Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Trotse’ Strootman: ‘We moeten niet tevreden zijn en hoger mikken’

Laatste update:

AS Roma heeft komende zondag in de wedstrijd tegen Juventus genoeg aan een punt om zich te verzekeren van een ticket voor de groepsfase van de Champions League. De Romeinen waren dit seizoen bijzonder succesvol in het miljardenbal en bereikten de halve finale, waarin Liverpool te sterk bleek. Kevin Strootman kijkt met trots terug op het avontuur in de Champions League.

“Ik heb na afloop gezegd dat ik trots ben een Romanista te zijn, dat meen ik echt. Tijdens de eerste vijf minuten stond ik te kijken naar al die mensen… Een bomvol stadion als dat zou eigenlijk negen extra punten moeten opleveren in de Serie A”, zegt Strootman in het programmaboekje voor de wedstrijd tegen Juventus. La Vecchia Signora heeft zondag aan een punt genoeg om zich tot kampioen van Italië te kronen.

Aanvankelijk had AS Roma ook het doel om mee te doen om de Scudetto, zo stelt Strootman. “Nu is dat de Champions League, waarvoor we nog een punt moeten halen”, vervolgt de middenvelder. “We moeten hier niet tevreden mee zijn en volgend seizoen hoger mikken. Dat betekent de finale bereiken. Dat is nu nog geen doel, maar een verlangen. Het was dit seizoen een geweldige campagne, we hebben alles gegeven. In de Serie A hadden we zeker meer willen doen.”

Strootman moest de return van het tweeluik met Liverpool in de halve finale van de Champions League aan zich voorbij laten gaan wegens een blessure. “Dat was erg vervelend. Je werkt het hele jaar, je hele leven eigenlijk, naar dat soort wedstrijden toe, maar ik was geblesseerd. We konden het niet omdraaien, maar gingen met opgeheven hoofd eruit.”

Zie jij AS Roma volgend seizoen serieus meedoen om de titel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Roma heeft Italie dit seizoen eer aangedaan in de CL, jammer dat ze zoveel goals slikten, maar al bij al een fantastische campagne met een remonte die de geschiedenis van het voetbal ingaat.

Ik ben trots op onze club. Prachtige wedstrijden en resultaten gespeeld tegen onder andere Chelsea, FC Barcelona en Atletico Madrid.

Daje Roma!

12 mei 2018 om 11:53

Had Roma ook zeker de finale gegund. Vond ze ook zeker niet onderdoen voor Liverpool. Vind daarnaast boven Chelsea, Atletico eindigen en Barcelona er uit knikkeren ook een bijzondere prestatie dan dat tegen Sevilla, Spartak, Porto en City doen. Jammer dat de arbritage weer bijzonder slehct was.

12 mei 2018 om 14:07

Roma was over 2 wedstrijden gewoon echt de mindere tegen Liverpool.

Een snelle centrale verdediger een creative middevelder een back up voor under en als allisson vertrekt perin halen en we doen mee in de serie a

Hoop dat volgend jaar de curva sud weer terugkomt want wat is een olimpico mooi met al die mensen die hetzelfde idealen al mij hebben

Zowel Juventus als Roma genoeg aan een punt, dat zal vast een spannende wedstrijd worden...

Wat jammer dat deze jongen zijn goede spel wat hij speelt bij Roma nooit laat zien bij Oranje , zal misschien ook iets te maken hebben met de manier waarop Roma speelt en wat zijn taken zijn?

12 mei 2018 om 12:25

Spelt hij echt zo goed bij Roma? Hij zou vast niet zo slecht spelera daar als hij dat doet bij Oranje, maar is het echt zo een goeie middenvelder daar?

12 mei 2018 om 12:58

Ja het is een andere strootman in Rome. Ook aanvallend is ie top. Geeft soms echt hele goede ballen op de aanvallers.

12 mei 2018 om 13:40

@twalig
Strootman is echt niet bijzonder bij Roma hoor, is wel een nuttige speler maar als Roma de selectie gaat versterken dan komt zijn positie zeker in aanmerking.

12 mei 2018 om 14:19

Strootman is toch de eerste aanvoerder van Roma na de Romeinen (De Rossi, Florenzi)? Dan zal hij daar wel enorm gewaardeerd worden, denk ik zo.

En in VI Pro staat heel goed beschreven wat het verschil is tussen de Strootman bij Roma en de Strootman bij Oranje. Komt er vooral op neer dat bij Oranje wordt verwacht dat hij het spel maakt/verdeelt, terwijl hij bij Roma in balbezit een verbindende speler is, met een passer (De Rossi) achter zich en een dynamische, aanvallend ingestelde speler (nainggolan) naast zich. In november speelde hij wã©l goed bij Oranje en toen leek het middenveld ook het meest op het middenveld bij Roma. Blind de passer, Wijnaldum de dynamische, aanvallende speler.

Leuk dat Kevin het goed bij Roma, jammer dat het zo extreem slecht deed bij oranje.
Is er hier iemand die me dat kan uitleggen?

12 mei 2018 om 14:43

Word bij jullie fout gebruikt, krijgt het foute takenpakket mee en word slechter omringd dan bij Roma.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren