Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Truc Urk-speler was resultaat van weddenschap: 'Ik moest het doen'

Laatste update:

Het bekerduel tussen SV Urk en Ajax kende een opmerkelijk moment. Kort voor rust, bij een 0-3 achterstand, kreeg Klaas Kramer de bal in de voeten aangespeeld en had hij even de tijd om om zich heen te kijken. Kramer raakte de bal met beide knieën even aan, voordat hij snel overspeelde. Met de misplaatste truc kreeg de speler van Urk de lachers op de hand.

Het kolderieke moment was het resultaat van een weddenschap, zo bleek na afloop. "Op het werk ging het de hele tijd over Ajax, het ging nergens anders over", vertelde Kramer voor de camera van FOX Sports. "Ik had op een gegeven moment een balletje dat ik in de prullenbak moest gooien. Ik moest die truc doen als ik raak zou werpen. Dat gebeurde. Ik ben een man van mijn woord en dus moest ik de truc doen."

De meeste toeschouwers konden wel lachen om de truc van Kramer, maar zijn coach deed daar niet aan mee. "De trainer was er niet blij mee. 'Deze wedstrijd is een serieuze zaak', zei hij", aldus Kramer. Urk verloor uiteindelijk met 0-4 van landskampioen Ajax.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die coach pakt dit te serieus op. Lekker laten gaan en je moment of fame pakken. Zovaak wordt Urk ook niet uitgezonden op Fox...

28 oktober 2014 om 23:29

Ach trainer doe even normaal man door hem komt urk in het nieuws en word hij gewoon bekend. Gun je spelers ook wat

28 oktober 2014 om 23:45

Haha inderdaad, en nu heeft iedereen tenminste van ''klaas Kramer'' gehoord

29 oktober 2014 om 00:19

Ik snap de coach best, zo'n wedstrijd moet je serieus nemen. Maar zo erg was het ook weet niet. De coach zal er ff wat van gezegd hebben en vervolgens ook gewoon laten geen, zonder sancties.

29 oktober 2014 om 01:35

Ik denk dat de boer tegen overgestelde heeft gezegt tegen zijn spelers neem urk maar niet serieus

29 oktober 2014 om 12:41

Bij een 0-3 achterstand kan dit toch gewoon. Het is ongepast, maar als je naar de status van Urk kijkt, weet iedereen dat een 0-3 achterstand tegen Ajax niet meer goed te maken is. Dan moet dit best even kunnen, zolang het maar niet herhaaldelijk voorkomt.

29 oktober 2014 om 06:50

De coach was vooral boos omdat Kramer 3 minuten voor dat trucje de penalty en indirect de 0-2 veroorzaakte, en dan even zo'n trucje doet

Ik vind dit niet eens nieuwswaardig maar goed...
als je sportief niks in kunt brengen kun je natuurlijk zo in het nieuws komen

28 oktober 2014 om 23:42

Zuurpruim. Ik kan de humor er wel van inzien. Deze jongen is normaal geen basisspeler, maar op die domme overtreding na speelde hij en prima wedstrijd. Sportief had hij dus wel wat in te brengen. Humorloze dodo

28 oktober 2014 om 23:58

Gun die gast zijn minute of fame. Prachtig toch. Maar het mooie is dat je het nul komma nul nieuwswaarde vind hebben maar toch moet je eventjes op het bericht klikken. Om er vervolgens ook nog eens op te reageren. Sjappoo zuurpruim!!! Net als je chelski mattie

29 oktober 2014 om 00:13

Ik denk dat jouw reactie voortkomt uit het feit dat er een soort niveauverschil zit tussen verschillende mensen qua humor. Als ik een grap maak die voor jou intellectueel gezien te hoog gegrepen is kan je hem waarschijnlijk ook niet echt waarderen. Maar als dit humor is van jouw niveau, hoop ik van harte dat je nog jarenlang dubbel mag liggen om dit soort ontzettend diepgaande humor!

29 oktober 2014 om 00:32

Ik zie nergens een grap hoor. Dus dat zal wel een hoop over jouw gevoel voor humor zeggen

29 oktober 2014 om 09:44

Zo zo maak eens dan een leuke grap Einstein. Man wat hebben sommige mensen toch hier op vz. Als je het niet boeit reageer gewoon niet. Anders zou je op veel post moeten reageren want er zijn genoeg dingen die niet nieuwswaardig zijn.

Ach.. die speler zei 't goed: Er was niemand in de buurt en ze stonden met 3-0 achter. Klinkt als een verstandige vent. Hij wist echt wel dat 'ie 't niet had moeten doen bij een 0-0 stand.

Een man een man, een woord een woord! Ik snap die trainer wel een klein beetje, maar ik kon de humor er wel van inzien.
Ik heb door een grote mond ook al eens in m'n eentje een sambadansje bij de cornervlag gemaakt na een doelpunt......en dat op een achterafveldje zonder publiek, in 6e klasse reserve, en 2 teams die in de middencirkel op mij aan het wachten waren om weer af te kunnen trappen.

Ik zou de actie grappig hebben gevonden als hij met mij die weddenschap had staan, nu eigenlijk niet.
De trainer hoeft er niet te hard aan te tillen, het is niet zo dat de verder onschuldige actie een tegengoal inluidde. Het is geen shirtje ruilen bij rust of zo, geen respectloze actie naar trainer of ploeg,

Legendarische beelden, ik heb er van genoten Klaas!

Als Gerrie Muhren het mag en als Richard Witsche het mag dan mag Klaas Kramer ook ff de trukken doos open trekken om z'n momentje te pakken.

29 oktober 2014 om 10:20

Een balletje hooghouden of dit is wel een wereld van verschil. Hij kan beter zijn naam veranderen in houtenklaas.

Na de beelden noem ik hem 'Houten Klaas'. Het zag er niet uit haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren