Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitblinker Oussama Tannane knikkert oude club uit het bekertoernooi

Laatste update:

Vitesse heeft de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker bereikt. In de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd tegen Heracles Almelo was Oussama Tannane de grote man met een doelpunt en een assist, terwijl Tim Matavz de tweede treffer voor zijn rekening nam. Voor Vitesse wacht bij de laatste acht nu een ontmoeting met Ajax of SV Spakenburg, die later op de avond tegenover elkaar staan.

De toeschouwers in het Erve Asito kregen niet bepaald een aantrekkelijke eerste helft voorgeschoteld. Het enige schot op doel in de eerste 45 minuten leverde direct een treffer op. Tannane mocht aan de rechterkant van het veld, halverwege de helft van Heracles, aanleggen vanuit een vrije trap. Zijn inzet ging aan alles en iedereen voorbij en viel bij de tweede paal binnen: 0-1. De aanvaller van Vitesse had al snel in de beginfase een goede mogelijkheid laten liggen, toen zijn inzet naast het doel van Heracles-sluitpost Michael Brouwer belandde.

Heracles stelde daar in de eerste helft slechts één goede kans tegenover, toen Mauro Junior er niet in slaagde om het leer goed te raken. Tannane leek in de eerste helft last te hebben, maar hij verscheen na rust wel gewoon aan de aftrap. Dat gold niet voor Teun Bijleveld en Mohammed Osman, die plaats moesten maken voor Jeremy Cijntje en Silvester van der Water. Laatstgenoemde toonde zich direct dreigend, maar zag zijn inzet gekeerd worden door Vitesse-doelman Remko Pasveer.

Na een uur spelen leek Vitesse de wedstrijd op slot te gooien. Tannane bediende Matavz, die met een subtiel stiftje Brouwer wist te verschalken. De Sloveen had met het hoofd, op aangeven van Tannane, ook nog zijn tweede van de avond kunnen maken, maar uiteindelijk bleef de 0-2 stand op het scorebord in Almelo. Vitesse neemt het nu in de volgende ronde in eigen stadion op tegen de winnaar van de ontmoeting tussen Ajax en tweededivisionist SV Spakenburg.

Terechte uitslag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dik verdiende overwinning. Niet hoogstaand los van een aantal momenten, met name de 0-2. Neem aan dat Patrick Vroegh in de basis blijft staan. Speelde een prima pot! Op naar een mooie pot tegen Ajax in de volgende ronde!

De uitblinker was de kijker die hier de wedstrijd heeft uitgezeten. Wat een ongelofelijk saaie en slechte pot. Maar goed, weer een overwinning en door in de beker!

Leeft ook lekker dat bekervoetbal...
toch snelste route naar Europa maar beetje knokken is er niet bij

Wordt tijd dat er een andere opzet komt voor de beker. Zit totaal niets in deze wedstrijden.
Zowel de entourage als de instelling. 😭

22 januari 2020 om 21:49

Was vanavond aanwezig maar idd wat een treurigheid! Stadion was nog niet voor de helft gevuld.

22 januari 2020 om 23:20

Het was inderdaad niet veel maar knock-out wedstrijden is doorgaans toch wel de meest spannende manier. Wat voor opzet zou je suggereren? De inzet moet van de teams komen. De beker is de kortste weg naar Europees voetbal dus dat zou genoeg motivatie moeten geven. Entourage ligt aan de supporters natuurlijk.

Denk dat vanavond alle ingrediënten aanwezig waren voor een spannende bekerwedstrijd maar het kwam er helaas niet uit. Zie alleen de oplossing (nog) niet in het veranderen van de opzet.

Toch wel een verschil of je wel de beschikking hebt over tannane en bazoer, of niet. Ze maken Vitesse 2 klasses beter en een wedstrijd als deze leuker met hun acties. Ook Matavz wordt weer in stelling gebracht. Verder een weinig verheffende pot voetbal.

Slusky heeft de pech gehad dat tanane geblesseerd raakte. Was tot zijn blessure de smaakmaker. Je ziet het weer. 2 wedstrijden terug 2 goals en 2 assists alweer

23 januari 2020 om 02:38

En je denkt dat dat niets met tactiek te maken heeft maar louter pech?

Sturing krijt gewoon Vitesse op de rit. Spel is natuurlijk nog niet de volle honderd procent goed, maar bij vlagen leuk voetbal kunnen zien. Natuurlijk is Tannane de spelmaker. Inzicht snelheid en hij kan een man passeren. Blijf alleen de centrale verdedigers niet echt sterk vinden . Vooral ibispo mag van mij vervangen worden . Nu eerst Emmen pakken , dit soort wedstrijden moeten zeker gewonnen worden .ajax wordt een kluif in de beker , maar ja de bal is rond , Forza Vitesse

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren