Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfervrije Randy Wolters sluit club uit: 'Nu kunnen ze de tering krijgen’

Laatste update:

ADO Den Haag hoeft niet aan te kloppen bij Randy Wolters. De 32-jarige aanvaller is momenteel transfervrij en was afgelopen zomer graag teruggekeerd bij ADO, waar hij in de jeugd speelde en als prof in 2017 een half seizoen onder contract stond. De Residentieclub was echter niet geïnteresseerd en achtte Wolters volgens hemzelf ‘te oud’.

“Ik ben super fit en train nu al een tijdje ergens mee”, zegt Wolters vrijdag in Veronica Offside. “Er zit wat in de koker en ik verwacht dat het goed gaat komen. De frustratie was er afgelopen zomer wel. Ik was graag teruggegaan naar ADO Den Haag, dat weten ze daar ook. Alleen in Den Haag vonden ze mij te oud. Ik zag gisteren (donderdag, red) Haris Medunjanin bij PEC Zwolle, hij is 37 jaar. Lasse Schöne is 36 jaar. Als links- of rechtsbuiten zou ik bij ADO niet misstaan, denk ik. Of ik nog steeds terug wil naar ADO? Nu kunnen ze de tering genieten.”

ADO kende onder Dirk Kuijt een dramatische seizoens
start. De clubleiding besloot de 42-jarige oefenmeester eind november op straat te zetten. Onder diens opvolger Dick Advocaat werd vrijdag tegen MVV (2-1) echter de derde competitiezege op rij geboekt. Desondanks staat ADO nog altijd op een teleurstellende vijftiende plaats. “Den Haag is mijn club, dus het doet mij wel pijn dat ze staan waar ze nu staan”, geeft Wolters aan. “Ik denk echt dat ik wel een paar voorzetten kan geven op die rooie (Thomas Verheydt, red.) voorin. Het is doodzonde wat er met die club gebeurt. Hopelijk kunnen ze met deze trainer, meneer Dick Advocaat, stiekem nog een periode pakken of de play-offs halen.”

Wolters speelde in het verleden twaalf duels voor ADO en is sinds afgelopen zomer transfervrij. Hij uitte toen al zijn frustratie over het uitblijven van een nieuwe club. “Sinds afgelopen week heb ik wel zoiets van: nu mag er wel iets komen”, zei Wolters in juli vorig jaar tegenover Voetbal International. “Soms zie ik voetballers naar clubs gaan en denk ik: godverdomme, waarom ik niet? Tegenwoordig is het een hype bij clubs om alleen maar jongens met restwaarde te willen contracteren. Dan denk ik bij mezelf: leuk en aardig, maar ik heb zowat vierhonderd wedstrijden in het betaald voetbal in de benen.”

Wolters maakte in 2007 in het shirt van FC Utrecht zijn debuut in het betaald voetbal en speelde vervolgens voor onder meer FC Emmen, VVV-Venlo, Go Ahead Eagles, Dundee FC, NEC, Xanthi en Telstar. Wolters keerde in januari 2022 vanuit Griekenland terug op de Nederlandse velden. Zijn contract bij Telstar liep afgelopen zomer echter af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wij hoeven jou ook niet vriend.

Wel lekker om zo’n Haags schoffie in je team te hebben als ADO lijkt me

14 januari 2023 om 10:25

Ik heb gisteren een stukje gekeken van het programma en vond hem vooral een beetje interessant doen, zeker zo tussen Sneijder en van der Meijde in. Als ik dan ook nog zijn statistieken zie zal zijn leeftijd niet eens de belangrijkste reden zijn dat Ado geen interesse heeft.

14 januari 2023 om 10:56

Inderdaad, het is gewoon een Tokkie

14 januari 2023 om 12:43

Liever een tokkie met geld en vrijheid dan een slaaf van de matrix en MSM.

14 januari 2023 om 12:54

@Jason wat heb jij gesnoven precies?

Een aanvaller die in zijn laatste 112 wedstrijden maar 3 doelpunten weet te maken. Snap dat daarvoor de clubs niet in rijen van 3 staan opgesteld.

En hij heeft het zelf over zowat 400 wedstrijden. Het zijn er maar net iets boven de 300 en nog geen 40 goals. Misschien moet hij eens iets meer in de spiegel kijken en dan tot de conclusie komen dat de clubs niet komen omdat hij misschien niet zo heel erg goed is.

14 januari 2023 om 07:35

Het wijzen naar Schone vind ik ook zoiets? Toen Schone 32 was scoorde die een vrije trap in Berna Beu. Die speelde op die leeftijd de halve finale van de Champions League..

14 januari 2023 om 11:54

Een goed zelfbeeld is iets wat sommige missen. Gelukkig maken ze dat zelf vaak snel genoeg duidelijk met hun praatjes.

Denk ook niet dat Ado en vooral de fans zitten te wachten op Wolters...

Off-topic: Wat is dit programma slecht begonnen aan het nieuwe jaar. Ik kan veel hebben, maar wat begint die van de Meyde een partij vervelend te worden zeg

14 januari 2023 om 02:38

Ik begrijp wat je bedoelt. Andy wekt de indruk dat hij over alles wat gezegd grappig moet zijn. Vd gijp doet dat bij inside ook. Een grapje is natuurlijk leuk, maar dat geforceerd overal grappig in proberen te zijn is alleen maar irritant. Deze uitzending hielp het ook niet dat die Wolters erbij zat.

14 januari 2023 om 12:12

En dan zit die Wolters erbij en die denkt dat ie dat ook moet gaan doen. Zitten ze als twee kinderen te lachen om Drommels drommels drommels.... Pijnlijke tv en disrespect naar je kijkers.

14 januari 2023 om 03:44

Die Andy had gezopen en nog een tikkie erbij ook🙂😉

Het verschil is dat Medunjanin en Schone vrij aardige voetballers waren en dat verleer je niet snel. Deze Wolters was nooit speciaal en zal dat nu ook niet zijn.

14 januari 2023 om 03:19

Medunjanin en Schone hebben een heel goede techniek, waardoor je op latere leeftijd inderdaad nog meekan.

Ik denk dat Randy beter verder kan gaan met de microfoon, voetballen kan ie niet meer als prof, zingen wel! Met z'n maat Mart!

Ik kreeg tijdens het kijken het idee dat Randy er vooral zat om lollig te doen. Aangezien Andy er al zat was dat er eentje teveel.

Ik begrijp wel zijn punt qua leeftijd van spelers, maar ik denk dat juist Schone en Medunjanin niet de spelers zijn waar een buitenspeler zich mee moet vergelijken. Beide zijn technisch begaafde middenvelders, die beiden minder explosiviteit nodig hebben dan een buitenspeler, wat toch minder wordt wanneer je ouder wordt. Nu snap ik wel dat Schone 3 klassen beter is dan Medunjanin, maar ik hoop dat jullie mijn punt begrijpen

Off-topic: waar zitten we toch naar te kijken bij dat Veronica Offside. Een stel kleine kleuters die alleen maar lollig willen doen. Met Randy erbij vanavond als dieptepunt.
Wat een bagger tv zeg.

Volg het voetbal al tientallen jaren, de KKD iets minder maar heb nog nooit van Randy Wolters gehoord.
Als een Rick Platvoet, Lex Immers of Richard Knopper zoiets zou zeggen dan had k t nog begrepen als een van hun zich gepasseerd zou voelen, maar Wolters...

14 januari 2023 om 02:40

Ja omdat hij vriendjes is met Schreuder en Andy zit hij daar ofzo? Ik vond het niet echt een aanwinst voor het programma deze gast.

Ik denk dat ze nu niet slapen vannacht in Den Haag. Deze meneer Wolters overschat zichzelf nogal dat is wel duidelijk.

14 januari 2023 om 10:12


Ik begrijp dat ook niet. Gozer heeft al jaren niets meer laten zien, als het daarvoor al wat was. Die paar goals bij favorieten in de KKD zeggen namelijk ook niets ivm waar die dan nu zou gaan voetballen.

Daarnaast vind ik het jammer dat het 'simpele' zo wordt gecultiveerd bij Veronica Offside. Wat dat betreft is Sneijder echt een veel en veel betere tafelgast dan Andy.

Super fit? Zo te zien mag er in zijn gezicht alleen al 5 kilo vanaf.

Misschien is die gewoon niet zo goed he.

Oh nee wolters.. daar zullen we wakker van liggen😑

Zelfs dit ADO zit niet te wachten op deze Wolters. En hij ziet er echt niet fit uit als een prof.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren