Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Uitdaging’ voor Servië: ‘Hij is een van de beste spelers uit de historie’

Laatste update:

Servië hervat de EK-kwalificatiereeks zondagavond met een uitwedstrijd tegen Portugal. Het team van bondscoach Radovan Curcic lijkt vooral te moeten letten op steraanvaller Cristiano Ronaldo, maar Branislav Ivanovic maakt zich geen enkele zorgen. De verdediger van Chelsea is wel wat gewend.

/

“Ronaldo is een van de beste spelers uit de voetbalgeschiedenis, dus het wordt niet makkelijk. Hij bewijst iedere week weer dat hij tot de top behoort en weet hoe hij met de druk om moet gaan. Het wordt voor ons een grote uitdaging om hem af te stoppen, maar ik ben ervan overtuigd dat wij de kwaliteit hebben om met de situatie te dealen”, zegt Ivanovic tegen Perform.

Servië staat in Groep I met één punt op een gedeelde laatste plaats. Portugal heeft vijf punten meer en hoeft alleen Denemarken voorrang te verlenen op de ranglijst. Ivanovic spreekt dan ook van een ‘cruciaal duel’: “We hadden verwacht na drie speelronden meer punten te hebben, dus het wordt een immens belangrijke wedstrijd. Portugal heeft een geweldig team en is de favoriet, maar heeft thuis ook verloren van Albanië. Er liggen dus kansen.”

Wat verwacht jij van Portugal - Servië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Thuis werd verloren van Albanië zonder Ronaldo. Daarna heeft Ronaldo hoogst persoonlijk de punten bezorgd voor zijn Portugal tegen Denemarken uit en Armenië thuis.

Voor mij in de top 10 allerbeste ooit maar bij lange na niet op de eerste plek. Vind hem wel erg goed.

27 maart 2015 om 19:16

Je hebt een oorlog gestart...

Servië heeft dikwijls hoge verwachtingen maar kan deze vaak niet omzetten. De Kroaten komen dan meestal verder. Nog steeds jammer dat die goede Joegoslavische ploeg van eind jaren tachtig begin jaren negentig uit elkaar viel.

27 maart 2015 om 19:28

Moet je dan ook voorstellen wat een goed team Joegoslavië nu zou hebben.

28 maart 2015 om 00:01

Ja wat een team zou dat zujn zeg. Begovic en Handanovic voor op doel, Ivanovic Vidic Subotic Kolarov in de verdediging.
En dan Modric Matic Pjanic Raketic op het middenveld. En dan Dzeko en Jovetic in de spits. Met nog reserves als Kovacic Kolasinac en de wat ervaren spelers als Srna Lulic en ik vergeet er vast nog wel een paar maar wat een team zou dat zijn zeg.

Denk 2-1 voor Servie portugal is niet in vorm en ik zie Servie dat wel afstraffen.

Dit is typisch weer voorafgaand gepraat om de druk op de tegenstander te leggen.

Ik als servier hoop op een punt.
Met een punt kunnen we ook nog verder' ik hou veel van me land maar ben erg tealisitisch servie wint uit nooit van grote ploegen vaak gelijk.
Als het in servie was dan kan het wel..
Denk (hoop). Dat servie nog wel door gaat doormiddel van barage..

Come on srbijaaa kwalitiet genoeg .. Winnaars mentaliteit ontbreekt

28 maart 2015 om 01:10

Goed dat je dat als Serviër zelf ook zo ziet. Jullie hebben vaak prachtige spelers maar om onverklaarbare redenen gaat het regelmatig mis. Vroeger stojkovic was ook zo'n schitterende speler. Ik vind het als buitenstaander best opvallend dat Kroatië soms wel die stappen kan maken.

Ze hebben in ieder geval geen slechte verdediging handanovic ook denk ik Ivanovic nastatic kolarov en vidic als ik een fout gemaakt verbeter me aub

28 maart 2015 om 00:25

Handanovic is toch Slowaaks of heb ik het fout?

Probleem met portugal is dat het de laatste jaren zon rukelftal is... Ik heb echt meelij met ronaldo topper maar in t elftal een mislukkeling om de een of andere reden missen ze toch iets waardoor ze nooit ver komen.. Ik als servier zie eigenlijk 3 punten voor servie(hoop ik) binnen komen als ze er echt voor gaan. Eerlijk gezegd moeten ze 1 speler afstoppen lukt dat dan is t klaar. Idemo srbija!!!

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren