Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tuchtcommissie stelt onderzoek in naar gokkende Newcastle-middenvelder

Laatste update:

De tuchtcommissie van de Engelse voetbalbond heeft een onderzoek ingesteld naar Jack Colback. De middenvelder van Newcastle United zou hebben gegokt op voetbalwedstrijden en dat is in Engeland sinds april ten strengste verboden.

/

De Daily Mail meldt dat de 26-jarige Colback geen geld zou hebben gezet op duels die mogelijk van invloed zouden kunnen zijn op de degradatiestrijd van Newcastle, maar dat is voor de Engelse bond niet van belang. Voetballers in Engeland mogen simpelweg niet gokken op voetbalwedstrijden en die regel geldt ook voor trainers en stafleden.

Het verbod moet matchfixing tegengaan. Spelers blijven volgens de bond door het verbod ook gemakkelijker uit de schulden, waardoor zij minder gemakkelijk kunnen worden omgekocht. Hiernaast mogen spelers geen reclame maken voor wedkantoren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alsof die niet genoeg verdient ofzo ?

8 mei 2016 om 16:09

Het geeft sommige mensen een kick, het is niet voor niks één van de grootste verslavingen die er is.

Spelers mogen geen reclame maken voor wedkantoren, maar een wedkantoor als Bwin mag wel sponsor zijn van Manchester United?

Snap niet wat er mis is als je als voetbalspeler op een ander team wed dan je eigen team, zolang er geen sprake is van omkoping zou dit gewoon moeten kunnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren