Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Twee routes’ voor aanvalsduo Vitesse: ‘Verlengen of poging tot verkoop’

Laatste update:

Het moet binnen enkele weken duidelijk worden wat er gaat gebeuren met Mike Havenaar en Marcus Pedersen. De beide aanvallers staan nog één seizoen onder contract bij Vitesse en de Arnhemse club is niet van plan om het duo over een jaar transfervrij de deur uit te laten wandelen.

/

Havenaar en Pedersen maken samen met Jonathan Reis kans om deze jaargang de opvolger van de vertrokken topscorer Wilfried Bony te worden, maar de clubleiding van Vitesse wil wel dat de twee zich dan langer binden. “Voor jongens met een eenjarig contract zijn er twee routes: of ze verlengen hun contract of we proberen ze te verkopen”, legt technisch adviseur Ted van Leeuwen uit aan Voetbal International.

De Arnhemmers staan dus open voor een vertrek van Havenaar en Pedersen, maar volgens Van Leeuwen is de belangstelling die er voor het tweetal is momenteel nog niet serieus genoeg om al zaken te kunnen doen. Toen Reis afgelopen zondag niet in staat bleek om van start te kunnen gaan tegen Heracles Almelo kreeg Pedersen een basisplaats, die hij bekroonde met een treffer. Havenaar mocht later invallen.

Welke speler is het meest waardevol voor Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben een fan van Marcus goede complete spits. Ek -21 was hij echt goed snap niet waarom deze reis de voorkeur krijgt. De reis van psv was veel beter dan de reis nu.

7 augustus 2013 om 10:19

Ook ik vond hem op het Ek u21 een goeie indruk maken in de spits en zelfs als rechtsbuiten een goeie hardwerkende voetballer die zijn goals meepikt.

Havenaar is ook een type waar veel meer inzit dan wat we tot nu toe hebben gezien is ene beetje het type Toivonen, maar als je Havenaar een hele seizoen in de spits verwacht ik zeker wel 15 goals plus minus.

Voor een subtopper als vitesse is het toch wel een luxe om 3 spitsen te hebben van dit niveau. Ik zou toch kiezen voor Pedersen in de basis, hij is snel en gevaarlijk en hij kan er zomaar eens 20 inschieten

Zou Pedersen graag bij Utrecht zien maar het is een heel ander type dan Mulenga en ik verwacht dat Wouters wel een echte balvaste en fysiek sterke spits ziet in de punt.

7 augustus 2013 om 10:02

Ik denk ook dat het een goede zou zijn voor Utrecht. Wand er zit minder voetbal in de ploeg nu ze veel hebben verkocht. Dus een voetballende spits hebben ze wel nodig.

7 augustus 2013 om 11:10

Heeft Utrecht nog 1,5 miljoen liggen?

Lucas Piazon wordt eerste spits wat mij betreft, een héérlijke speler!

Havenaar en Pedersen vind ik beide goede spitsen

Kakuta - Piazon - Ibarra
Cuevas - Janssen - Vejinovic
Aanholt - Kashia - Van der Heijden - Leerdam
Piet

Kashia v/d heijden volgens mij omgekeerd maar dat boeit niet

7 augustus 2013 om 10:10

Piazon is geen spits maar een lm/cam. Verder vindt ik pedersen beter dan Havenaar.. Maar dat is ook niet zo moeilijk ik vindt die Havenaar 3x niks

7 augustus 2013 om 10:11

Ik vind leerdam beter op het middenveld misschien inplaats van Janssen. Wand ik denk niet dat hij 45 wedstrijden per jaar kan spelen. Met Europa league erbij.

7 augustus 2013 om 10:13

Ik denk dat Bosz er niet voor zal kiezen om leerdam rb te zetten. Hij heeft aangegeven hem meer als middenvelder te zien/gebruiken. Kan natuurlijk nog steeds, maar verwacht van niet. Wie er wel moet staan, behalve vd Struijk??? geen idee.

7 augustus 2013 om 10:14

Ik zie Leerdam liever op het middenveld spelen, maar ik zie ook graag Vejinovic in de basis.
Met Leerdam op het middenveld ging het opbouwen sneller (tegen Heracles).

7 augustus 2013 om 10:19

Piazon is geen spits. Dus dat wordt lastig. Ze zijn bezig met El Hamdaoui te huren. Als dat lukt heb je er zeker 20 goals bij.
Zolang deze 2 niet bij tekenen kunnen ze rustig plaats nemen op het bankje, of vertrekken. Simpel.
Al moeten we er alles aan doen om die Reis niet meer te zien voetballen hier in Arnhem. Wat een verschrikking is dat.

Ik hoop op deze opstelling. Een goede rechtsback en een sterke cv erbij. en we zijn weer op Oorlogs sterkte.

Struijkie eruit voor een aankoop dan. En vd Heijden er ook uit voor een aankoop .

Zo krijg je een breede selectie. Ik zet die nieuwe Cuevas er nog niet in. Ik ken die speler niet. En gezien Theo niet elke pot kan ballen zal die zo zijn minuten maken.

piet
struijk
kashia
vd heijden
aanholt
leerdam
piazon
theo
ibarra
el hamdaoui
kakuta
7 augustus 2013 om 11:14

Dat van El Hamdaoui word door de club zelf ontkent. Ik mag ook hopen dat het onzin is. In de vorm van Reis, Chanturia, Pedersen en Janssen hebben we al genoeg lastige 'straatschoffies' in de selectie. Het zal helaas wel nooit gebeuren, maar ik hoop dat Reis zo snel mogelijk verkocht word zodat deze twee echte spitsen hun contract met een gerust hart kunnen verlengen...

p.s. Heet jij toevallig zuid-as of hasclan op het forum? Van der Heijden is momenteel onze beste verdediger en die wil jij eruit halen. Haal dan Kashia eruit, die is al maanden de weg kwijt...

7 augustus 2013 om 11:34

Als Tedje iets ontkracht is het vaak de wel zo. Dat weten we onderhand.

En ik zit niet niet op het forum. Zoveel vrije tijd heb ik ook weer niet

Maar Kashia is ee prima speler. Toen Kalas naast hem stond was er geen doorkomen aan. Kashia moet nu heel veel zelf doen. Daardoor raakt hij zijn concentratie kwijt. vd Heijden is een prima voetballer. Maar totaal geen verdediger. Vind ik dan.

Je heb gelijk over Reis. Die man ben ik liever vandaag nog kwijt dan morgen.

7 augustus 2013 om 11:59

ik vind el hamdoui niet nodig, gewoon reis lozen en het pedersen en havenaar laten uitvechten in de spits en 1 van hen kan ook nog om de spits heen spelen. ik ben het met je eens dat leerdam beter tot zijn recht komt op het middenveld, maar vdstruijk wil ik er nooit meer inzien dus daarvoor idd een aankoop. als er een nieuwe cv komt dan liever kashia eruit, die speelt drama de laatste tijd

7 augustus 2013 om 12:09

Ik vraag me dan af, ligt het aan Kashia dat hij toen zo goed was of ligt dat aan Kalas? Gezien vorig seizoen en begin van dit seizoen ben ik geneigd om te zeggen dat Kashia overschat is en hij vooral zo goed was door de aanwezigheid van Kalas en Annan waardoor veel van de gaten die hij liet vallen door hen opgevuld werden.

7 augustus 2013 om 13:18

Kashia is een hele goede verdediger, maar op zijn beste met een sterke centrale verdediger naast hem. Van der Heijden is een leuke voetballende verdediger, maar niet goed voor de top als Lcv. En hierdoor zie je Kashia nu ook foutjes maken...

Daarom zou een sterke LCV heel wenselijk zijn.

Wat de spitsen betreft; hadden beiden geen optie voor nog een jaar in hun contract ?

7 augustus 2013 om 13:29

Met alle respect maar ik vind Kashia toch echt veel fouten maken, in de voorbereiding ook weer.

Centraal achterin zijn we echt een stuk zwakker vergeleken met Ajax of Psv.

Ik hoop dan ook echt dat er nog een versterking komt in de as achterin. Kalas gaat het helaas niet worden.

ik zit dit net te verkondigen op de andere topics van Vitesse. Daarom is er belangstelling voor El Hamdaoui. Zolang hun niet tekenen staan ze ernaat of kunnen ze vertrekken.

Logisch ook. Dit doen de grote clubs in Nederland ook. Graag of niet.

kunnen we niet reis verkopen? Want Pedersen en Havenaar vormen een goed duo!

7 augustus 2013 om 13:26

Klopt helemaal !
Reis gaat er niet komen. Probeer die van de hand te doen. Met Pedersen en Havenaar heb je 2 uitstekende spitsen.

Met de evt komst van Piazon heb je een geweldige aanvallende middenvelder ! Én veel voetbal op je middenveld met Janssen en Vejinovic.

Ik zou overstappen op een 4-4-2 systeem (in Kakuta zie ik het ook niet zo zitten). Met een sleurende Pedersen en de snelle Ibarra kun je genoeg goals maken. En Van Aanholt kan mooi de ruimte links voorin benutten.

Velthuizen
Struijk
Kashia
Aank/huurl
Aanholt
Leerdam
Vejinovic
Piazon
Janssen
Ibarra
Pedersen

Alles leuk em aardig, maar vd heijden verdient het meer dan kashia te spelen, kashia gaat verder met waar die mee eindigde afgelopen seizoen, dramatisch. Vd heijden is op dit moment gewoon een steunpilaar! Je kan een goede vc (ake) huren en kashia rechtsback zetten, dat is immers ook zijn positie in het nationale elftal. Dan hen je gewoon een goed elftal dat sowieso met fey en psv kan concurreren. Ajax is denk ik met deze sele

7 augustus 2013 om 10:56

Dan krijg je dit elftal als alles doorgaat( las net dat ake nog steeds in beeld is)

Velthuizen

Kashia ake vd heijden aanholt


Leerdam janssen

Piazon

Ibarra hamdoui kakuta

7 augustus 2013 om 11:52

Ake wil niet naar de zwakke nederlandse competitie en wil het liefst bij Chelsea blijven of anders verhuurd worden naar een andere premierleague club, verder grappig dat je Hamdoui in de spits zet want die hebben we al (kijk maar naar de selectie van de beloften) El Hamdaoui zal voor zover ik gehoord heb niet komen, Piazon lijkt me een geweldige aanwinst en die Cuevas kan ook lekker ballen maar waar moet je hem neerzetten? want juist de linkerflank is bij Vitesse het best bezet.

Ik zie Pedersen graag een kans krijgen. Als hij verlengt en een aardig seizoen draait dan hebben we daar meer aan dan het huren van El Hamdoui.

Het huren van wat spelers vind ik niet per se slecht. Vitesse zal voorlopig moeten overbruggen tot de financiën in orde zijn en dan is het huren van meerwaarden gewoon prima. Echter moeten we daar zeker niet in doorschieten en op bijna elke positie een huurling neerzetten.

Een Havenaar of Pedersen hebben best wel wat kwaliteiten en die vertegenwoordigen tenminste nog wat waarde. Als er nergens meer een eigen speler staat krijgen we nooit van zijn leven meer broodnodige transferinkomsten. Ake huren zou mooi zijn. Cuevas heb ik geen idee van maar die mag wat mij betreft thuis blijven als Piazon komt.

Ik hoop dat de beide contracten worden verlengd. Vind zowel Pedersen als Havenaar prima spelers voor Vitesse en met het verlengen creëer je ook wat stabiliteit in de selectie.

Persoonlijk zou ik dan graag met Pedersen in de spits beginnen. Je zag tegen Heracles goed het verschil tussen hem en Reis. Pedersen jaagt vol door waardoor de keeper van Heracles alleen de bal nog maar naar voren kon trappen en Vitesse ving die bal steeds op waardoor we direct weer in balbezit kwamen en aan aanvallen konden denken. Met Reis heb je dat niet en kan de keeper van de tegenstander de bal in de ploeg houden waardoor we juist aan verdedigen moeten gaan denken.

De komst van Piazon zou ik enorm toejuichen. Hij is precies het type speler wat we nu nog missen op het middenveld. Een aanvallende middenvelder met creativiteit en scorend vermogen.

Reserves met Meerits, Mori, Propper, Tighadouini, Darri, van der Struijk, Vako en Gio

Piet
Leerdam
Kashia
Jari
van Aanholt
Vejinovic
Piazon
Janssen
Ibarra
Pedersen
Kakuta
7 augustus 2013 om 12:02

goeie opstelling idd, alleen hoop ik dat er nog een rb komt zodat leerdam op het middenveld komt, dan kan janssen zich meer met aanvallen bezighouden ipv verdedigen, leerdam kun je dan afwisselen met vejinovic. ook een nieuwe cv zou ik toejuichen, mori is geen concurrentie voor kashia en vd heijden, dus ik hoop op een betere cv dan hij die het deze spelers wat moeilijker kan maken

Pedersen mag wel naar Feyenoord komen. Gewoon al een contract aanbieden voor volgend jaar, als ik mvg was. Hier heb je je gewenste transfervrije spits, zit veel rek in deze jongen. Lekker met Makaay laten trainen en we hebben een uitstekende Feyenoordspits

logisch of verlengen of verkopen anders lopen ze gratis weg.

zie btw graag pedersen een wedstrijd of 10 in de basis, graag een keer een echte kans voor deze jongen

Ik zou gewoon weer zo als vorig jaar spelen met havenaar op 10
Kakuta/piazon pedersen ibarra
Piazon/kakuta havenaar vejinovic
Aanholt heijden kashia leerdam
Velthuizen

Met zo'n selectie kan je wel meedoen met die eerste(met veel strijdkracht) tweede derde plek.

Wissels zijn wel slecht behalve aanval
Chantoria tighaudini darri vako dat zijn goede wisselspelers in de aanval en op 10
Maar daar achter-,-
Vink(speelt nooit weet niet of die goed is)
Propper (al 3 jaar staat die vast met ontwikkeling)
Struijk (is nog redelijk maar niet goed genoeg voor de top)
Mori (grootste prutser ooit)
Reis (hoef ik niks over te zeggen)

7 augustus 2013 om 13:25

En janssen is goede wissel en moet strijden met vejinovic

Als Havenaar vertrekt zou Vitesse er niet veel slechter van worden. Wat een houterige klaas is dat zeg. Hij mag zijn handen dicht knijpen dat hij nog bij Vitesse mag spelen en nog wel in Europa ook.

Reis: dit is een voetballer voor met alle repect jupiler. deze speler kan geen bal aannemen, geen bal pasen, niet scoren.

Pedersen: hier zit potentie in, zet hem een jaar in de spits en je hebt ook 17 a 18 goals.

havenaar: de motoriek is een beetje ongelukkig maar hij werkt altijd ontzettend hard, en pikt ook zijn goaltjes mee.

ik denk pedersen en havenaar wel verlengen, bij allebei zit potentie in om goeie spitsen te worden.

Kashia waar ik mensen over hoor praten, laat zeker gaten vallen. kashia is bij georgie een verdedigende middenvelder. misschien dat wel een optie. en dan een goeie centrale verdediger halen.

7 augustus 2013 om 13:52

Ik zie liever Leerdam vm!

7 augustus 2013 om 14:05

ja leerdam deed het heel goed op het middenveld inderdaad!

El Hamdaoui hebben we zéker niet nodig, Reis mag van mij ook weg. Pedersen is de beste spits voor Vitesse. Als hij het hele seizoen basis staat, ben je zeker van 25 goals.

25 goals lijkt me wat overdreven. maar 15 tot 20 moet die jongen er wel kunnen maken. lijkt me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren