Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tweede ‘transfer’ van AZ wordt afgewend: ‘Ik ben inderdaad gepolst’

Laatste update:
/

Earnest Stewart verlaat AZ per 1 januari voor een nieuwe uitdaging als directeur bij Philadelphia Union in de Major League Soccer. Robert Eenhoorn blijft als algemeen directeur en krijgt Max Huiberts naast zich als nieuwe directeur voetbalzaken. Zelf had Eenhoorn net als Stewart weg kunnen gaan, maar dat doet hij niet.

De voormalig honkballer laat aan De Telegraaf weten niets te doen met de aanbieding die hij kreeg. “Ik ben inderdaad gepolst. De betrokken partij was afkomstig uit de honkbalwereld”, legt Eenhoorn uit. Hij ging er niet op in, omdat hij een commitment heeft naar AZ.

Eenhoorn, die zelf vorig jaar Toon Gerbrands opvolgde na diens vertrek naar PSV, zegt dat hij zich verplicht voelt te blijven nu er een aantal mensen weggaat. Behalve Stewart raakt AZ namelijk ook hoofd jeugdopleiding Aloys Wijnker kwijt. De ochtendkrant weet dat hij naar de Amerikaanse voetbalbond vertrekt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

gelukkig blijft Eenhoorn bij AZ! Hij doet uitstekend zijn best.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren