Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfers & Geruchten: Ajax volgt middenvelder van Boca Juniors

Laatste update:

In 'Transfers & Geruchten' vind je al het nieuws omtrent transfers. Het gaat niet alleen om de laatste afgeronde deals die door clubs bekend zijn gemaakt, maar ook om smeuïge of opvallende transfergeruchten uit binnen- en buitenland.

Benfica hoopt Manchester United-verdediger Álvaro Fernández over te nemen van Manchester United. Op dit moment speelt de twintigjarige linksback nog op huurbasis voor Granada, maar mogelijk wordt dat dienstverband vroegtijdig beëindigd. (Record)

Ajax volgt de verrichtingen van Jabes Saralegui. De twintigjarige middenvelder, die tot eind 2026 vastligt bij Boca Juniors, speelde tot dusver vier officiële duels voor de Argentijnse club. (El Crack Deportivo)

Michael Verrips keert per direct terug bij Fortuna Sittard. De 27-jarige doelman werd de afgelopen anderhalf jaar verhuurd aan FC Groningen, maar raakte daar in de loop van dit seizoen zijn basisplaats kwijt. (officiële kanalen Fortuna Sittard)

Renato Sanches en AS Roma gaan mogelijk voortijdig uit elkaar. De Portugees, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Paris Saint-Germain, weet geen indruk te maken in de Italiaanse hoofdstad en wordt gelinkt aan onder meer Besiktas. (Gianluca Di Marzio)

Almere City FC heeft het contract van Théo Barbet met een jaar verlengd. De Franse verdediger streek anderhalf jaar geleden neer in Almere en ligt nu tot medio 2026 vast bij de huidige nummer vijftien van de Eredivisie. (officiële kanalen Almere City FC)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aardige speler, Saralegui. Deed mee met de onder 20 tegen AZ in de finale voor de wereldbeker. Speelde toen als rechtsbuiten in een vrij rol, maar speelt ook wel op het middenveld, een beetje als een 8/10.
Speelde toen aardig en heeft daarna ook zijn debuut gemaakt bij Boca in het eerste. Technisch begaafd, goed in de combinatie, aardig goed met beide benen.

Weer een talent ervaring hebben jullie nodig. Een leider die er nu niet is..

Ajax heeft behoefte aan een rechtsbuiten, een verdedigende middenvelder, een rechtsachter en een centrale verdediger. Berghuis is nu de enige rechtsbuiten en die begint al over zijn top te gaan. Tahirovic pingelt te veel en op zijn positie mag je echt niet de bal verspelen. Daarnaast heeft hij het verdedigend vermogen niet om de ballen te veroveren. Vos moet nog groeien. Mannsverk moet het nog laten zien, maar onder Steijn was zijn debuut niet goed. Hopelijk gaat het onder John en de toekomstige trainers beter. Idem dito met Vos. Maar je moet wel iemand hebben die ervaren is en het vuile werk opknapt. Het liefst een middenveld duo van Branco en iemand die de ballen kan veroveren. Rechtsachter spreekt ook wel voor zich, want Rensch komt nog steeds uit die dip en Gaaei zwemt ook nog te vaak (ook pas zijn eerste seizoen, dus ook wel lastig voor hem). Op centraal heeft Sutalo nog lastig en ik heb zelf geen idee waaraan het ligt. Je kunt niet je verdediging leunen op een 17 jarige talentvolle jochie. Die nu ook zoveel moet gaan corrigeren op basis van de fouten vanuit het middenveld en zijn verdedigingslinie. Misschien wat onrealistische transfers wat ik nu gaan roepen, maar deze spelers zouden misschien de gaten kunnen opvullen: Paintsil (heeft schijnbaar een clausule voor 8 miljoen bij Genk en misschien kan Kudus een goed woordje over Ajax spreken, LA Galaxy heeft interesse), Martinelli of Matusiwa, Weiser (werder Bremen, is aankomende zomer transfervrij), en Veltman. Ik denk dat de laatste wel oren naar heeft om weer terug te komen. Ligt er nu wel uit met een blessure.

Renato Sanchez kan onderhand wel naar Ajax, past wel in het rijtje. Na een half seizoen weer naar volgende club dan wel want anders komt record in gevaar

Ajax kan beter voor die Barco van Boca gaan, wat een topper is dat!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren