Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitblinker van Ajax uitgeroepen tot Speler van de Week in Champions League

Laatste update:

Dusan Tadic is op de website van de UEFA verkozen tot Speler van de Week in de Champions League. De aanvoerder van Ajax wordt bekroond voor zijn uitstekende prestatie in de wedstrijd tegen FC Midtjylland (3-1 winst), waarin hij twee fraaie assists gaf. Tadic troeft onder meer Bruno Fernandes van Manchester United af, die tegen Istanbul Basaksehir (4-1 winst) een wereldgoal maakte.

Tadic speelde tegen Midtjylland vanaf de linkerflank en koos vlak voor rust niet voor een voorzet richting spits Lassina Traoré, maar een pass op de rand van de zestien naar Ryan Gravenberch. De middenvelder schoot de bal prachtig via de onderkant van de lat binnen. Twee minuten later kwam Tadic in het centrum van de aanval aan de bal en zag hij Noussair Mazraoui diepgaan, die hij met een perfecte steekpass bediende. De rechtsback van Ajax nam knap aan en rondde met een lage schuiver af.

De samenvatting van Ajax - FC Midtjylland

Bruno Fernandes schoot tegen Basaksehir een afvallende bal vanaf de rand van de zestien kiezelhard in de kruising. Daarnaast maakte de Portugees ook het tweede doelpunt, door te profiteren van een blunder van doelman Mert Günok. Overigens kreeg Bruno Fernandes voor zijn eerste doelpunt wél de onderscheiding Doelpunt van de Week, waarmee hij de treffer van Gravenberch versloeg.

Naast Tadic en Bruno Fernandes was ook Robin Gosens genomineerd voor Speler van de Week. De linkervleugelspeler van Atalanta had met een doelpunt een belangrijk aandeel in de knappe overwinning op Anfield tegen Liverpool (2-0). Gosens werd door Hans Hateboer aangespeeld met het hoofd en zette van een meter of zes zijn binnenkant doeltreffend tegen de bal. Ook Jadon Sancho behoorde tot de gegadigden; de aanvaller van Borussia Dortmund had met een assist en doelpunt een groot aandeel in de winst tegen Club Brugge (3-0).

Is de uitverkiezing van Dusan Tadic als Speler van de Week terecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terecht! Speelde een puike wedstrijd gaat altijd voorop in de strijd. Wel zou ik willen zien dat als Mo en Anthony weer fit zijn dat Tadic weer in de spits gaat neres op links Anthony op rechts en een middenveld met Klaassen, Kudus en Ryan

27 november 2020 om 17:55

Winterstop een echt stabiele verdediger halen en dan ga je meedoen in de CL

27 november 2020 om 18:16

Nah, we hebben afgelopen jaren met Magallan, Alvarez en Schuurs voor bijna 30mln aan verdedigers gehaald. waarvan de laatste twee echt voor de toekomst, ondanks dat ik ook af en toe een hartverzakking krijg van Schuurs in de CL doet hij het lang zo slecht nog niet voor iemand die zijn eerste echte seizoen in de basis nu speelt.

28 november 2020 om 23:25

Ik heb t dan ook over halve finale taferelen. Daar komt schuurs nog wel te kort voor.

27 november 2020 om 18:21

Precies dat hoop ik ook! Ben benieuwd of ETH dat ook zo ziet. Traore en Labyad heeft hij toch hoog zitten

27 november 2020 om 19:32

Zoals hij al vaak heeft gezegd in Nederland is dat prima. Dan hoef je ook geen uitzakkende spits want dan dekken verdedigers wel vaak door. Labyad is bij een blessure van de nummer 10 een prima backup maar ik verwacht wel dat Kudus gewoon weer basis staat als die terug is. En met Anthony en Neres fit zal Tadic ook gewoon spits spelen.

Verassend! Speelde heel sterk natuurlijk, maar Gravenberch viel wel meer op. Tadic blijkt toch een extreem stabiele kracht te zijn voor dit ajax

27 november 2020 om 18:54

Ik vind het vooral gek dat Tadic deze wint, omdat dit de stemmen van het publiek waren. Niemand buiten Ajax fans heeft zitten kijken naar die wedstrijd, en vaak zie je toch dat er automatisch gestemd wordt op spelers van de top clubs. Blij verrast!

27 november 2020 om 19:17

Ik denk dat er genoeg niet ajax supporters hebben gekeken😉

27 november 2020 om 19:32

Ik volg vaak via Reddit de Champions League wedstrijden en daar zie je echt wel dat internationale fans veel belangstelling hebben voor Ajax. Bovendien hebben ze in meerdere landen zo'n switch programma en krijgt iedereen de samenvattingen te zien

Tadic bewijst nog elke week weer zijn meerwaarde, wat een prachtige speler. Wij ajacieden mogen blij zijn dat Overmars hem heeft kunnen strikken en behouden, want ik denk dat hij moeilijker te vervangen gaat zijn dan Ziyech.

27 november 2020 om 20:38

Mwah. Denk dat dat wel meevalt. Het zal vergelijkbaar zijn, en de speelstijl zal weer aangepast moeten worden. Want er zit nu ook niemand in het team die de ballen geeft die Ziyech gaf. En dat zie je terug in dat een Promes een stuk minder waard is. Tadić is geweldig, maar ook dat zal weer opgevangen worden. Misschien niet 1 op 1, maar toch.

Ik denk dat Tadic baat heeft gehad van de coronastop. Heeft vanaf zijn laatste seizoen Southampton non stop gespeeld (WK met Servie, lange seizoen Ajax). Bij Ajax speelde hij echt alles zonder gewisseld te worden. Je merkt dat hij weer makkelijker zijn acties maakt en wederom veel betrokken is bij de doelpunten.

27 november 2020 om 18:19

Ik denk dat de slechte vorm van Tadic vorig jaar ook te maken had met de blessures van Promes, Neres, Labyad en Ziyech waardoor opeens alle aanvallen via hem moesten lopen. voor die periode had hij namelijk gewoon een ouderwets sterke start van het seizoen, dat heeft hij dit seizoen ook weer omdat hij spelers als Neres, Antony en Labyad ook in staat zijn kansen te creëren en Traoré fysieke veel werk van Tadic overneemt.

27 november 2020 om 20:41

Dit dus. Tadić is de enige die fit is gebleven vorig seizoen. Vond de kritiek op hem onterecht. Sowieso omdat het qua statistieken ook nog steeds onwijs goed was. Alleen was het spel zelf niet zo goed als twee jaar terug. Maar dat is ook helemaal geen schande.

28 november 2020 om 12:35

Tuurlijk had Tadic ook wel zijn dipje, zijn afwerking een passes waren lang niet zo goed als voorheen. Maar het is voor een tegenstander wel heel makkelijk als je alleen Tadic strak hoeft te dekken omdat de andere aanvallers Huntelaar en Babel waren en het middenveld totaal geen creativiteit in de benen had.

Wat was hij weer goed he? Ik hoop dat hij tegen Liverpool in de spits kan met Anthony en Neres om hem heen. Als Neres zo speelt als deze week, zouden we het Liverpool best wel een heel moeilijk kunnen maken. Hopelijk volgt er dan dit keer wel resultaat!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren