het persbericht. De technische zaken komen namelijk in handen van de technische commissie van de Noord-Hollandse club. Telstar hoopt op een herhaling van het succesvolle seizoen 2017/18, toen men op de zesde plaats eindigde in de Keuken Kampioen Divisie en in de play-offs om promotie werd uitgeschakeld door De Graafschap. Snoei ontving destijds de Bronzen Stier voor Beste Trainer van de tweede periode en Gouden Stier voor Beste trainer van het seizoen.

Aanvoerder Glynor Plet kijkt uit naar de samenwerking met Snoei bij Telstar. "Wij als spelersgroep maakten ons zorgen en zochten middels een brief contact met de club. Helaas kwam die brief in de media terecht. Wij zijn blij dat er nu duidelijkheid is en hebben alle vertrouwen in Mike Snoei als nieuwe hoofdtrainer. We gaan er een mooi seizoen van maken", aldus de aanvaller, die daarmee verwijst naar een WhatsApp-bericht over Jonker die donderdag uitlekte in de media. De selectie van Telstar drong aan op de terugkeer van de vertrokken hoofdtrainer.

"Wij voelen dat aan en ook op kantoor is er veel onduidelijk en onzeker. Tot aan vandaag (donderdag, red.) is er geen trainer aangesteld en de namen die rondzingen roepen vragen en hier en daar al weerstand op", zo schreef Plet namens de selectie van Telstar in het bericht dat in het bezit is gekomen van onder meer Voetbal International. "Dit komt ook omdat de groep het vertrek van Andries niet begrijpt noch ondersteunt. Omdat het niet eenvoudig zal zijn voor Telstar een goede vervanger te vinden, willen wij graag onze mening met jullie delen." Plet benadrukte tevens dat de teleurstellende negentiende plaats van afgelopen seizoen niet de schuld was van Jonker, die naar verluidt wel open zou staan voor een terugkeer bij de club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Andries jonker, kan altijd wel lachen om hem als hij praat. Bedoelt het vaak goed, mag hem wel. Ik heb alleen niet zo veel vertrouwen in zijn kwaliteiten. Maar je weet in ieder geval dat als je geen baan kan vinden, dat Louis je wel aan een assistentschap kan helpen, Andries.
Benieuwd of Mike snoei beter kan presteren.

Jonker heeft in zijn eerste seizoenen bij Telstar echt enorm goed gebruik kunnen maken van zijn netwerk, helaas heeft dat te weinig opgeleverd. Ik vraag me af of Snoei de juiste keuze is, al zal er voor Telstar weinig te kiezen zijn.

De weg omhoog is voor Telstar bijna niet te belopen, ze hebben geloof ik al jaren het kleinste budget voor spelers en dat zal denk ik niet snel veranderen. Hopelijk kunnen ze toch weer een aantal keer richting plek 7/8 gaan werken. Ik verwacht niet dat ik in mijn leven ga zien dat Telstar in de Eredivisie zal gaan spelen, maar als je ziet wat de play offs toentertijd hebben losgemaakt hier in de regio denk ik dat de potentie voor meer en grotere sponsoren er zeker is.

10 juni 2022 om 18:52

De kracht van telstar is altijd geweest het empatische vermogen in de directies. Niet alleen maar beleid obv cijfers, soms keuzes obv het menselijk aspect. En ja, ik denk ook niet dat ik ze ooit ga zien in de eredivisie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren