Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Udinese gaat aan de haal met gewilde Kitoko

Laatste update:

Udinese is de winnaar geworden in de strijd om de handtekening van Ritchie Kitoko. De 21-jarige middenvelder wordt donderdag officieel gepresenteerd als speler van de Bianconeri, meldt de club via haar website. Liverpool en Arsenal zouden ook in de markt zijn geweest om Kitoko over te nemen van Albacete.

Kitoko, die in Congo geboren werd maar over een Belgisch paspoort beschikt, beleefde vorig seizoen zijn doorbraak bij de club uit de Spaanse Segunda División. Met dertig basisplaatsen, drie invalbeurten en drie treffers behoorde hij tot de sterkhouders van Albacete. In mei van dit jaar nodigde Belgisch interim-bondscoach Frank Vercauteren hem al uit voor de Kirin Cup, een vriendschappelijk landentoernooi in Japan.

Udinese doet geen mededelingen over de hoogte van de transfersom. Vermoed wordt dat de Serie A-club zo’n twee miljoen euro overmaakt aan de Spaanse eersteklasser. Vanuit Engeland werden Liverpool en Arsenal ook genoemd als gegadigden, maar beide clubs maakten die interesse niet officieel kenbaar bij Albacete.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie speler sterk en snel maar Italiaanse competitie is moeilijk voor een jonge speler.

Liverpool en Arsenal ook genoemd als gegadigden, maar beide clubs maakten die interesse niet officieel kenbaar bij Albacete.

Geloof dat ze dan ook niet echt interesse hadden, anders maak je die wel kenbaar lijkt mij.

20 augustus 2009 om 16:01

Ik denk het ook niet. Die interesse van Arsenal dateert al van de winterstop. En dat van Liverpool is volgens mij gazettenpraat omdat de coach van Albacete aan de slag ging bij Liverpool en dan brengen ze Albacete's revelatie gewoon snel in verband met Lfc.

Ik ken die speler niet, maar het zal zeker een goeie moeten zijn. Udinese is de nummer 1 in het ontdekken van nieuwe talenten. Hij wordt wrs volgend jaar de opvolger van Kwadko Assamoah ( groot talent). En ik denk nu dat Udinese hem voor 1 jaar in de serie B wil laten groeien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren