Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Transfer is niet doorgegaan omdat ik zelf geen interesse had in NEC’

Laatste update:

De Gelderlander meldde dat NEC dicht bij een overeenkomst was met Kris Stadsgaard van FC Kopenhagen, maar dat er een streep door de transfer ging omdat de Deense club niet nóg een centrale verdediger wilde verkopen. Ragnar Sigurdsson stond namelijk op het punt om naar FC Krasnodar te verhuizen. Volgens Stadsgaard is dat een verdraaiing van de feiten: hij zegt dat hij zelf niet naar Nijmegen wilde.

/

“De transfer is niet doorgegaan omdat ik geen interesse had in NEC. Ik heb ‘nee’ gezegd”, laat Stadsgaard optekenen in Ekstra Bladet. “Of FC Kopenhagen me heeft aangeboden bij NEC weet ik niet, maar ik heb niet gezegd dat ik naar Nederland wilde. Ik wil bij FC Kopenhagen blijven, ik zie mezelf als een potentiële basisspeler.”

Door de verkoop van Sigurdsson wordt Stadsgaard mogelijk de kompaan van routinier Olof Mellberg in het centrum van de defensie. Stadsgaard weet echter ook dat FC Kopenhagen bezig is met Mathias ‘Zanka’ Jörgensen van PSV. “Daar houd ik me niet mee bezig. Een club als FC Kopenhagen probeert altijd zo sterk mogelijk te zijn. Of Jörgensen nu komt of niet, ik blijf in Kopenhagen”, klinkt het.

NEC heeft een centrale verdediger nodig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Dan niet he. Op naar de volgende. Ook eentje uit Scandinavië schijnt.

Ik geef 'm groot gelijk! Als ik kon kiezen tussen NEC of Kopenhagen dan wist ik het wel

28 januari 2014 om 14:54

Ja maar hij is nu geen basisspeler en als Zanka komt, wordt de concurrentiestrijd heviger.
Bij NEC zou hij een vaste waarde zijn.

28 januari 2014 om 15:34

Maar Sigurdsson is naar Kuban Krasnador, dus er is een plaats vrij centraal in de verdediging. En Afgelopen jaar had hij wel gewoon een basisplaats. Dus ik denk niet dat hij nog genoeg aan spelen toe gaat komen.

28 januari 2014 om 16:07

Wat voor type speler is Sigurdsson eigenlijk? Hij gaat trouwens naar FC Krasnodar, waar onder andere Ari en Granqvist spelen.

28 januari 2014 om 17:28

Aah, mijn excuses. Ik had Krasnador in mijn hoofd en dacht daarom aan Kuban.

Hij is eigenlijk een typisch scandinavische buffel. Sterk, goede kopper, maar voetballend niet heel sterk. Verdedigend wint hij de meeste kopduels wel, maar aanvallend koppen is niet zijn sterkste punt.
Als je een beter beeld van hem wilt, moet je eigenlijk Fckdannebrog even een PM sturen. Hij volgt FCK nog net iets beter en kan je waarschijnlijk alles over hem vertellen.

28 januari 2014 om 15:10

Natuurlijk is Kopenhagen een grotere club maar ik denk dat je jezelf beter in de pictute kan spelen via de Nederlandse competitie. De eredivisie wordt toch meer bekeken en hij zal hier waarschijnlijk elke wedstrijd spelen. Als hij het hier goed doet dan komt hij vanzelf bij een grotere club terecht. Schöne is misschien nog wel het beste voorbeeld.

28 januari 2014 om 15:37

Zoals ik hieronder al zeg:
Hij is onderhand te oud(28) om zich nog via een club als NEC omhoog te werken. Dat de eredivisie beter wordt bekeken dan de Deense dat klopt zeker, maar NEC staat redelijk laag op de lijst in Nederland en FCK is de best bekeken club in Denemarken. Bovendien speelt FCK altijd europees en 9 van de 10 keer CL, daarin word je nog wel wat beter bekeken dan in de eredivisie.
Nee, ik zie geen enkele reden waarom een 28 jarige speler van FCK naar een club uit het rechter rijtje vd eredivisie zou gaan.

28 januari 2014 om 16:01

wat een onzin opmerking... als je bij Kopenhagen zelden speelt. en bij NEC altijd. dan gaat een voetballer toch echt voor voetballen. maar deze jongen niet, voor hem 10 anderen die het graag willen.

28 januari 2014 om 17:02

Volgens mij staat er dat hij door het vertrek van Sigurdsson mogelijk een basisplaats krijgt. Als hij geen uitzicht heeft op een basisplaats dan is het natuurlijk een ander verhaal

Terecht van hem. Hij heeft al buitenlandse avonturen meegemaakt, dus daar hoeft hij het niet voor te doen. Verder verdien je bij FCK minimaal evenveel als bij NEC en speel je 9 vd 10 jaar CL en sowieso altijd europees voetbal. En ten slotte is hij ook niet meer zo jong dat hij zich via NEC naar de Nederlandse top(of hoger) kan spelen. Dan kan hij beter gaan voor een goed jaar in de CL om daarna flink te cashen in oosteuropa!

28 januari 2014 om 15:07

Ik zat me vooral af te vragen of het voor hem financieel interessant zou zijn om te doen of niet. En dat leek me al sterk.

Hij woont nu lekker in zijn vaderland, of hij moet inderdaad nog zin hebben in een buitenlands 'avontuur'. Maar of hij zin heeft om volgend seizoen in de Jupiler League te spelen?

28 januari 2014 om 15:53

jackbrown, als je NEC de laatste tijd hebt bekeken dan had je gezien dat NEC waarschijnlijk niet degradeert. Al helemaal als deze jongen erbij was geweest was de verdediging ook versterkt. Daarbij heeft NEC met Marcel Boekhoorn een rijke geldschieter die zijn salaris makkelijk kan betalen.

Niet dat ik hem niet snap hoor, logisch dat hij daar voor zijn kans gaat.

28 januari 2014 om 16:48

Ik volg NEC niet op de voet, maar feit is wel dat ze nog onderaan staan, en er een kans is dat ze degraderen. Ik vraag me gewoon af of deze jongen daar op zit te wachten. Je kan natuurlijk altijd een clausule in je contract laten opnemen dat bij degradatie je weg mag, maar goed.

Ik zou het overigens wel jammer vinden mocht NEC wel degraderen, sinds '95 in de Eredivisie en eindigt vaak rond de middenmoot.

Heeft NEC een verdediger nodig voor de breedte of voor de basis? Van Eijden speelt goed de afgelopen wedstrijden en ik geloof dat Haitz het ook wel aardig doet

28 januari 2014 om 15:20

Back-up. Van Eijden en Haitz is een prima koppel. Echter als je een echte versterking kan halen moet je dat ook niet laten in mijn ogen. Van Eijden wilt volgend seizoen vertrekken. Kan Haitz daarna weer in de basis.

28 januari 2014 om 16:02

basis, Haitz speelt nu goed maar daarvoor waren alle NEC fans wel overtuigt dat er een centrale verdediger moest komen.

28 januari 2014 om 16:46

Ja, omdat we geen goede back-up hebben. Haitz heeft de pech gehad dat hij steeds geblesseerd was. Maar zoals het nu staat, zo had het vanaf het begin af aan al gestaan als Haitz niet geblesseerd zou zijn geweest.

31 januari 2014 om 15:26

we hebben nog steeds niet de 0 gehouden dus dit is noodzakelijk.

hij is ook rechts, meende dat nec voor een linksbenige verdediger wil gaan

Ik zou ook niet van Kopenhagen naar NEC gaan.
Is een flinke stap terug.

Graag of niet jongen. Voor jou honderd anderen. Als je jezelf zo goed vind, waarom heb je dan geen vaste basisplaats? Bovendien is het niveau FC Kopenhagen niet denderend en speel je liever tegen clubs als Feyenoord, Twente, Ajax en Psv.

28 januari 2014 om 15:51

Nou dus niet he, hij is er vrij duidelijk over. Bovendien is het niveau van Kopenhagen bhoorlijk wat hoger als van NEC Hij is dit seizoen (nog) geen basisspeler maar wordt het naar alle waarschijnlijkheid wel. Denk dat de wedstrijden die Kopenhagen in de CL / EL speelt wel opwegen tegen die paar wedstrijden die NEC speelt tegen clubs als Feyenoord, Twente, Ajax en PSV

28 januari 2014 om 16:28

Die vergelijkingen zal hij zeker ook maken ja inderdaad, maar het is maar de vraag of hij in die wedstrijden ook z'n minuten mag maken. Tevens denk ik dat je je in Nederland makkelijker in de kaart speelt bij grotere Europese topclubs dan bij FC Kopenhagen. Tel daarbij op dat het dan een bankzitter is. Niemand die om zo'n speler maalt.

28 januari 2014 om 20:16

hij is ook al aardig op leeftijd dus in de kaart spelen is ook niet meer zo nodig; daarbij wie zegt dat hij in nijmegen wel een vaste basisplaats dan wel minuten gaat maken, er is deze winter al een verdediger bij fc copenhagen vertrokken dus dat is voor hem een goede zaak

Jammer voor ons, maar logisch gezien onze stand op de ranglijst. Ik ben van mening dat als NEC nu gewoon het hoofd koel houdt, en zorgt dat van degradatie geen sprake is, de club voor komende seizoenen iets moois kan neerzetten. Vooral als de investeerders (onder leiding van Boekhoorn) blijven investeren. In principe heeft NEC al zo ongeveer de 12de selectie van Nederland als je puur kijkt naar de kwaliteit (en niet naar groepsgevoel, taal etc).

28 januari 2014 om 16:03

boeien, hij hoeft van mij niet meer te komen. het is graag of niet...

28 januari 2014 om 18:04

Ja hij komt ook niet. Vraag me nu af wat er nog binnen drie dagen kan worden geregeld.

Kan wel begrijpen dat hij voor zijn kansen daar gaat.
Al had ik hem graag zien komen,bij blessure centraal acterin hebben we een probleem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren